NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Koninklijke Nederlandse Maatschappij Bevordering Geneeskunst CENSUREERT HONDERDEN MEDICI

Dit is UW overheid!

Na dit artikel heeft de KNMG ALLE comments van voornamelijk artsen, ervaringsdeskundigen en medisch personeel onder hun eigen campagneoproep verwijderd. Een zeer Koninklijke actie van de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst en de overheid.

Waar eerst alle comments stonden vermeldt de censuur-KNMG nu:
“De KNMG heeft de comments onder dit bericht gesloten. Alle eerdere comments worden gelezen. Ben je arts en mocht je willen reageren op dit artikel, mail dan naar [email protected].”

Hier het artikel en onderaan een aantal comments waar we een screenshot van hebben gemaakt. Deze Koninklijken hebben alles gecensureerd de dag na ons artikel:

We hebben de KNMG gevraagd naar een reactie en wat ze willen verklaren aan al die mensen die veel moeite hebben gedaan om uitgebreid hun verhaal/mening te plaatsen.

Gelukkig hebben we een aantal reacties hier geplaatst. Er stonden 11 pagina´s vol met zeer kritische commentaren op hun campagne en het coronabeleid van de overheid. Wat een enorme afgang en minachting naar de artsen en burgers toe. DIT KAN NIET!!

Wij hebben om reactie gevraagd maar we hebben geen antwoord gekregen.

Artikel van gisteren:

NIEMAND GELOOFT IN DE CORONAMAATREGELEN, BEHALVE DE OVERHEID

En helaas de goedgelovige burgers die op alle manieren worden misleid door desinformatie en manipulatie van diezelfde overheid en hun verlengstuk: de media.

Dat dit zo is werd deze week nog maar weer eens duidelijk na de mislukte #ditismijnzorg campagne.

Dit moet nu eens heel duidelijk worden en we hopen dat artsen en het medisch personeel die zich zo kritisch uiten zich nu ook eens echt gaan verzamelen en NAAR BUITEN KOMEN om deze belachelijke zieke maatregelen van de overheid van tafel te vegen. Ze zijn allesvernietigend en zij kunnen een cruciale rol spelen om dit te stoppen.

Gebeurt dit niet dan worden critici op dit beleid op een gegeven moment weggezet en behandeld als terroristen.

#DITISMIJNZORG

Vorige week maandag zou er een (poster)campagne worden gestart met hashtag #ditismijnzorg.

Deze campagne werd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst

De dag ervoor werd deze hashtag gekaapt door vrijwel alle critici TEGEN dit absurde coronabeleid.

En met succes.

De media sprak er uiteraard schande van maar de selectieve fakemedia is niet kritisch, onderzoekt niet en zal nooit naar de kritiek luisteren van mensen op de werkplekken zelf, dus die kunnen we links laten liggen.

De campagne was bedoeld om medici te stimuleren om mensen te laten gehoorzamen en ze te laten voldoen aan de coronamaatregelen en de lockdown. Artsen, medisch personeel en experts werden geacht deze campagne te ondersteunen met voorgekauwde instructies en (angst)posters om zo het gedrag van de mensen te beïnvloeden.

Maar dat liep anders dan verwacht…

Een week later blikken we nog eens terug en kijken we op de website van de KNMG en vooral naar de reacties. Het wordt steeds duidelijker dat politici en de media in een parallelle samenleving leven die niets meer te maken heeft met de realiteit.

De reactie´s van burgers, huisartsen, medisch personeel en andere experts en ervaringsdeskundigen laten niets te wensen over.

Onder het artikel staan 11 pagina´s vol met commentaren en op slechts enkele neutrale of enigszins positieve reactie´s na is de boodschap overduidelijk:

“KNMG EN RUTTE, STOP MET DEZE ANGSTCAMPAGNE EN DIT ABSURDE CORONABELEID! WE ZIJN HET SPUUG EN SPUUGZAT!”

Dit is de tekst van de KNMG die de postercampagne moest inluiden:


Vanaf vandaag kijken zeven verschillende gezichten je recht in de ogen. Artsen, verpleegkundigen en andere Nederlanders vertellen je wat zij bijdragen om deze pandemie onder controle te krijgen. Met de campagne #ditismijnzorg roept Artsenfederatie KNMG de Nederlandse bevolking op om de voorzorgsmaatregelen na te leven en te laten zien dat ze de artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals steunen.

René Héman, voorzitter van de KNMG licht de campagne toe: “De druk op de zorg, op artsen en verpleegkundigen is net als in de eerste golf weer extreem hoog. De meeste zorgverleners zijn nog nauwelijks hersteld van die eerste periode, en staan alweer onder hoge druk. Tijdens de eerste golf heeft de Nederlandse bevolking ons er echt doorheen gesleept. Mensen hielden zich heel strak aan de maatregelen en lieten hun steun voor de zorg actief zien. Ik weet dat het overgrote deel van de Nederlanders achter de maatregelen en de zorg staat. Toch voelen we die steun voor zorgverleners nu minder. Bovendien zien we ook een kleine groep die zich agressief en intimiderend gedraagt. Dat heeft impact op artsen en verpleegkundigen.”

“Met deze postercampagne vragen we iedereen om achter de mensen in de zorg te gaan staan”, zegt Héman. “Je helpt ons het meest als je je aan de voorzorgsmaatregelen houdt.  Dan kunnen we ook zoveel mogelijk reguliere zorg blijven verlenen. Daarnaast vragen we mensen om hun steun zichtbaar te maken.”

Iedereen in Nederland kan zijn steentje bijdragen. Allereerst door zich te houden aan de voorzorgsmaatregelen: houd afstand, beperk verplaatsingen en contacten, werk thuis, was je handen en draag in publieke ruimtes een mondkapje. Daarnaast roept de KNMG Nederlanders op om deze steun ook actief uit te dragen. Via de website ditismijnzorg.nl kan iedereen een eigen poster maken en voor het raam hangen, of delen op sociale media.

Diversiteit in gezichten
De campagne #ditismijnzorg trapt vandaag af met een landelijke abri-campagne waarin zeven verschillende mensen figureren. Onder hen zijn artsen, verpleegkundigen, maar ook anderen. In de campagne is gebruik gemaakt van echte personen die vertellen wat hún zorg is. Maar tegelijkertijd vragen ze ons ook allemaal: “En jij?”


Dit soort posters onder het artikel waren voorbeelden die medisch personeel in Nederland dienden te gebruiken voor deze campagne. We schatten in dat er geen één is afgenomen.


ANGSTCAMPAGNE

Een angstcampagne dus. Mondkapjes, anderhalve meter afstand. Lockdown. Heel medisch Nederland werd geacht mee te doen aan de #ditismijnzorg campagne. Een minachting voor ieder rationeel mens en medici.

Bekijkt hier zelf de reactie´s (edit: KNMG heeft alle artsen, medisch personeel, experts en burgers vandaag gecensureerd door alle commentaren te verwijderen. Dit is uw overheid!
https://www.knmg.nl/actualiteit-opinie/nieuws/nieuwsbericht-corona/artsenfederatie-knmg-publieke-steun-voor-artsen-en-verpleegkundigen-dringend-nodig.htm?forum=69034&pagenr=1#reacties

Een aantal dan van de reacties posten we hier. Vrijwel alle reactie´s komen op hetzelfde neer:

Artsen, medisch personeel en experts: Treed alstublieft gezamenlijk naar buiten. Dit moet gestopt worden.

Sluit u zich ook aan bij de World Doctors Alliance?

 

Subscribe
Abonneren op
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Jan de Man

 

Knalkopje1

Op een schandalige manier schuift het KNMG de bevolking de schuld van deze crisis in de schoenen, terwijl de werkelijke schuldige de neoliberaal Rutte met aanhang is, die de zorg bijna kapot heeft bezuinigd. Als er ‘moet’ worden bezuinigd, zijn de zorg en het onderwijs de eerste doelwitten van liberalen. Ze geven niets om de mensen die als oud vuil de straat worden opgegooid, ze geven alleen maar om beursspeculanten, bankiers en zakenlui.
Het KNMG steunt het fascistische Coronabeleid van deze regering. Op twee van die posters staan ze met een mondkapje op in de buitenlucht. Is dat soms om ons aan te moedigen dat ook te doen? Maandenlang zonder enig uitzicht op het einde mensen dwingen 1,5 m uit elkaar te blijven noem ik misdadig. Fantastisch dat zoveel mensen in de zorg via hun reacties het KNMG goed de oren hebben gewassen. Ik kon maar enkele duidelijk positieve reacties vinden.

Last edited 18 dagen geleden by Knalkopje1
Franq

De reacties zijn alleen nog hier te lezen. Bij de site zijn ze allemaal weggehaald. Ha!

Marcel van Tol

De KNMG heeft alle reacties onder het artikel verwijderd. Danny, je had een vooruitziende blik toen je een selectie publiceerde in je artikel. Bravo!
Maar deze actie maakt het hele verhaal rondom de KNMG alleen maar triester. De actie is nu volledig in hun eigen gezicht ontploft.

Knalkopje1

Ondertussen waren het al 15 pagina’s!

tonysMelody TM

Ik zou graag willen dat de Orde van de Advocaten (in dienst van de Kroon/ Bar-system) de Orde van de Mengeles/ KNMG eens voor de Raad van State (de Kroon) sleept. En vasstelt dat er massa-moord is gepleegd op jonge en gezonde Nederlandse mensen.

Ik ken mensen uit de verpleging, en die kregen idd zeer zware gevallen in een keer, en veel jonger dan normaal. Dus voor hen was de corona-hoax echt. Wat die medische professionals/ verpleegsters allemaal niet willen begrijpen is dat deze jonge mensen ziek zijn gemaakt (zwaar lichamelijk letsel toegebracht) in een andere afdeling van het ziekenhuis.

Waar blijft de class-action lawsuit against hospitals die meewerkten aan deze misdaad tegen de menselijkheid en massa-moord op Nederlandse onderdanen.

Wat heb je aan Justitie, de Grondwet/ het Recht, politici, de Kroon en de politie als ze deze moordaanslagen en voltooide massamoord ongemoeid en ongezien laten?

Helemaal niks, het zijn allemaal acteurs en geen knip voor de neus waard.

De artsen van de KNMG hebben massamoord gepleegd en er is nog niemand gearresteerd. Je kan de politiek, de wet en politie niet meer serieus nemen, zolang deze psychopatische moordenaars vrij mogen rondlopen.

De wet bestaat niet, vraag maar aan de “corona” doden die van de ventilator kwamen. Of hun jankende ouders/ familie.

ventilator is moord.jpg
Last edited 14 dagen geleden by tonysMelody TM
ignorant

Het mag duidelijk zijn , de argumenten van het geboefte in den haag zijn smerige leugens . De fascistische Bilderberg new world order = verenigde naties agenda wordt uitgerold onder onze ogen en het doel is de gehele bevolking slaaf te maken inclusief de artsen en advocaten . Mao Rutte cs kennen geen mededogen . Er wordt een spijkerharde agenda uitgerold uit de kringen van de Bilderberg-groep , de davos-res-etters , beschreven in de un-plannen en geinitieerd door een clubje miljardairs onder leiding van de Rockefellers , Bill Gates , de Rothschilds , die allen reeds tientallen jaren geleden hun snode plannen op papier gezet of (to)verwoord hebben . Deze mensen zijn allen pseudo-communisten geworden na het aan schouwen van de enorme macht van Stalin in Rusland . Dit stelletje machtswellustelingen , bekijk onder andere het beste voorbeeld FU Jong , wil alles en iedereen tot slavernij en tot slaaf maken van een beweging zonder enig moreel kompas . Bernard de opa van Bilderbergbilly gaf tijdens zijn leven blijk van maling te hebben aan alles en iedereen , door tijdens jachtpartijen iedereen de stuipen op het lijf te jagen door niet verschoten patronen achteloos in het vuur te werpen , elk mooi wijf in zijn buurt te neuken en te klaplopen op andermans kosten . Intellectuelen met verstand ,ondernemers , artsen , advocaten verenigt U om aan deze schweinerei een einde te maken . Leid het volk uit deze slavernij , u bent de natuurlijke leiders en verwacht geen dankbaarheid ,want de tegenpartij onder andere in de persoon van Bilderbergbilly zal alles doen om U te laten struikelen en U in een kwaad daglicht te plaatsen , wat een groot aantal van het innocueuze deel van de samenleving zal geloven . Een waar leider zei eens ,toen hij vermoord werd : Ayez pitié de moi et ce pauvre PEUPLE ! Aub help het gepeupel !

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
8
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x