NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Koninklijke Nederlandse Maatschappij Bevordering Geneeskunst CENSUREERT HONDERDEN MEDICI

Dit is UW overheid!

Na dit artikel heeft de KNMG ALLE comments van voornamelijk artsen, ervaringsdeskundigen en medisch personeel onder hun eigen campagneoproep verwijderd. Een zeer Koninklijke actie van de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst en de overheid.

Waar eerst alle comments stonden vermeldt de censuur-KNMG nu:
“De KNMG heeft de comments onder dit bericht gesloten. Alle eerdere comments worden gelezen. Ben je arts en mocht je willen reageren op dit artikel, mail dan naar [email protected].”

Hier het artikel en onderaan een aantal comments waar we een screenshot van hebben gemaakt. Deze Koninklijken hebben alles gecensureerd de dag na ons artikel:

We hebben de KNMG gevraagd naar een reactie en wat ze willen verklaren aan al die mensen die veel moeite hebben gedaan om uitgebreid hun verhaal/mening te plaatsen.

Gelukkig hebben we een aantal reacties hier geplaatst. Er stonden 11 pagina´s vol met zeer kritische commentaren op hun campagne en het coronabeleid van de overheid. Wat een enorme afgang en minachting naar de artsen en burgers toe. DIT KAN NIET!!

Wij hebben om reactie gevraagd maar we hebben geen antwoord gekregen.

Artikel van gisteren:

NIEMAND GELOOFT IN DE CORONAMAATREGELEN, BEHALVE DE OVERHEID

En helaas de goedgelovige burgers die op alle manieren worden misleid door desinformatie en manipulatie van diezelfde overheid en hun verlengstuk: de media.

Dat dit zo is werd deze week nog maar weer eens duidelijk na de mislukte #ditismijnzorg campagne.

Dit moet nu eens heel duidelijk worden en we hopen dat artsen en het medisch personeel die zich zo kritisch uiten zich nu ook eens echt gaan verzamelen en NAAR BUITEN KOMEN om deze belachelijke zieke maatregelen van de overheid van tafel te vegen. Ze zijn allesvernietigend en zij kunnen een cruciale rol spelen om dit te stoppen.

Gebeurt dit niet dan worden critici op dit beleid op een gegeven moment weggezet en behandeld als terroristen.

#DITISMIJNZORG

Vorige week maandag zou er een (poster)campagne worden gestart met hashtag #ditismijnzorg.

Deze campagne werd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst

De dag ervoor werd deze hashtag gekaapt door vrijwel alle critici TEGEN dit absurde coronabeleid.

En met succes.

De media sprak er uiteraard schande van maar de selectieve fakemedia is niet kritisch, onderzoekt niet en zal nooit naar de kritiek luisteren van mensen op de werkplekken zelf, dus die kunnen we links laten liggen.

De campagne was bedoeld om medici te stimuleren om mensen te laten gehoorzamen en ze te laten voldoen aan de coronamaatregelen en de lockdown. Artsen, medisch personeel en experts werden geacht deze campagne te ondersteunen met voorgekauwde instructies en (angst)posters om zo het gedrag van de mensen te beïnvloeden.

Maar dat liep anders dan verwacht…

Een week later blikken we nog eens terug en kijken we op de website van de KNMG en vooral naar de reacties. Het wordt steeds duidelijker dat politici en de media in een parallelle samenleving leven die niets meer te maken heeft met de realiteit.

De reactie´s van burgers, huisartsen, medisch personeel en andere experts en ervaringsdeskundigen laten niets te wensen over.

Onder het artikel staan 11 pagina´s vol met commentaren en op slechts enkele neutrale of enigszins positieve reactie´s na is de boodschap overduidelijk:

“KNMG EN RUTTE, STOP MET DEZE ANGSTCAMPAGNE EN DIT ABSURDE CORONABELEID! WE ZIJN HET SPUUG EN SPUUGZAT!”

Dit is de tekst van de KNMG die de postercampagne moest inluiden:


Vanaf vandaag kijken zeven verschillende gezichten je recht in de ogen. Artsen, verpleegkundigen en andere Nederlanders vertellen je wat zij bijdragen om deze pandemie onder controle te krijgen. Met de campagne #ditismijnzorg roept Artsenfederatie KNMG de Nederlandse bevolking op om de voorzorgsmaatregelen na te leven en te laten zien dat ze de artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals steunen.

René Héman, voorzitter van de KNMG licht de campagne toe: “De druk op de zorg, op artsen en verpleegkundigen is net als in de eerste golf weer extreem hoog. De meeste zorgverleners zijn nog nauwelijks hersteld van die eerste periode, en staan alweer onder hoge druk. Tijdens de eerste golf heeft de Nederlandse bevolking ons er echt doorheen gesleept. Mensen hielden zich heel strak aan de maatregelen en lieten hun steun voor de zorg actief zien. Ik weet dat het overgrote deel van de Nederlanders achter de maatregelen en de zorg staat. Toch voelen we die steun voor zorgverleners nu minder. Bovendien zien we ook een kleine groep die zich agressief en intimiderend gedraagt. Dat heeft impact op artsen en verpleegkundigen.”

“Met deze postercampagne vragen we iedereen om achter de mensen in de zorg te gaan staan”, zegt Héman. “Je helpt ons het meest als je je aan de voorzorgsmaatregelen houdt.  Dan kunnen we ook zoveel mogelijk reguliere zorg blijven verlenen. Daarnaast vragen we mensen om hun steun zichtbaar te maken.”

Iedereen in Nederland kan zijn steentje bijdragen. Allereerst door zich te houden aan de voorzorgsmaatregelen: houd afstand, beperk verplaatsingen en contacten, werk thuis, was je handen en draag in publieke ruimtes een mondkapje. Daarnaast roept de KNMG Nederlanders op om deze steun ook actief uit te dragen. Via de website ditismijnzorg.nl kan iedereen een eigen poster maken en voor het raam hangen, of delen op sociale media.

Diversiteit in gezichten
De campagne #ditismijnzorg trapt vandaag af met een landelijke abri-campagne waarin zeven verschillende mensen figureren. Onder hen zijn artsen, verpleegkundigen, maar ook anderen. In de campagne is gebruik gemaakt van echte personen die vertellen wat hún zorg is. Maar tegelijkertijd vragen ze ons ook allemaal: “En jij?”


Dit soort posters onder het artikel waren voorbeelden die medisch personeel in Nederland dienden te gebruiken voor deze campagne. We schatten in dat er geen één is afgenomen.


ANGSTCAMPAGNE

Een angstcampagne dus. Mondkapjes, anderhalve meter afstand. Lockdown. Heel medisch Nederland werd geacht mee te doen aan de #ditismijnzorg campagne. Een minachting voor ieder rationeel mens en medici.

Bekijkt hier zelf de reactie´s (edit: KNMG heeft alle artsen, medisch personeel, experts en burgers vandaag gecensureerd door alle commentaren te verwijderen. Dit is uw overheid!
https://www.knmg.nl/actualiteit-opinie/nieuws/nieuwsbericht-corona/artsenfederatie-knmg-publieke-steun-voor-artsen-en-verpleegkundigen-dringend-nodig.htm?forum=69034&pagenr=1#reacties

Een aantal dan van de reacties posten we hier. Vrijwel alle reactie´s komen op hetzelfde neer:

Artsen, medisch personeel en experts: Treed alstublieft gezamenlijk naar buiten. Dit moet gestopt worden.

Sluit u zich ook aan bij de World Doctors Alliance?

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x