NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Meerdere terreuraanslagen vandaag in Christenhatend Frankrijk

Na de Franse Christenhaat vanmorgen, waarbij het hoofd van een bejaarde dame werd afgehakt in een kerk, door een door Zionisten naar Europa toe gehaalde moslimman, probeerde een andere huurmoordenaar van Soros vanmiddag met een mes in de Zuid-Franse stad Avignon politieagenten aan te vallen.

Hij werd ter plaatse doodgeschoten.

De aanslagen volgen op de bitch-fight tussen Erdogan en Macron.

Na de moord op de joodse leraar Samuel Paty, die het nodig achtte met opzet moslims te beledigen door het tonen van een Mohammed stripfiguur aan een klas vol kinderen, moedigde President Macron het tonen van belachelijke tekeningen van de voor islamieten heilige Profeet aan onder het mom van de vrijheid van meningsuiting.

De Turkse leider Recep Erdogan reageerde hierop met de woorden:

‘Macron is niet helemaal goed in zijn hoofd .’

Ook de Egyptenaar Sisi zei vanaf zijn troon in Caïro dat aan het opzettelijk grieven van anderhalf miljard mensen een prijskaartje hangt.

Samuel Paty moest zijn geintje bekopen met zijn hoofd, en door zijn schuld is een Christelijke Française nu ook niet langer meer onder ons.

Belgische politici scharen zich echter achter Macron:

‘Beledigen van moslims moet kunnen. Respect voor fundamentele waarden en mensenrechten is een hoeksteen van de Europese samenleving. Vrijheid van meningsuiting staat daarbij centraal en daar geven wij geen millimeter op toe.’

Ondertussen is het ‘beledigen’ van Joden ten strengte verboden. Een ware heksenjacht wordt er geopend op een ieder die denkt zijn mening over het uitverkoren volk zomaar plompverloren te mogen uiten.

Hier kan de Britse politicus Jeremy Corbyn over meepraten.

De ‘Equality and Human Rights Commision’ van het Verenigd Koninkrijk bracht vandaag haar langverwacht rapport uit over de vele klachten van antisemitisme in de interne werking van Labour.

De commissie oordeelt dat de partij meerdere bepalingen van de wet heeft geschonden.

Zo werd vastgesteld dat de toenmalige leider van Labour, Jeremy Corbyn, zijn politieke invloed heeft aangewend om zich ‘onrechtmatig‘ bezig te houden met 23 klachten over het ‘antisemitisme‘ binnen de partij.

De zwaarste veroordeling betreft twee daden van ‘regelrechte intimidatie’ van mensen die klaagden over zogenaamde jodenhaat binnen Labour.

De commissie heeft het over ‘een cultuur die, in het beste geval, niet genoeg deed om antisemitisme te vermijden en die, in het slechtste geval, dat zelfs leek te accepteren‘.

Jeremy Corbyn heeft al gezegd dat hij de tekst van het rapport niet aanvaardt.

De huidige voorzitter van de partij, Keir Starmer, ziet het anders. Hij spreekt over een ‘dag van de schande‘ voor zijn partij en heeft zijn VERONTSCHULDIGINGEN aangeboden aan de Joodse Gemeenschap.

Labour heeft vandaag Jeremy Corbyn geschorst als lid van de partij omdat hij op de tenen van Joden heeft getrapt.

Labour heeft tot 10 december de tijd gekregen om een actieplan uit te werken tegen de vermeende jodenhaat binnen de partij. Doet ze dat niet, dan kan de partij door een rechtbank veroordeeld worden.

Tot zover ons verslag over de vrijheid van meningsuiting in de EU.

bron

Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Danny

Op zo´n manier gaan wij hier dus niet discussiëren, ook niet auteurs beschuldigen van Jodenhater want niets is minder waar.

Moeten we echt een artikel gaan maken waarin we het verschil gaan uitleggen tussen Zionisten en gewone mensen/joodse mensen?
Niemand heeft iets tegen Joden. Zou iemand een Jodenhater zijn dan zou die persoon niet welkom zijn bij CSTV. Het ligt hem puur in het woord. Kan dat taboe eens de wereld uit?

Daarbij komt 1 gebruiker kort na elkaar met verschillende IP adressen om zoveel mogelijk duimpjes naar beneden te geven.
Kinderachtig gedrag.

tonysMelody TM

hehehe, Ik dacht dat die kneus die de hele tijd duimpjes naar beneden gaf, zo’n griezel was die in de verpleging werkt. Die d’r schuldgevoel aan het onderdrukken was door hier te gaan zieken.

Zo’n ‘befehl ist befehl’ verpleegkundige met zand in de vajayjay. Maar als je meerdere ip-adressen gebruikt en alleen maar negatief wilt zijn, dan ben je gewoon triest. Dan stem je vast en zeker D’66.

Maar waarom, en wie is het.
Is het een Soros-agent, de Russen, Kajsa ?

Wie is ut !!?#@

https://youtu.be/tQLlJJuwjGI

willemjob

Zo gaat dat dus bij common sense, als de vaststellingen Danny niet aanstaan wordt je gewist. Daar kunnen ze bij al die andere media nog wat van opsteken.
Danny is de baas !

Danny

Waar lees je dat?

De regels zijn simpel en altijd al zo geweest.
Geen schelden, geen persoonlijke aanvallen en geen onnodige schuttingtaal.

Soepeler en makkelijker krijg je het nergens maar verwacht niet dat ik hier een discussie uit de hand laat lopen doordat mensen elkaar Jodenhaters noemen, onder meerdere accounts posten en terugkomen met verschillende IP´s om zoveel mogelijk te disliken.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
4
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x