CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Mark Rutte – Is hij psychisch nog wel in orde?

Wanneer je als Minister President van Nederland herhaaldelijk meldt dat de stikstof-crisis de zwaarste periode is geweest uit je Presidentschap, dan zeg je iets dat op geen enkele manier goed te praten is.

Je stelt deze crisis, die er is vanwege normen die we zelf hebben gemaakt en dus ook zelf weer kunnen wijzigen, boven de MH17-crisis. Er is tevens geen gevaar voor de samenleving met deze stikstof-gate.

Dan ben je wel heel fout bezig. Of echt niet helemaal goed meer in de bovenkamer.

Je land stilzetten. De veestapel willen halveren. De bouw plat. 100km per uur. Al deze maatregelen omdat je pertinent niet bereid bent de meest rationele en makkelijkst uitvoerbare maatregel te nemen, namelijk het Duitse model overnemen.

Wanneer je deze stikstof crisis ook nog eens het allerergste moment uit je Presidentschap vind, en de crisis als erger beschouwt dan de MH17-crisis, dan ben je gestoord of een politieke psychopaat jegens je eigen land en burgers die verwachten dat hun President opkomt voor de Nederlander.

Wanneer je deze stikstof crisis ook nog eens het allerergste moment uit je Presidentschap vind, en de crisis als erger beschouwt dan de MH17-crisis, wat kunnen we dan als Nederlanders nog verwachten van deze President? Wij als burgers niet veel goeds!

Hij lijkt zich te ontpoppen tot een politieke psychopaat zonder empathie voor eigen land en eigen burgers en een persoonlijk doel nastreeft die hij alleen kan bereiken als hij mee danst als de marionet van Soros, Timmermans & co.

Jouw eigen loopbaan boven MH17?

Aftreden!!

https://www.youtube.com/watch?v=HpvMqVbWW6k

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven