NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Mark Rutte geïnspireerd door het Marxisme, BLM en KickOutZwartePiet

Mark Rutte heeft ruim 3 uur lang doorgebracht met 5 “anti racisten” van BlackLivesMatter in het Catshuis.

Mark Rutte heeft dus 3 uur lang met 5 racisten gepraat die onze cultuur willen afnemen, over White Privilege praten en Nederland op z´n kop zetten, met medewerking van de media en politici, door een minderheid zo te profileren dat iedere Nederlander zichzelf gediscrimineerd voelt in zijn of haar eigen land en er een chaos gekweekt wordt.

De premier wilde praten met de betrokkenen over de vraag hoe ‘het gif van racisme’ kan worden bestreden.

Waarom Mark Rutte niet met zijn eigen volk, de Nederlanders die als enigen écht gediscrimineerd worden, is een raadsel.

Alhoewel…het is geen raadsel. Wij hebben een Minister President die “geïnspireerd is geraakt” door de gesprekken met deze plunderaars, opruiers en criminelen die het globalisme inluiden..

Deze mensen:

Hij heeft ze alle ruimte gegeven terwijl er met grof geweld is opgetreden tegen Nederlanders, hardwerkende burgers van alle kleuren, die demonstreerden tegen het onrecht wat ze wordt aangedaan door de abjecte coronamaatregelen en de anderhalve meter waanzin.

Geen schreeuwers op De Dam die Zwarte Piet voor z´n kop willen schoppen maar gewone Nederlandse families die voor een groot gedeelte alles kwijt geraakt zijn of dat binnen enkele maanden gaan kwijtraken

Wij hebben voor Mark Rutte al ons respect verloren. Deze man staat niet voor de Nederlanders. Deze man staat voor het globalisme. Een superstaat. En voert exact uit wat er van hem verwacht wordt en maakt misbruik van de mensen die niet goed geïnformeerd zijn en jaagt ze angst aan en zelfs de dood in. Samen met Hugocaust de Jonge, prikt hij het liefst heel Nederland vol met een vaccin dat geen corona stopt maar een heel ander doel heeft.

Gedwongen? Welnee!

Alleen kun je geen voetbal meer kijken, supermarkten in of naar concerten gaan wanneer je het waagt om baas over je eigen lichaam te blijven.

Vooral deze citaten zijn werkelijk zum kotzen:

“Wat je al langer merkt in Nederland is dat de verschrikkelijke dood van George Floyd heel veel heeft losgemaakt. Dit brengt iets op gang waarbij we zeggen: we moeten racisme echt killen.’’

Alleen mensen die de slachtofferrol in willen geven zogenaamd iets om de zware crimineel George Floyd. Ons interesseert de dood van deze crimineel helemaal niets. Blank of zwart.

We kunnen wel bij elk incident gaan lopen janken en het als symbool stellen.

Waar we wel om kunnen huilen is dit! We zouden zeggen: Kijk eens wat er in Zuid-Afrika gebeurt waar er een genocide plaatsvindt op dit moment op blanken:
https://commonsensetv.nl/another-day-another-farm-attack-de-witte-genocide-voltrekt-zich-in-zuid-afrika-as-we-speak-aangespoord-door-de-zuid-afrikaanse-regering-worden-blanke-boeren-dagelijks-aangevallen-door-zwarten/

Nog nooit in de 10 jaar GEEN WOORD!

Hij raaskalt verder over BLM en de zware crimineel George Floyd::

“Wat kan je nou doen om aan de ene kant als samenleving dit gif te bestrijden en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat mensen zo goed mogelijk beslagen ten ijs komen om in deze samenleving een succes te zijn?’’

Ook zegt de Nederlandse verrader aan in gesprek te willen met actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP).

Niemand heeft iets te vrezen in Nederland, tenzij het een foute is. En dan nog … Wanneer je niet over een klein beetje zelfspot beschikt dan moet je het bij jezelf gaan zoeken en niet bij een ander. Want heb je dat niet dan word je namelijk een enorm eng azijn-zeikerig mannetje of vrouwtje die vindt dat alles om hen draait.

En dat is niet zo! Welke kleur je ook hebt!

Het interesseert de meesten werkelijk geen bal. Dan kunnen we iedere 2 minuten wel in janken uitschieten wanneer er weer een blanke of een zwarte ergens wordt vermoord. We zijn mensen!

En waarom zouden we? Om de deugers uit te hangen? Niemand was geschokt over George Floyd zijn dood. Behalve een zooitje ongeregeld. Ook niet echt, maar voor de bühne. En onze Mark Rutte voedt deze lapzwansen door met hen in gesprek te gaan.

Bron:
https://www.parool.nl/nederland/rutte-nodigt-black-lives-matter-en-kick-out-zwarte-piet-toch-wel-uit~be60d679/

Maar wat vindt je hier van, Mark? Zet dat even neer naast het incident met de zware crimineel George Floyd in de VS?

Dit zijn mensen die vrijwel dezelfde taal spreken als ons. Dagelijks worden er blanken uitgeroeid. Levend gekookt. Levend gevild. Levend verbrand en verkracht.

NOOIT hebben wij jou of de media daar over gehoord.

Worden er hier in Nederland zwarten uitgeroeid? Hou toch op man! Hypocriete landverrader. Houd je met échte zaken bezig en negeer dit stelletje herrieschoppers.

Kijk hier eens naar! Dit gebeurt vandaag de dag, Dit is racisme. En jij gaat er in mee Zwarte Piet weg te halen.

Lees eens het hele artikel, Mark! En herhaal dan je woorden nog eens…

GENOCIDE: Het aantal moorden op blanke boerenfamilies in Zuid-Afrika door het dak!!!

#kickoutrutte

#KICKOUTRUTTE

LEG DIT LAND PLAT! Ze rennen van armoede Den Haag uit.

DOEN!!!!

4.8 10 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Er zijn zo enorm veel mensen volstrekt onwetend over wat er zich in Zuid Afrika afspeelt.
Zij die het wel weten houden onbeschaamd hun mond.

Arjaan

Mee eens Bart, grof onrecht om dit niet te willen benoemen maar voluit z g wegkijken, hoe meer dit gedeeld des te beter, laat zien hoe verfoeide de MSM is

Arjaan

Helemaal waar, heel goed om dit onder de aandacht te brengen, heel hard nodig, het laat zien wat een gluiperd Rutte is, het is nu boven komen drijven

Knalkopje1

Een zwarte sheriff in Florida is van plan BLM, Antifa en islamitische relschoppers hun vet te geven. Kijk maar.
https://barenakedislam.com/2020/07/02/warning-from-take-no-prisoners-black-sheriff-to-blm-antifa-islamic-rioters/
Nee, dan onze Geliefde Leider! Hij weet zijn vrienden goed te kiezen. Bah! Handjeklap met racistisch en gewelddadig uitschot! Het is meer dan ooit zaak het gif van het Rutteïsme te bestrijden!

Last edited 3 maanden geleden by Knalkopje1

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x