Mark Rutte – A useful idiot

Mark Rutte: The useful idiot.

Na 9 jaar te zijn gemanipuleerd, geïndoctrineerd en te zijn voorgelogen door politici en pers is deze “president van Nederland” zo ontzettend stom en naïef dit te zeggen. Een duidelijke onderschatting en minachting van het volk. Hij zegt het echt. Het doet er niet zoveel toe of je nou wel of niet gelooft in de klimaatreligie..

Onder het beleid van Rutte zijn heel veel mensen doorgedraaid in deze waanzin. Iedereen heeft wel een aantal klimaatgekkies in de familie tegenwoordig.  En dan dit. Hij heeft écht niet in de gaten dat er steeds meer mensen in Nederland WEL wakker zijn.

Het klimaatprobleem is volgens Rutte dus vooral goed vanwege de economische kansen die er voor ons liggen. En de 1000 miljard die we gaan uitgeven die zijn vastgelegd in een wet? Die bizarre klimaatwetten waar we obsessief aan moeten voldoen? Allemaal voor de grote kansen voor ons, Mark? En voor wie?

Wordt wakker!

Een video vol met drogredenen van een marionet. Een trekpop van de EU en Soros & co.

Zie deze toespraak vol drogredenen om de globalisering te maskeren, beelden van de globalist Von der Leyen en een verfrissend einde met Donald Trump.

5 3 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x