NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Mark Rutte breekt regeerakkoord

Rutte heeft iets gedaan wat vergaande consequenties zal hebben

Premier Rutte voerde in Brussel een toneelstukje op tijdens de onderhandelingen over het coronaherstelfonds en tekende netjes bij het kruisje. In het coronapakket zit 750 miljard euro, waarvan 390 miljard aan subsidies en 360 miljard aan leningen. Bijna 30 procent gaat naar Italië.

Rutte sprak op een persconferentie van een ‘omvangrijk en goed pakket waarin de Nederlandse belangen goed zijn gewaarborgd’. Redacteur van Financial Investigator Harry Geels wijst erop dat het akkoord vergaande consequenties heeft voor Nederland.

Met het akkoord heeft Rutte zowel het verkiezingsprogramma van de VVD als het regeerakkoord verbroken. In artikel 4.4 van het regeerakkoord lezen we namelijk:

“De EU dient geen schuldengemeenschap te worden. Leidend voor het kabinet is daarom dat er geen verdere stappen in de richting van een transferunie worden gezet, ook niet door het invoeren van (vormen van) Eurobonds.”

en:

“De afspraak dat schulden van het ene land niet door andere landen worden overgenomen (de no bail out clausule), moet geloofwaardig worden hersteld.”

De Nederlandse bevolking heeft geen kans om zich hierover uit te spreken, want het referendum is afgeschaft. Dat komt ‘goed uit’, want uit een peiling van de NPO blijkt dat maar liefst 87 procent het oneens is met de stelling dat Rutte tevreden kan zijn over de EU-deal. Slechts 13 procent vindt dit een goede deal.

LEES HIER VERDER:

Bron:
https://www.ninefornews.nl/rutte-heeft-iets-gedaan-wat-vergaande-consequenties-zal-hebben/

Vier volksverraders. Nu in de EU, binnenkort in Scheveningen wanneer gerechtigheid geschiedt

 

 

 

4.8 17 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
6 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
metavdmeer

Ik kan die naam niet meer horen the big LIAR

vrij mens

Pathologische ‘big LIARS’ die op geweten- en empathieloze wijze hun slachtoffers misleiden hebben een naam…

Jeannette

Rutte is (helaas) in de eerste leugen niet gestikt hij teert erop. Het is duidelijk dat we richting afgrond geduwd worden door onze Europese idioten. De enige met common sense zit in Polen. Als we nou met een verstandige groep mensen eens een plan maken dat uitgevoerd kan worden door mensen die hier lichameljk capabel voor zijn kunnen we de zaak nog kenteren. Moeten we wel verdomde snel zijn want een tweede lockdown overleeft niemand vd MKB. En ook het lef de zaak gewoon door te laten draaien ontbreekt mi volledig. Screw de regels en laat het koningshuis en de… Lees verder »

vrij mens

“[…] onze Europese idioten. De enige met common sense zit in Polen.” Het zijn verre van idioten en ze weten exáct wat ze doen. Het is bewust en kwaadaardig. Geheel volgens script. Het lijkt geen ‘common sense’ maar is het wél volgens hun optiek. En deze is geheel gericht tegen de burger. Het zijn verraders en vijanden van het volk.

Alex i

It’s 88% (6054 votes) and counting!

wilboo

pinokkio is weer heel zelfvoldaan en de VVD schapen volgen.
wat te denken wat een amerikaans gezegde: if you cant beat them join them
maw copieer het gedrag van italie en frankrijk waardoor je netto ontvanger wordt ipv netto betaler, leer van ze en stop met bestrijden!!! dan krijgen we het allemaal beter hier,verwaarloosde doelen genoeg die zitten te springen om geld.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x