Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Meer dan 23.000 artsen zijn gestopt met de vaccinatiecampagne

Verspreid de vrijheid!

Wettelijke en particuliere artsen trekken zich blijkbaar steeds meer terug uit de coronavaccinatiecampagne. Dit is gebaseerd op cijfers van het Robert Koch Instituut waarover WELT AM SONNTAG beschikt.

In de week van 2 t/m 8 augustus hebben slechts 29.300 praktijken patiënten gevaccineerd tegen het coronavirus en dus beduidend minder dan bij de campagne betrokken waren.

Ook de bestellingen van vaccins uit de praktijk dalen sinds juni, blijkt uit cijfers van de Landelijke Vereniging van Wettelijke Zorgverzekeringsartsen (KBV).

De voorzitter van het bestuur van de Landelijke Vereniging van Wettelijke Zorgverzekeringsartsen, Andreas Gassen, stelt dat een groot aantal praktijken zich momenteel terugtrekken uit het vaccinatieproces. Het klopt dat de vaccinatiecijfers dalen. “Maar we moeten niet vergeten dat gelukkig steeds meer mensen nu volledig zijn gevaccineerd”, zei hij.

Op hetzelfde moment dat de artsen zich terugtrekken, zijn de deelstaten al van plan om hun vaccinatiecentra te beëindigen. Op verzoek van WELT AM SONNTAG kondigden elf van de 16 verantwoordelijke ministeries aan dat hun faciliteiten uiterlijk op 30 september geheel of in ieder geval grotendeels zouden worden gesloten. Beieren en Sleeswijk-Holstein willen centra op grote schaal in stand houden, in ieder geval met verminderde capaciteit of in “stand-by-modus”.

Bron:
https://www.msn.com/de-de/nachrichten/coronavirus/mehr-als-23000-%c3%a4rzte-sind-aus-der-impfkampagne-ausgestiegen/ar-AANkFFu?ocid=st

LEES OOK:

We doen het niet uit angst voor de dood, maar gewoon vanwege de code rood.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x