nl Nederlands

VEEL MISINFORMATIE OVER PROTESTEN BARCELONA

Er is een grote golf aan misinformatie over de situatie in Barcelona bij de niet-Spaanse pers en op social media.

Graag belichten we ook een andere kant.

Vooral over gisteravond en gisternacht. De politie wordt MASSAAL veroordeeld vanwege hun optreden. Let wel: In het buitenland. De algemene opinie in Spanje is dat de politie goed heeft opgetreden.

Er zijn wel incidenten geweest waar politiemensen buiten hun boekje gegaan zijn in de dagen ervoor.

Maar in het buitenland (waaronder in Nederland) is een totaal verknipt beeld ontstaan over de situatie daar.

De separatisten voeden dit gevoel. Logisch, want die staan ergens voor en zullen dit gebruiken. Maar er wordt veel, heel veel, geframed.

Vergeet niet welke politiek partijen deze mensen aansporen en wat voor verleden deze partijen hebben. Pak Esquerra Republicana als voorbeeld. Een partij die openlijk aanspoort tot geweld.

De manifestaties en protesten zijn uiteraard legitiem. Mensen hebben het recht. Voor- of tegenstander. Dit is een recht. Daar gaat het ook niet om en we gaan ook geen partij kiezen. Als een politie daar, zonder reden, met geweld tegen optreedt, dan is dat fout.

Maar de situatie in Barcelona ´s avonds en ´s nachts was wel even iets anders dan overal voorgeschoteld wordt:

Barcelona was een WARZONE met aan de ene kant extreme NAZI -aanhangers en aan de andere kant, vooral en in grote getallen,de extreme Indepentistas (onafhankelijkheidsstrijders) die werden gesteund door ANTIFA vanuit heel Europa.

Voor het eerst werken Catalaanse politie en Spaanse politie samen, en dat is vrij uniek. Normaal gesproken kunnen ze elkaars bloed wel drinken.

El PAIS is een Spaanse krant met ook een Catalaanse uitgave. Het Parool is vergeleken met deze krant nog objectief. Vele buitenlandse pers baseert hun verslaggeving op dit soort kranten EN de massale Catalaanse propaganda verspreidt op de social media.

Uiteraard wordt er in de pers gesproken dat vooral EXTREEM RECHTS de schuldige is. Antifa wordt omschreven als “mensen met idealen om het fascisme tegen te gaan”. 

Dit artikel is bedoeld om ook de kans te geven de andere kant van het verhaal te bekijken. Een kant die wij in ieder geval nergens belicht zien. De schrijver van dit artikel woont in Barcelona.

Antifa bestookt politie met STENEN en VUURBOMMEN:

Ook vanuit Nederland zijn veel ANTIFA leden naar Barcelona gegaan om daar de stad af te breken. Twee Nederlanders zijn opgepakt.

BRON:
LaSexta-Nederlanders onder ANTIFA – Twee opgepakt

CATALAANSE SEPARATISTEN VERBRANDEN BARRICADES:

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudeft

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x