NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Merkel steunt Antifa-ondersteuners met miljoenen belastinggeld

MERKEL SPONSORT ANTIFA

Sinds Donald Trump heeft aangekondigd de zogenaamde “Antifa” tot terreurorganisatie te classificeren, worden de stemmen luider die ook internationaal een optreden tegen de gewelddadige extremisten eisen.

Het kantoor van de bondskanselier financiert ondertussen Antifa-ondersteuners met miljoenen belastinggeld.

Op vragen van de AfD-parlementariër Petr Bystron bleek dat de Duitse regering in 2019 met meer dan € 9 miljoen NGO´s heeft gefinancierd, die gelieerd zijn aan de “Open Society Foundations” van de linkse activist George Soros. Daartoe behoren meer dan € 1 miljoen van de staatssecretaris voor Culturele Zaken Monika Grütters aan de “Nieuwe Duitse Mediamakers”, die journalisten met een migratieachtergrond willen voortrekken en journalisten richtlijnen voor de “juiste” uitdrukkingswijze in de omgang met migratiethema´s aan de hand doen.

De voorzitter van de “Nieuwe Duitse Mediamakers” is de omstreden columniste van de “Spiegel” Ferda Ataman, die er in het begin van de corona-epidemie artsen van heeft beschuldigd dat ze Duitse patiënten zouden bevoordelen. Na heftig protest van de artsen moest Ataman zich verontschuldigen.

Ataman en de “Nieuwe Duitse Mediamakers” reiken elk jaar de racistische prijs “De gouden aardappel” uit aan journalisten die volgens hen te kritisch over migratie berichten. In 2018 ging de prijs naar de hoofdredacteur van de “Bild-Zeitung” Julian Reichelt, die deze kans niet voorbij liet gaan om bij de prijsuitreiking te verschijnen en een gepeperde dankrede te houden. “Aardappel” is een racistisch scheldwoord, dat afkomstig is van het Arabische woord “Kaffir”, een van de ergste islamitische beledigingen voor een ongelovige. Desondanks hebben Ataman en de “Nieuwe Duitse Mediamakers” er geen problemen mee om prominente collega´s zo te noemen.

Lees hier verder en zie de video:

https://ejbron.wordpress.com/2020/06/18/merkel-financiert-antifa-ondersteuners-met-miljoenen-belastinggeld-videostatement-petr-bystron-afd/#more-242757

Dit verhaal kan men ook toepassen op Nederland. Het is exact wat men wil en doet. Een grote clash. Tenzij u denkt dat het toevallig is dat deze vandalen alle ruimte krijgen. In de VS moorden en verkrachten ze er op los. In een staat zonder wet. Volledig gefund door de Dems.

Open en bloot en voor iedereen te zien.

Het nieuwe normaal. Socialisme in een totalitair systeem.
Morgen een uitgebreide reportage van Tucker Carlson, de enige echte mainstream media journalist die nog leef,t en tevens gelukkig de meest bekeken is in Amerika. Een teken dat de overgrote meerderheid deze gekte niet wil. Maar die moeten dan wel HEEL SNEL op gaan staan.

 

1 juli is onze vrijheid en onze democratie WEG! Geen voetbalstadions meer, geen groepsvorming. Ieder moment dat je dichtbij iemand staat ben je strafbaar voor het gebruiken van de vrijheid. Een boete met een aantekening op je strafblad en misschien zelfs gevangenisstraf. Het staat in de wet.Voor NIETS.
En dit mag heel veel Nederlanders zelf kwalijk worden genomen. Dit land bestaat uit een hele grote groep slapzakken en schapen die niet beseffen wat er op het spel staat. Ongeïnteresseerd kun je ze bewijs op bewijs voorhouden.

Maar ja, Nederland…Maar ja, al toon je aan dat Mark Rutte vroeger 3 moorden heeft gepleegd…Nederland laat het lekker gaan!

Misschien, heel misschien, kunnen de strijders in dit land het nog tegenhouden. Zij, NORMALE MENSEN, die zullen worden weggezet als extreem, slechts omdat ze beseffen wat er met ons Nederland gaat gebeuren.. Zo niet, zijn ook de slapzakken die niets deden, verantwoordelijk. Wat een slaven van de staat zijn we geworden. Leeuw-onwaardig. 

1 juli! De dag dat Nederland ophoudt een Democratie te zijn.
je vrienden lachen je zelfs uit… Laten we hopen dat we dit moeten rectificeren.

3.4 5 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

1 Juli wordt niet gehaald.

Hoe haal je het in je hoofd om dit tuig te financieren. De wereld moet en zal marxistisch worden. Dat heeft nooit gewerkt en zal ook nooit anders zijn. Op naar middelmatigheid.

Knalkopje1

Merkel wil haar eigen land vernietigen o.a. met behulp van de islam en nu steunt ze ook nog de Antifascistische Fascisten met belastinggeld. De gevangenis in en wel levenslang voor hoogverraad!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x