Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Mededeling voor onze auteurs en lezers

Top! We hebben onze site weer helemaal dichtgetimmerd! Hij is snel, geen veiligheidsproblemen, geen Ddos attacks (akloppen, die kunnen altijd terugkomen, en we hebben voor de auteurs onder een programmaatje aangeschaft zodat een ieder kan zien wat zijn of haar artikel doet en andere statistieken. (Wij willen GEEN Google Analytics).

Werkt perfect! Alleen het verhoogt de server load. Resultaat: Website kan langzamer zijn. Resultaat: Weer wat! Oplossing? Kijken of we iets aan kunnen passen dat hij de statistieken iedere 6 minuten o.i.d. refreshed i.p.v. iedere 8 seconden. Dat is zeker de boosdoener.

Maar het is belangrijk en dus gaan we kijken of het mogelijk is. En zo ja: Hoe?

Het is heel belangrijk want we hebben een videosite klaar staan. Daar moeten we een snelle website voor hebben. We hebben er een dedicated server voor aangeschaft.

Jullie antwoord was duidelijk en dus geven wij daar gehoor aan. We zullen actief blijven. We zitten nu ook op GAB en MeWe en we gaan naar meerdere platforms. Er zijn nog meer alternatieven aangeboden waar wij ook heengaan.

Gisteren stond het vol met deelknoppen. Het was om te proberen. We hebben onlangs aan jullie gevraagd of we wel of niet door zullen gaan op de social media. We hebben naar jullie geluisterd. Daarna moest ik naar het ziekenhuis en heb ik alles laten staan, dus het was even een rommeltje. Excuus.

Dan hebben we nog een probleem met de uitgaande mail. Ik ontvang alles maar kan niet verzenden. Dat wordt vandaag opgelost. Het heeft de maken met de encryptie. Sommige mensen willen hun privacy gegarandeerd hebben en dat kan ik alleen toezeggen als slechts 1 persoon (in dit geval ik) de emails monitort en we een goede versleutelde mail client hebben. Nu dus zó goed, dat de uitgaande emails niet werken.

Als de MSM nou gewoon hun werk deden dan kunnen wij iets leuks gaan doen. Kunnen wij weer gaan vissen ofzo..

Voor het moment schaken we het Statistiekenprogramma UIT. Dit om zeker te zijn dat dat de server zo belast. En dan gaan we ijken of we kunnen instellen dat de plugin iedere 2 minuten refresht i.p.v. 8 seconden.

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x