CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

MAROKKAAN wil NPO kopje KLEINER maken

De linkse en Amsterdamse NPO-radiozender ‘FunX’ heeft besloten om te stoppen met het programma ‘Ramadan Late Night’.

De muziekzender, die zijn bestaansrecht ontleend aan het inpompen van diversiteit: migranten, medelanders, homofilie en transgenders bij voornamelijk allochtone jongeren, zwicht nu voor doodsbedreigingen van Marokkaan Yassin Ellbi.

Het programma Ramadan Late Night, waarin de islamitische vastenmaand centraal staat, lokte ‘gemor’ uit van strenggelovige moslims.

Presentator Morad El Ouakili (dj Moradzo) besloot daarom samen met FunX, de stekker eruit te trekken.

De islamitische luisteraars zijn het niet eens met de richtlijnen van de linkse radiozender en de morele opvattingen van de dj’s tijdens de speciale Ramadan uitzending.

Het feit dat de radiomakers seksueel getinte muziek draaide tijdens de nachtelijke Ramadan-uitzendingen werd niet door iedereen gewaardeerd.

Sommigen beschouwden dit als blasfemie en wilden de NPO een lesje leren.

“Dus je hebt schijt aan God? Daarom hoop ik dat ze je pakken en kapotschieten, kankerhond. Geen enkel beetje respect voor het geloof of de ramadan.Vuile zionist”, zo luidt een bedreiging.

Na een aantal verzoeken om te stoppen met de muzikale intermezzo’s in Ramadan Late Night volgden na geen gehoor de doodsbedreigingen waarin de presentator onder andere zou worden ‘opgewacht’ en ‘doorzeefd met kogels’.

El Ouakili wilde aanvankelijk niet overstag gaan voor de dreigementen, maar deed dat uiteindelijk toch. Mensen in de omgeving van de presentator zouden immers ook de dupe zijn geworden van sociale druk. Dj Moradzo heeft aangifte gedaan.

Martin Bosma van de PVV riep op Twitter de NPO ter verantwoording:

‘Shula Rijxman waar ben je?’

Bestuursvoorzitter van de NPO, Shula Rijxman, is zelf lesbisch en joods en bekend van het boek: ‘Geld, rollen of stilstaan’.

Je zou toch denken dat juist zij zich niet zomaar zou willen laten uitschelden voor Zionist. Zeker na haar uitspraak in het Financieel Dagblad: ‘Ik ben voor de duvel niet bang.’

Een NPO woordvoerder van de Nederlandse Publieke Omroep zegt de veiligheid van de dj’s niet te kunnen garanderen.

Bron:
https://fd.nl/fd-persoonlijk/1194727/voor-de-duvel-niet-bang

https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2020/05/stopzetten-ramadan-late-night-is-capitulatie-voor-intimidatie-754831/

 

3 2 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven