NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Marouscha van de Groep schrijft fakenieuws voor De Telegraaf

PUUR NEPNIEUWS IN DE TELEGRAAF

Het is om razend over te worden, want door dit soort berichten van, in dit geval, De Telegraaf wordt heel Nederland keer op keer, dag in dag uit, belazerd, voorgelogen en bang gemaakt.

We leven in een tijdperk waar een wildvreemde in het vervolg uw kinderen afdroogt na het zwemmen en daarna wordt uw kind gemuilkorfd. En maar wegkijken. Hoeveel idioterie moeten sommige landgenoten nog doorgaan voordat hun ogen eindelijk eens open gaan?

Deze is van 24 september, geschreven door Marouscha van de Groep . Robert Jensen bracht het goed onder de aandacht in zijn show.

De Telegraaf:

 

Dit artikel ging over Het Spaarne Gasthuis. Wanneer je het artikel leest, krijg je de indruk dat men dag en nacht in de weer is met coronapatiënten.

Daar schrik je natuurlijk van als gemiddelde lezer die niet weet dat alle media in feite onder dezelfde baas vallen en allemaal één en dezelfde agenda hebben.

“Nog zo´n dienst en ik stop ermee!”, zou één van de medewerkers hebben gezegd.

Een kijker van Jensen ging dit artikel eens even checken door een belletje te plegen (Nederlanders zouden massaal dit voorbeeld moeten volgen en al deze mensen exposen.) naar Het Spaarnse Gasthuis.

Bron: De Jensen Show
https://jensen.nl

Een grove leugen dus.

Of van de zorgmedewerker die op vieze wijze probeert sympathie op te wekken voor meer salaris of van de “journaliste” van De Telegraaf, de 24-jarige Marouscha van de Groep. Of een setup tussen beide. Het doet er niet toe.

“Maak een mooi verhaal, meid! Als het maar angst zaait! “

Het maakt niet uit. De Telegraaf manipuleert u met puur nepnieuws.

En Marouscha…

Stop met het verloochenen van jezelf en je landgenoten voor een krant als De Telegraaf. Je bent jong. Als je echt een journalist wilt worden, doe dat dan en neem afstand van deze corrupte media en van dit artikel.

Échte journalisten komen aan de goede kant van de geschiedenis terecht en daar moet je wat voor over hebben. Maar als je zo doorgaat door wat stukjes in te tikken voor de manipulerende corrupte media…. Je bent gezien. En men zal het niet vergeten. Dit, wat jij geschreven hebt, is gif voor de samenleving.

Marouscha van de Groep – Journalist De Telegraaf – Foto Twitter

 

Meer fakenews van De Telegraaf:

Telegraaf verspreidt BLM leugen

Telegraaf: Leugens, leugens en nog eens LEUGENS “RACISTISCHE KAREN”

Telegraaf verkondigt hardnekkige propaganda!

Telegraaf gaat in demoniserings-modus en doxt lezer

Redactie Telegraaf zielig aftreksel van de Nederlandse maatschappij

5 8 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
ignorant

De Belgen kochten met geleend geld uit de euro-potten nagenoeg alle nederlandse dagbladen , de telegraaf het laatst om met behulp van europotten de europese transitie te verkopen aan het publiek . Curieus is dit , wanneer je weet dat Belgie nagenoeg failliet is en de staat daar niet levensvatbaar zonder de europese bureaucratie in brussel , die zorgt voor zijn eigen en het belgische bestaansrecht . Marouschka past als gegoten binnen dit verhaal , waar waarheidsvinding ondergeschikt gemaakt aan ideologische doelen , zozeer zelfs dat pure leugens gebruikt mogen als maar het goede doel gediend wordt . Deze marxistisch-leninistische… Lees verder »

willemjob

Deze dame is vermoedelijk ingehuurd om de wat oudere mannelijke collega’s te plezieren en tussen de gebeurtenissen in schrijft ze wat verzinsels. Henk van der Meijden heeft dat bedacht, 40 jaar geleden, en ze doen het nog steeds :
verzinnen, bedenksels, uit de duim zuigen etc om de schunnige onderkant van de samenleving te gerieven, want bekend zijn levert geld op dus niemand die protesteert.

Knalkopje1

Iedereen weet dat de Telegraaf 100% fout was tijdens de eerste Fascistische Golf (1940-1945) en is net zou fout tijdens de Tweede Fascistische Golf die we nu meemaken.

Frankenheimer

Zorg er ajb voor de deze leugenachtige Maroushka geen baan meer heeft in de journalistiek eind van deze maand? Laat maar weten als je de abonnee lijst van de Telegraaf nodig hebt om de druk via die kant op te voeren?

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x