nl Nederlands

Mark Rutte ontpopt zich als vijand van Nederland

Thierry Baudet legde tijdens het “stikstof-crisis” debat weer eens heel goed bloot in wat voor waanzinnig tijdperk we leven.

Heel Nederland wordt op zijn kop gezet. De veestapel moest gehalveerd worden. De bouwers kunnen niet meer bouwen. Er dreigt bijna een burgeroorlog omdat de bevolking dit irrationele kabinet spuugzat is.

En het gaat maar door en door.

Deze keer alles voor het terugdringen van 0.023% van de stikstofuitstoot. 

Alleen dit gegeven:
“100km verderop is deze zelfde regel ruim 140x soepeler”
toont al aan dat alle maatregelen die we treffen 0 logica hebben. Wanneer gaan we eens op rationele wijze met elkaar in gesprek om zo tot rationele oplossingen te komen?

En wat doet onze rechts-liberale President Rutte eraan? 

Geen zorgen dus! We gooien de maximumsnelheid naar 100km per uur en we hebben allemaal nog een baan met Kerst.

 

 

 

 

 

 

 

Alsof we kleine kinderen zijn. Wat een minachting. Deze woorden werken prima bij de aanhang van Groen Links maar bij weldenkende mensen haal je op deze manier het bloed onder de nagels vandaan. Waarom er nog steeds zoveel mensen het vertrouwen geven aan deze man en de partij VVD in het algemeen, is een raadsel en iets heel engs. Hoe luisteren die mensen hiernaar? En wat denken ze wanneer ze een Klaas Dijkhoff hem kinderlijk horen verdedigen?

Deze man zit er diep in. Als marionet van de Europese Unie en de waanzinnige globalisten wurmt Rutte zich in alle hoeken om dit erdoor te krijgen.

Zijn uitstraling maakt hem de ideale puppet voor de globalisten die aan de touwtjes trekken in Europa. Ook is hij de perfecte man om, na zijn Presidentschap, een goede rol te vervullen binnen de Europese Unie. Vermomd als rechts-liberaal kan hij veel nuttig werk verrichten daar , om zo met quasi tegenstand verder te gaan met de natte droom van de globalisten.

Maar daarvoor moet Mark wel even door deze zure appel heen bijten en alle belangen voor Nederland op het spel zetten en zo min mogelijk gezichtsverlies lijden.

Nou, dat kan Mark heel goed. Dat is hem al 9 jaar gelukt.

Rutte zal net zover gaan als van hem gevraagd wordt en blijven proberen er een draai aan te geven zodat het lijkt alsof deze man zich inzet voor Nederland.

Zie hier de bijdrage van Thierry Baudet:

Kijk deze video om te zien wie Mark Rutte daadwerkelijk is. A useful idiot, inderdaad…
https://commonsensetv.nl/mark-rutte-a-useful-idiot/

 

 

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x