CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Maurice de Hond is boos! Ik ben boos op Maurice!

COLUMN: Maurice is boos!

Ik ben boos op Maurice.

Hij houdt de corona-onzin in stand en gaat er van uit dat corona zo ontzettend gevaarlijk is. Dit soort mensen zijn dodelijk voor burgers die zien dat er hier iets niet klopt en hun heil zoeken bij dit soort mensen.

Maurice is onder andere boos omdat hij, zoals bij iedereen die een ander verhaal heeft over corona(maatregelen) dan de mainstream media, wordt gecensureerd en genegeerd.

Dit is echter niets nieuws. Maar als je dit voorheen vertelde, dan was je een complotdenker. Al heb je het zelf meegemaakt en zijn er bijna 10 video´s van je verwijderd van YouTube, je blijft een leugenaar.

Dan is het maar goed dat Maurice de Hond heel goed uitlegde hoe onlogisch er wordt gehandeld door de regeringen die deze bizarre, vergaande en vernietigende maatregelen te treffen. Niet?

Nou, het jammere, en dus weer onlogische, is dat diezelfde Maurice de Hond vertelde dat hij niet dacht dat het een “complot” is of dat er wel eens een hele andere agenda achter zou kunnen zitten.

Dat is nogal een domper. Eerst krijg je een logisch verhaal over je heen dat exact aangeeft hoe irrationeel vrijwel alle wereldleiders handelen, om vervolgens te concluderen dat er niets achter zit en alle regeringen zich vergissen.

Dus vrijwel alle regeringsleiders vergissen, laten een economie ontploffen, rukken gezinnen en vrienden uit elkaar, delen duizenden crimineel hoge boetes uit en laten ouderen wegkwijnen, “uit voorzorg”, terwijl alle cijfers, vanaf dag één, lieten zien dat wat we aan het doen zijn volstrekt tegen iedere verhouding ingaat. Dat is dan weer onlogisch, Maurice. We spreken over miljarden negatief veranderde levens en doden ten gevolge van de maatregelen.

MAURICE DE HOND HOUDT HET CORONAVIRUS IN LEVEN EN MAAKT ER EEN GROOT ISSUE VAN

U bent gewaarschuwd. Dit hele flutverhaal van hem, geldt ook voor de griep.

Het lijkt mij deze cijfers op geen enkele manier te verantwoorden zijn met wat er nu gebeurt. Zulke ingrijpende maatregelen met deze cijfers zijn niet te verdedigen.

  • 7.786.882.480 Wereldbevolking
  • 5,545,463 coronagevallen wereldwijd
  • 2,327,245 coronagevallen hersteld
  • 347,617 doden met andere aandoeningen en vermeend corona
  • 90% had minimaal 1 achterliggende (ernstige) aandoening maar de meesten 3 of meer.
  • 10% is direct aan Corona overleden.

Dat zijn, onder de streep, zo´n 34.000 mensen wereldwijd die DIRECT aan corona zijn overleden met een gemiddelde leeftijd van 80(!) jaar. De rest had minimaal 1 maar vaak meerdere achterliggende aandoeningen. Dus had men kanker en kreeg met het virus dan werd de overledene geregistreerd als een coronaslachtoffer.

En zo zijn er nog veel meer mensen die allang hun mond op de televisie open hadden moeten doen en zo niet via andere mediakanalen.

Daarom zijn mensen boos op een Maurice. Of op Bosma van de PVV of op Baudet, die de rust hadden kunnen bewaren door, in ieder geval de optie open te laten, dat hier weleens een agenda achter zou kunnen zitten. Dat de cijfers de hele route lang hebben laten zien dat het allemaal best mee lijkt te vallen. Om positiviteit uit te stralen en vooral… verwoorden wat de helft van je achterban ziet. Hebben ze niet gedaan. Van Gert-Jan “ik volg de wetenschap” Segers kun je dat niet verwachten. Die man heeft geen eigen mening. Maar van een intellectueel wel. En dat is niet gebeurd. En dat is een onderschatting geweest voor een substantieel gedeelte van zijn achterban.

Laten we hopen dat de partijen dat beseffen.

Hier de video van Maurice bij Café Weltschmerz. Een interessant gesprek waar veel verstandige dingen worden gezegd en waar Maurice een goed verhaal heeft.

 

Verhoudingen in cijfers zien en afmeten aan de maatregelen die worden genomen behoeft slechts een bepaald inzicht dat de meeste mensen wel hebben en het is geen hogere wiskunde.

Bijna iedereen kan dat wel. Tenzij je in staat van angst verkeerd. Dan wordt het moeilijk om nog rationeel te denken. En Nederland was in totale staat van angst en is dat nog. Door de media vliegen de cijfers om je oren, honderden hier, duizenden daar, maar in welke context je het moet zien? Dat wordt niet verteld..

En dus ga je op zoek. Op zoek naar feiten en de geschiedenis van bepaalde personen en instellingen want de journalisten doen het niet.

Zo ongeveer vanaf dag één waren wij vrij overtuigd dat er hier iets niet helemaal klopt. Dat moet Maurice ook gezien hebben. Intellectuele politici ook. En regeringen al helemaal. Ook van de fatale gevolgen van deze maatregelen op de volksgezondheid en op de economie zijn alle beleidsmakers (en de corrupte media) zich 100% bewust geweest.

Goed, er zullen wellicht weer wat meer ogen open gaan bij televisiekijkende Nederlanders wanneer een persoon als Maurice praat. Want hoe verblind mensen zijn door de media en politici is ons wel duidelijk geworden. Door alleen al de e-mails die wij regelmatig ontvangen.

“Hey, misschien hadden jullie toch gelijk. Kijk! In de krant staat ook dat het coronavirus net zo lijkt te verdwijnen als de griep.”

Dat wordt vaak bedoeld als een compliment maar het maakt het juist intens treurig. Mensen kunnen blijkbaar alleen maar overtuigd raken als het “in de krant” staat in één of andere column in een regionale krant. Heel goed van die columnist natuurlijk en mensen die het lezen en gezond verstand hebben zullen eens verder gaan kijken om te zien wat er hier allemaal aan de hand is.

Maar onafhankelijke mensen die er, zonder belangen zoals de media die heeft, 24 uur per dag bovenop zitten omdat zij met een groot hart voor Nederland de mensen een catastrofe willen besparen door feiten op tafel te leggen en die te laten zien om zo een rationeel debat op gang te krijgen, werden en worden nog steeds met succes gecensureerd en afgedaan als “complotdenkers” door de media en politici.

We zijn genaaid!

En hier staan we dan. Wereldwijd zijn er 35.000 mensen DIRECT aan corona overleden. Een dorpje vol. Wereldwijd! De andere 315.000 mensen hadden één maar meestal zelfs 3 of meer ernstige andere aandoeningen. Gemiddelde leeftijd boven de 80. Had je kanker en kreeg je corona? Dan ben je een coronadode. Had je kanker en kreeg je de griep? Dan was de doodsoorzaak kanker.

Fijn! Maar de economie is kapot, de bevolking heeft een trauma en nog geen enkel idee wat ze nog te wachten staat. En de regering gaat niet toegeven. Die gaan dit spel opnieuw spelen voor de echte belangen. Want als het besef zou doordringen bij het grootste gedeelte van de bevolking wat deze regering ons land en onze mensen heeft aangedaan…

Heeft men eigenlijk wel in de gaten wat voor een impact dit heeft gehad?

Maar wees gerust. De volgende winter gaan we weer, de verkiezingen liefst uitstellen want stel er komt een coalitie die deze agenda niet uitvoert… En “De Tweede Golf”, natuurlijk.

Er is nog een hoop werk te verrichten na decennia lange indoctrinatie van de media.

De mens zeilt zo makkelijk mee en nemen zo makkelijk een trending mening over. Je kunt ze als media links of rechts maken. Bang of optimistisch. Conservatief of ze laten wennen aan LGBT-gekte. En nu “Het nieuwe normaal!” Een nieuw soort samenleving waar politici en media ons op gaan voorbereiden.

 

Om terug te komen op Maurice de Hond. Hier een passage uit zijn artikel van 27 mei:

“Op 2 april besefte ik dat het grote gevaar niet het gebrek aan mondkapjes was, maar het gebrek aan ventilatie en lage luchtvochtigheid. En dat daardoor dus vele ouderen onnodig besmet zouden worden en zouden overlijden.

Ik heb geprobeerd die informatie gepubliceerd te krijgen in kranten. De reactie die ik kreeg, was dat ze die informatie hadden voorgelegd aan virologen, maar dat er geen bewijs was voor mijn conclusies. Ik probeerde om met die informatie bij Op1 aan te schuiven en het duurde ruim 2 weken voordat ik mocht komen. Maar omdat mijn bevindingen niet gedeeld werden door de usual suspects van het OMT, werd ik nadien in onder meer tv-kritieken weggezet als een amateur-viroloog (één van de 17 miljoen) die terug moest naar zijn Ikea-bureautje.

Achter de schermen heb ik mails gestuurd naar behoorlijk wat politici om ze te waarschuwen voor de ramp die zich aan het voltrekken was. Maar zelfs als zij mijn zorgen deelden, was het mantra dat volgens het RIVM (en de andere virologen, die dagelijks op tv verschenen) aerosols geen rol speelden. Als je maar minimaal 1,5 meter afstand hield, dan was je veilig.”

No shit, Sherlock. Daar kom je nu pas achter?

En hier steekt niets achter?  Maurice? Volg de kruimeltjes van het RIVM tot de WHO en de beerput die daarachter zit. Zoek, verzamel feiten, leg ze neer en we zijn al een heel stuk verder. Jij, en vele anderen, hadden allang aan de alarmbel moeten trekken.

Tenzij je zelf een agenda hebt…

Lees hier het artikel dat Maurice heeft geschreven op 27 mei

:https://www.maurice.nl/2020/05/27/waarom-ik-boos-ben/?fbclid=IwAR2BYeBg8hjbEyIIVfwTdlbQEsVgBKiKMCZ4FK98D0sITFtk_QTLE9BmPL8

Met vriendelijke groeten,
Danny

 

Zie ook:

Waarom doen we dit onszelf aan? Waarom zijn we zo ongelooflijk stom?

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

5 3 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven