Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Mensenrechten betekenen niets meer: Prikken, prikken, prikken in die proefkonijnen

Verspreid de vrijheid!

Mensenrechten tellen niet meer

Een vaccin wordt normaal gesproken zo´n 10 of 15  jaar getest.

Één van de logische redenen: Wat doet het vaccin op lange termijn met je? Wanneer dat niet duidelijk is dan mag het niet worden gebruikt. Dan worden mensenrechten geschonden. Dan experimenteer je met mensen(levens). Daar staat de doodstraf op. Letterlijk. https://nl.wikipedia.org/wiki/Vierde_Geneefse_Conventie

Tot aan begin 2020 werden grondrechten nog gerespecteerd. Nu propaganderen media en overheid een experimentele prik waarvan men niet wist dat het op korte termijn zoveel ellende zou bezorgen. Laat staan dat men kan voorzien wat dit op lange termijn met je doet.

Alhier hebben wij prikken waarvan he recept al klaar lag. Alleen er moest eerst een “geval” zijn in Europa om het te kunnen fabriceren en dus te verkopen. De PCR-test van Drosten, de kern van deze grootste scam aller tijden, loste dit op. (bron)

Gedwongen vaccinatie

Je wordt GEDWONGEN je te laten vaccineren. Alleen legt de overheid het andersom uit.

Veel mensen hebben geen andere keus. Prikken of je baan kwijt. Prikken of je mag niet reizen. Prikken of grote problemen met geïndoctrineerde vrienden en familie.

Zonder vaccin mag je niet in het stadion wordt door de regering uitgelegd als: “Met vaccin mag je in een stadion.”

Om eventuele rechtvaardigheidsgevoelens bij de kudde de kop in te drukken, praten ze in hoofdjes dat “je het doet voor anderen”. En dat is genoeg. Mensen nemen het klakkeloos over terwijl het als een tang op een varken slaat.

Nu nog een 2e prik erin jassen: een academisch ziekenhuis zal wel even snel onderzoeken of het “goed is” en hup! Je hebt de volgende er al in.  Van een ander merk. Een cocktailtje, Nu met een mRNA´tje. Klink leuk. Ik hoor mensen om mij heen over Johnson&Johnson praten alsof ze het over merkkleding hebben. Heel eng. Volledig geïndoctrineerd.

Dat de vaccins niet werken dat wil men niet horen.

De zogenaamde India variant maakt in Engeland meer doden onder gevaccineerden dan onder niet-gevaccineerden. 39 tegen 34 (pagina 12).

https://t.co/sYXLSnNUqK?amp=1

Het gaat het ene oor in en het andere weer uit. Bizar!

Dan nog het feit dat mensen staan te juichen vanwege zogenaamde versoepelingen. Versoepelingen? Je moet afstand houden, mondkapjes op in de trein. Winkels kunnen mondkapjes verplichten. Je kunt geen kant op zonder vaccin. Versoepelingen? Vrijheden? Mensen toch! Word wakker!

In september gaan we weer en ik ben bang dat de mensen die zijn gevaccineerd heel veel problemen gaan krijgen en de overheden zullen dat weer verkopen als een “nieuwe variant” of een ander virus. Het is zo voorspelbaar.

Dit niet doorzien is voor mensen die zich af kunnen sluiten van de waanzin en rustig het grote plaatje durven te bekijken , iets onbegrijpelijks en zij kunnen zich niet voorstellen dat mensen hier zomaar in meegaan.

Maar de indoctrinatie is zo groot dat mensen accepteren dat er met hen wordt geëxperimenteerd en dat hun mensenrechten, hun grondrechten, worden afgenomen.

Voor een zgn. virus waar 99,98% niet aan overleed. Maar wat de overheden betreft is dat station al gepasseerd. Dat komt later wel weer eens van pas, die coronadoden. Nu de vaccins.

Kijk hoe RTL dit kritiekloos brengt:

Vier academische ziekenhuizen gaan onderzoeken of het nuttig is om mensen een tweede prik te geven die gevaccineerd zijn met het Janssen-vaccin. Je hebt van dit vaccin (in principe) maar één prik nodig.

Maar, zegt het Erasmus MC: “Omdat er meer coronavarianten opkomen, is een aanvullende vaccinatie na het Janssen-vaccin mogelijk noodzakelijk.”

Het ziekenhuis in Rotterdam gaat de effecten van een tweede dosis onderzoeken, samen met het Amsterdam UMC, het Leids UMC en UMC Groningen. De proefpersonen die een tweede prik krijgen, zijn medewerkers van de vier ziekenhuizen.

Een deel krijgt als tweede prik nogmaals het Janssen-vaccin, anderen een dosis van de coronavaccins van Pfizer/BioNTech of Moderna.

Voordelen

Het mixen van vaccins kan een aantal voordelen hebben. Zo werkt het mogelijk beter tegen het coronavirus en kan het zorgen voor een sneller vaccinatieproces.

Als één persoon twee prikken krijgt van verschillende fabrikanten wordt de impact van leveringsproblemen minder, zegt hoofd Apotheek van het Erasmus MC Hugo van der Kuy.

Ook de eerste buitenlandse studies naar het combineren van een AstraZeneca-vaccin met een ander vaccin stemmen positief. Deze laten zien dat dit veilig kan en het een goede afweerrespons oplevert.

De eerste resultaten van het onderzoek worden eind oktober verwacht.

That´s it!

Geen uitleg. Geen onderbouwing. Neem het maar aan als feit en verder je mond houden. Het gaat tenslotte maar om je gezondheid.

Wanneer dan de uitvinder zelf van de mRNA technologie zegt dat ze een enorme fout gemaakt hebben en dat al deze vaccins LEVENSGEVAARLIJK zijn dan mag je dat niet laten zien aan de mensen want dan ben je een “complotsite” of “fakenieuws verspreider”.

Vraag dan verder door, hoe kan het plaatsen van een interview met de uitvinder van mRNA immers fakenieuws zijn? Je krijgt geen antwoord meer.

Dat de media niemand aan het woord laten die met een heel ander verhaal komen dat is een schande.

hugo de jonge mag praten. De uitvinder van de mRNA technologie niet. 

Wie dit als normaal beschouwt is niet normaal. De afloop van deze zwendel zie ik positief in. De waarheid was, eigenlijk vanaf dag één, al heel duidelijk. Er komt het moment dat dit kaartenhuis in elkaar valt en ik denk niet eens dat we daar nog ver vandaan zijn. Maar dat zoveel mensen met hun leven spelen om niets. Dat zoveel mensen zich hebben laten opsluiten, vernederen  en indoctrineren. Dat was de grootste domper en les van m´n leven.

Daarom hoop ik bijna dat ze nog even tot het einde van het jaar doorgaan met deze scam zodat het uiteindelijk zelfs voor de meest naïeve personen, duidelijk zal worden en het volk koppen wil zien rollen.

Uitvinder mRNA slaat ALARM! Dit is wat het vaccin met u doet en u MOET dit weten!

 

 

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x