Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Massale media framing over “coronadode” influencer Dmitriy Stuzhuk

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De Telegraaf en andere fakemedia schrijven manipulerend stuk over een triest sterfgeval in de Oekraïne

Bron:
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1769492207/influencer-33-die-bestaan-van-corona-ontkende-overlijdt-door-het-virus

Dmitriy Stuzhuk, een influencer over vooral fitness en gezondheid, is overleden na positief te zijn getest op corona. (Via de PCR-test).

In het binnen-en buitenland wilen de mainstream media u laten geloven dat deze man een influencer was en een uitgesproken “corona-ontkenner”, zoals ze dat zo graag noemen.

De realiteit is dat hij over fitness en gezond leven sprak. Corona was niet zijn gebied.

Het was zijn ex-vrouw die in maart een mening over corona had. Niet deze man zelf.

In maart van dit jaar was het Sofia Stuzhuk, toen nog zijn vrouw, die in haar Telegram een post plaatste over het coronavirus. Ze schreef toen dat het virus, naar haar mening, “kunstmatig gecreëerd was in 2015”.

“Het is ongetwijfeld niet erg prettig. Maar het gevaar is ronduit overdreven. Het is eigenlijk niet veel erger dan de gewone griep ”, schreef ze.

‘Ik ben niet bang voor het virus’, voegde ze eraan toe.

Dat vermeldt de media niet. Dat is bewust fakenieuws verspreiden. Een delict.

HARTPATIËNT

Dmitriy was een hartpatiënt. Geen krant of media die dat vermeldt.
We hebben gekeken op 7 verschillende media uit de Oekraïne en die bevestigen allemaal dit verhaal. Het zijn de woorden van de betrokkenen zelf. Maar de media slaat hun slaatje. Althans..dat denken ze. De afrekening komt.

https://gordonua.com/ukr/news/society/kijivskij-bloger-i-biznesmen-stuzhuk-pomer-vid-covid-19-1523311.html
https://hromadske.ua/ru/posts/ot-covid-19-umer-muzh-blogera-sofii-stuzhuk-ranee-ona-rasskazyvala-chto-koronavirus-eto-kak-gripp
https://iz.ru/1074895/2020-10-17/populiarnyi-ukrainskii-bloger-umer-ot-koronavirusa

PURE FRAMING

Wat de media u wijs wil maken is dat een influencer, die corona volop ontkende, is overleden aan corona. Dat is de insteek. En zo worden alternatieve media en onafhankelijke oprechte onderzoekers weer weggezet als complotdenkers. Zo kinderlijk worden we bespeeld. Dit is de minachting van de media naar u toe. Men gaat zo ver dat niet Antifa maar mensen zoals wij “een bedreiging vormen voor de democratie”. Puur omdat je de waarheid op tafel wilt leggen.

Alle fakemedia namen dit verhaal over.

Framing. Te schandalig voor woorden. Het is zo erg dat het juiste woord om deze mensen goed te beschrijven nog moet worden uitgevonden.

Maar dit spel gaat niet meer werken. Je houdt de ontwikkeling van de mensheid, die steeds beter geïnformeerd raakt, nou eenmaal niet tegen.

Je weet wanneer de Fakemedia dit soort koppen verspreidt, dat er iets niet klopt. Gelukkig kijken wij even wat verder.

Від коронавірусу помер відомий український блогер-силач Дмитро Стужук

Dmitriy Stuzhuk werd positief getest door de PCR-test. Inmiddels waardeloos gebleken. (bron)(bron) Als mensen beseffen wat dat betekent… Maar dat besef zal snel komen.

Maar laten we nog even in de waan van vorige week leven toen we dachten dat de PCR tests een foutmarge hadden van 3% en dat de man dus inderdaad positief getest zou zijn op (het overigens nog steeds niet geïsoleerde en gevonden) covid virus.

Dmitriy was een hartpatiënt. Hij had de symptomen van corona. De symptomen van een griepvirus. Hij dacht dat hij, na de positieve test, het coronavirus had opgelopen in Turkije.

Hij kreeg klachten.

15 oktober, werd hij met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Hij werd onmiddellijk naar de intensive care gebracht en was bewusteloos.

Zijn ex-vrouw Sofia Stuzhuk zei dat hij eerst in coma raakte en daarna klinisch stierf, waarna zijn hart stopte.

Een geval zoals velen. Ruim 90% sterf aan de gevolgen van ernstige achterliggende aandoeningen. Het is voor kwetsbaren uiterst venijnig is. Deze man was een, hoe men ook praat over zijn geweldige gezondheid, een kwetsbare man. Maar al zou hij dat niet zijn, dan nog is het overbodig om uit te vergroten. Het gebeurt sporadisch. Ook aan de griep overlijdt sporadisch een jong persoon. Zelfs kinderen.

De reden dat dit uitvergroot wordt is puur en alleen om “een ontkenner van covid is doodgegaan aan covid” aan het publiek te presenteren.

Zijn ex vrouw op Instagram:

“Alles is erg slecht, ik kan niet zeggen, ik ga met mijn vader naar het ziekenhuis. Dima verkeert nu in een zeer ernstige toestand, ligt in een bewusteloze toestand op de intensive care. Artsen geven nog geen voorspellingen. Ik sprak met een dokter die Dima behandelt, een hele goede man. Ik wil onmiddellijk stoppen met alle geruchten die rond onze familie circuleren. Coronavirus is niet gevaarlijk voor perfect gezonde mensen, maar Dima had hartproblemen, dus er traden complicaties op. Zijn hart faalt, en Dima heeft een klinische dood geleden,”– zei Sofia Stuzhuk op haar Instagram-pagina’s. (bron)

Treurig nieuws. Het is het leven.

Maar dat de media dit gezin niet met rust laat door deze wildwestverhalen wereldwijd op te schrijven om ons te manipuleren is minstens net zo treurig en doet de familie veel pijn. Alles om u te overtuigen dat “het echt wel echt is, hoor!” nu ze zien dat het doek gaat vallen. Nog maar eens proberen critici de mond te snoeren.

Het is niet dat platforms zoals wij het coronavirus ontkenden of ontkennen. Wij zoeken naar feiten en naar de waarheid. Op die manier kom je meer te weten over o.a. het zogenaamde covid virus. Wat de media doet is zoeken naar sensatiestukken om de coronahysterie op te blazen. Het is een grove schande dat burgers platforms moeten openen omdat “journalisten” hun werk niet doen. Erger nog..zich tegen de bevolking keren. Ze opjutten en bang maken. Ieder goed nieuws over corona wordt doodgezwegen, terwijl iedere journalist toch juist als de kippen erbij zou moeten zijn wanneer bijvoorbeeld duizenden artsen melden dat de vork anders in de steel zit?

Geen enkele journalist die dit soort nieuws niet oppakt? YouTube en Facebook die dit censureren? Stel uzelf de vraag…Waarom doen ze dat?

Dat zullen ze nooit doen omdat het geen journalisten zijn. Dit zijn harteloze politieke activisten.

DIT zet de Telegraaf onder het betreffende artikel. Ook dat nog…

Wereldwijd zoeken naar jonge mensen die overlijden aan Corona. Ze zijn niet te vinden. Dus doet men het zo.

En al zijn ze wel te vinden, dan nog is het sporadisch. Net zoals een kerngezond iemand aan de griep kan overlijden. Het is minachting naar de lezers toe en een aanslag om uw gezonde verstand bij u weg te nemen en in te ruilen voor angst en gehoorzaamheid aan de meest stupide irrationele maatregelen die ons worden opgelegd. Het is pure manipulatie. Het zijn delicten die de fakemedia keer op keer begaan. Over de rug van een familie die smeekt dat ze ermee stoppen.

Stop met het lezen van de mediakliek die allemaal onder hetzelfde Belgische bedrijf vallen. Er spelen zeer veel belangen. Zoek zelf naar de waarheid en trek uw eigen conclusies. Geef die gasten geen ruimte meer. Boycot ze. Zij zijn het gif van de samenleving.

Steun CSTV – Oprecht nieuws!

[the_ad id=”29753″]

LEES OOK:

World Doctors Alliance: “We zullen in Neurenberg een nieuw proces regelen.”

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x