Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Massacensuur op internet – Geef ons even de tijd

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Zoals de meesten wel in de gaten hebben, wordt er massaal gecensureerd op internet en vooral op de social media.

Bij bosjes worden ze van YouTube afgehaald. Pure gerichte censuur. En ja, niet alleen vanuit YouTube. Die censuur komt vanuit eigen land. Onze eigen media. En aangezien er geen politici opkomt tegen deze verschrikkelijke criminele censuur… Nee, ze bombarderen ze als vijand in plaats van in gesprek te gaan. Laf, oneerlijk en veelzeggend.

Dit is in de VS gelukkig eindelijk mainstream.

 

Ze denken iedereen de mond te kunnen snoeren. Wij denken dat ze het tegenovergestelde resultaat zullen bereiken.

Mensen die dit zien, en over het algemeen niets met ons (soort) hebben, maar wel over Hollands boerenverstand beschikken, worden hierdoor echt wel wakker. Mensen hebben een mening maar zijn niet gek. Mensen met boerenverstand zullen dit keihard veroordelen. Dit gaat niet over meningen. Zij die het niet eens zijn met ons beseffen echt wel dat ook hun mond gesnoerd wordt en dat de regering zich gaat bemoeien met alle aspecten in uw leven. Dat ziet een ieder nu al. Alleen dat flinterdunne coronalaagje zorgt ervoor dat mensen overdonderd zijn en nog even wakker geschud moeten worden.

Afleveringen zoals die van Arjan Lubach trekken echt niemand over de streep die zij willen. Dat publiek heeft hij al, mensen die niet dom zijn zoals hij ze af probeert te schilderen worden hierdoor juist door getriggerd en de rest was al klaarwakker en doorziet dit direct.

Dit heeft geen politieke kleur. Dit gaat niet om links of rechts. Of blank of zwart (godzijdank niet, wanneer stoppen we met die racisme-onzin, kan het woord niet meer horen). Dit gaat over het grote onrecht dat plaatsvindt op dit moment in Europa en in Nederland.

Daarbij het wetsvoorstel om “anti democratische groepen” aan te kunnen pakken. Puur bedoeld om mensen zoals wij, die juist de democratie terug willen, de mond te snoeren, als gevaarlijk weg te zetten en ze zelfs strafbaar te maken. Ze willen van ons vredelievende mensen, terroristen maken. Oh ja, ze zullen ons rustig het label “extreem rechts” opplakken. Dat terwijl als we ergens van af willen dan is het wel dat verouderde links/rechts denken. We willen een beleid, een samenleving gebaseerd op gezond verstand en vooral vrede en een normaal leven leiden.

Mensen gaan alles zien. Vandaar deze draconische maatregelen op alle vlakken. Vandaar de onderdrukking jegens u. De irrationele onderdrukking die voor velen zo snel gaat dat men nog even wakker moet worden omdat je het niet verwacht. Zoveel irrationaliteit en onrecht. Als een stoomwals walsen ze over ons heen omdat ze weten dat dit irrationele verhaal over een aantal jaar geen stand meer houdt. (denk erover na waarom ze voor uw kinderen komen met deze informatie in uw achterhoofd).

De waarheid zal altijd winnen. En zij die de waarheid proberen de mond te snoeren zullen boeten. Maar omdat het tuig niet opgeeft, gaan we zware tijden tegemoet. Maar hun rekening wordt hoger en hoger. Wij staan voor Nederland. Voor een trotse samenleving zonder een media die non-stop een angstwereld voor u creëert. Wij zijn Nederland. Niet zij!

EEN KLEIN TANDJE TERUG – WE HOPEN OP BEGRIP

Door dit alles, kunnen we de komende dagen, misschien week, niet zoveel posten dan dat u van ons gewend bent. De laatste week is het al veel minder. Je wilt van de ene kant het liefst een dag of 3 voluit besteden aan de uitrol maar er gebeurt iedere keer weer iets en daar wil je dan wel weer over schrijven en je wilt niet 3 dagen op “zwart” gaan. Dat zit niet lekker omdat je weet dat inmiddels heel veel mensen ons volgen. Bedankt hiervoor. De reacties, steun en ideeën, mails, comments..het is echt fantastisch. Uit alle lagen van de bevolking. Dat doet zoveel goed. Vooral omdat dit allemaal zo is ontstaan.

We moeten die allemaal, bijna 600 stuks, terug gaan zetten. We hebben ze uiteraard opgeslagen.

We rollen een nieuwe website uit die veel overzichtelijker wordt en waar belangrijker informatie makkelijker terug te vinden is en we gaan posten op meerdere andere videoplatforms. Ook zullen we er alles aan doen de mensen te informeren over de praktijken van YouTube, Google en Twitter en om zoveel mogelijk mensen in te laten zien dat er andere platforms zijn waar men gebruik kan maken van hun vrijheid van meningsuiting.

We gaan proberen Nederlandse social media of andere social media, waar deze censuur niet heerst, meer te promoten en ook zelf over te stappen. YouTube (Google), Facebook en Twitter zetten alles op het spel en censureren schaamteloos. Dit is nog niets vergeleken met hoe zij zich met de campagne in de VS bemoeien. Pure propaganda voor de Democrats. Dagelijks aan te tonen. En die Dems…die gaan niet winnen. Eens kijken wat er dan gebeurt met deze censuurplatforms.

Ook andere maatregelen gaan wij nemen om de censuur te ontwijken. niets bijzonders maar hierover uitweiden is niet verstandig. Dat komt wel goed.

Toen alles nog “normaal” was plaatsten we dagelijks tussen de 1-3 video´s en minimaal een artikel of 5. Een wereldprestatie en een compliment aan iedereen die vrijwillig meewerkt. Die soms dagenlang al huntijd in CSTV steken. Maar die mensen hebben ook nog een normaal leven en je kunt niet iedere dag paraat staan.

We hopen op begrip hiervoor. We doen wat we kunnen. We moeten wel, anders krijgen we het nooit af. Ook met de emails en het beantwoorden daarvan.

Vriendelijke groetjes,
Het CSTV-Team.

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x