CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Marc van Ranst? Hoe voel je je nu?

We zullen er even vanuit gaan dat het Jürgen Coning verhaal klopt.

Marc van Ranst

Zo, Marc. Hoe voelt dat nou? Thuis opgesloten zitten met je gezin? In een lockdown met je vrouw en kinderen in staat van angst?

Hoe voel je je na wat je je eigen gezin hebt aangedaan door je eigen ego, ijdelheid en leugens belangrijker te vinden dan de veiligheid van je eigen familie?

Want dat e liegt dat je barst, iedere keer weer, daar ben je je volkomen van bewust. Je geeft er zelfs trainingen in.

Er is nu een bewapende militair naar je op zoek. Die zal je waarschijnlijk neerknallen als hij jou tegenkomt, God verhoede, want we willen voor iedereen een eerlijk proces en jou in de gevangenis zien.

Nu zit je zelf opgesloten. Zeer pijnlijk voor je familie. De bedreigingen kwamen ook uit Nederland, hoorden we je pas jammeren? De bedreigingen op mensen zoals jij komen uit de hele wereld.

Er zijn heel veel mensen die jou doodwensen. We zeggen hier niets nieuws, niets bedreigends. Dit lezen wij overal op de sociale media en horen wij in onze omgeving en we houden niet van politiek correct gezever.

Hoe voelt dat? Hoe leg het je gezin uit waarom papa zo gehaat wordt?

Sta je er bij stil dat de mensen steeds wakkerder worden en dat jij later kan gaan uitleggen, met beelden die nooit meer zullen verdwijnen als bewijs, wat je het land en de bevolking hebt aangedaan?

Hoe verkoop je een pandemie?

Hier stond je dan in 2019, nog vóór corona, met je praatjes hoe een pandemie te verkopen en mensen in staat van angst te zetten.

Je legt exact uit hoe je de media gebruikt en in je zak steekt, je geeft het triomfantelijk toe. Je geeft hier een lesje volksmisleiding en publique. Met een glimlach waar mensen nu van walgen. Er zijn geen woorden voor om goed te omschrijven wat voor persoon jij bent. Maar het zijn negatieve woorden. Want wat gebeurt er na deze glansrijke presentatie van je?

Je hebt het nog uitgevoerd ook!

Dankzij jou is een groot gedeelte van de Belgen volledig gebrainwashed, zit in angst thuis en heb je je land met leugens kapotgemaakt. Exact zoals je zelf vooraf hebt beschreven. Trots als een pauw stond je daar. Wat vind jij  jezelf goed.

Zullen we nog eens even luisteren naar wat jij destijds te vertellen had?

 

Kijk al die gezichten in de zaal. Allemaal ijskoude uitdrukkingsloze gezichten. Jouw mensen. De bubble waarin jij leeft.

Maar je vergist je. Want omdat je niet door die bubble heen kunt prikken en gewend bent dat de media en politici alles wel voor je oplossen, denk je dat je onaantastbaar bent.

Maar je hebt in het verkeerde wespennest zitten prikken. Je komt nu aan de échte bevolking. De mensen die heel goed doorzien wat hier aan de hand is.

Dat is op korte termijn nog jouw geluk omdat de meeste mensen die het doorzien niet gewelddadig zijn en velen nog wakker moeten worden.

Maar die groep wordt groter en groter en kan niet slinken. De groep oprechte en échte experts die in opstand komen die groeit ook. Wereldwijd. Je bent niet de enige viroloog die mensen wel willen villen op deze planeet dus schat jezelf niet al te hoog in.

Op een iets langere termijn krijg je wel een land vol met mensen die je gaan haten tot op het bot. Ken je de geschiedenis een beetje?

Kritische mensen zijn vaak goede mensen. Geen mensen die zomaar de wapens pakken en dag in dag uit bakstenen door je ruit gooien en je familie bedreigen, zoals het altijd beschermde links extremistische Antifa dat wel doet. Maar die worden door de media en de overheden beschermt omdat ze ze nog wel eens nodig kunnen hebben (zie Amerika). Daarom moest rutte verplicht met BLM in gesprek. (bron)

Maar niet met ons. Met het volk praat rutte niet.

Ze komen voor jullie

Deze groep van wakkere mensen wordt steeds groter en groter en die snoer je niet meer de mond. 

Het is aan het gebeuren wereldwijd en er is geen leider van die groep die je even uitschakelt zodat het over is.

Er ontstaat een massa die weten dat ze het gelijk aan hun zijde hebben, een groot rechtvaardigheidsgevoel hebben en weten dat er een beter alternatief is voor deze wereld dan door te gaan met dit corrupte systeem, deze Lügenpresse en mensen die zich voordoen als virologen en proosten op iedere “virusdode” zodat hun plannen door kunnen gaan. We hoeven alleen de instrumenten maar uit te schakelen om de allerrijksten en machtigsten vleugellam te maken. Ofwel, The Useful Idiots.

Plandemie

Wat mensen als jullie ons en onze kinderen hebben aangedaan en nog willen gaan aandoen is niet te vergeven of te vergeten.

Jij bent met voorspellingen en angstscenario´s gekomen waardoor mensen doodsbang zijn geworden. Voorspellingen die die nooit zijn uitgekomen en ook nooit uit zullen komen. Maar de mensen geloofden erin. Vertrouwden je.

Hoe levens jullie schorem verziekt hebben van mensen die rustig wilden leven in hun laatste levensfase. Hoe jullie families uit elkaar hebt gerukt. Hoe jullie mensenlevens hebben verwoest, de economie hebben gesloopt en meegewerkt hebben mensen het gevoel te geven verkracht te zijn door ze dingen te laten doen die ze niet willen. Door ze te vernederen om “hun gedrag te beïnvloeden” zoals afstand houden en muilkorven op te zetten. Voor niets.

En dat allemaal voor? Niets! Geen enkele dode meer dan voorgaande jaren. Nergens ter wereld. Met of zonder lockdown. Met of zonder maatregelen. Het is puur FAKE. En jullie weten het. Niemand merkt iets van een pandemie. Alleen het straatbeeld met mondkapjes en idiote regels moeten ons herinneren aan de onzichtbare vijand.

Het komt niet uit een lab. Het komt niet uit China. Het komt uit jullie hoofden. Dat is wat vele wetenschappers al zeggen. Andere wetenschappers houden er rekening mee dat het wellicht een mengsel is van een virus dat uit een lab is losgelaten in combinatie met de griep, dat zou kunnen. We komen er vanzelf achter. Maar het doet niets af aan jullie misdaden.

Jullie gaan ons niet afleiden door China de schuld te geven. Nee, nee. Jullie zijn die schuldigen!

En jij, van Ranst, weet exact hoe de massa te manipuleren en je bent er nog trots op ook.

Vervolgens heb je die plannen nog uitgevoerd ook en anderen laten zien hoe hetzelfde te doen met hun bevolking.

Jij bent schuldig aan tal van criminele delicten tegen de mensheid. Dat vergeten mensen niet.

Zoals gezegd is je voorlopige geluk dat de mensen die het doorzien over het algemeen het gewone volk is en niet gewelddadig is van nature.

Maar je hebt al een militair achter je aan.

En reken maar dat er heel veel mensen zijn die er geen traan om zullen laten als jou wat overkomt. Sterker nog, de champagne gaat open.

Je bent geen kleine crimineel die boete kan doen en proberen zijn leven opnieuw op te bouwen. Je bent een crimineel in de orde van grote van mensen die voor het Neurenberg tribunaal stonden en werden veroordeeld tussen 1945 en 1946.

Wees getroost, je bent niet de enige viroloog waar ze voor komen. In Nederland trekken ze ook de whiskey uit de kast als een meisje van 4 de Mexicaanse griep heeft. Of het kind overlijdt zal ze een rotzorg zijn..

Kijk hoe Ab Osterhaus een besmetting van een kind van 4 jaar viert met zijn Duivelse collega´s. Kijk de jubelstemming.

Jürgen Conings

Nu komt Jürgen Conings voor jou. Ja, hij zal jou waarschijnlijk afmaken als hij jou tegenkomt.

God verhoede, we willen je voor een rechtbank zien en opgesloten zien worden. Maar daar zal niet iedereen zo over denken.

Waarom mensen zoveel sympathie voor Jurgen hebben dat heeft niets met extreem links of extreem rechts te maken. Het zijn mensen uit alle lagen van de samenleving. Huisvrouwen, liefhebbende vaders, opa´s en oma´s, zwarte mensen, blanke mensen, homo´s, hetero´s. Ze moeten je niet en nogmaals, die groep blijft groeien.

Gaat er nog steeds geen lichtje branden dat je het misschien eens bij jezelf moet gaan zoeken?

De media

En dan de media die zo gevaarlijk zijn geworden voor de samenleving dat mensen zich geroepen voelen hier een eerlijk tegengeluid tegenover te zetten.

En dan komt de ware aard naar boven.

Zij hebben dezelfde psychopatische instelling als Marc van Ranst. Niet zichzelf in de spiegel aan kunnen kijken of ze wellicht zelf iets fout doen. Nee. Collectief de schuld afschuiven. Grotendeels op ONSCHULDIGE burgers.

Wat doen zij wel?

Jürgen Conings direct labelen als extreem rechts.

We zijn allemaal tegen extreem rechts. Ook tegen extreem links. Tegen alle extremen.

Maar het gaat er om waarom jullie hem het label “extreem rechts” op plakken. Dit doen jullie om jullie landgenoten de mond te snoeren en in gevaar te brengen door indirect ook hen het label extreem rechts op te plakken wanneer zij kritiek hebben.

Want wat maakt Jürgen dan zo extreem rechts?

Wat is de definitie van extreem rechts voor de media?

Is hij voor een dictatuur? Nee, daarom is hij juist doorgeslagen. Hij wil met zijn familie in vrijheid leven.

Heeft hij iets met het Nationaal Socialisme? Heeft hij sympathieën voor Hitler? Nooit iets over gehoord en zeer onwaarschijnlijk.

Na alle ellende die hij heeft gezien in de wereld vanwege zijn beroep en meemaakt wat het is om in een totalitaire samenleving te leven en dan te zien dat je eigen overheid en dit soort virologen hetzelfde plan aan het uitrollen zijn, dan slaan bij mensen als Jurgen de stoppen door. En dit gaat meer gebeuren. Vandaar dat de media het klootjesvolk voorbereid op extreem rechtse aanvallen terwijl de demonstranten met LGBT-vlaggen lopen. De tegenstanders komen werkelijk uit alle hoeken van de samenleving.

Is Jürgen dan voor een totalitair systeem of is hij een rassenhater? Dat valt nou niet echt uit te lezen uit zijn brief. De media spinnen het zo. Zonder onderbouwing.

Een rechtsextremist die het land dient als militair tot op de dag dat hij verdween?

En dan klagen de media dat ze worden aangevallen en “hun werk niet kunnen doen”. De waarheid is dat ze hun werk niet doen en na jaren geduld de bom barst en mensen de media wegjagen omdat ze het bloed onder de nagels van de burgers vandaan halen. Wij krijgen meer bedreigingen omdat we recht moeten zetten waar jullie in falen. Bewust in falen. Wij informeren. Jullie dicteren.

De enige absurde argumenten dat hij “extreem rechts” zou zijn is vanwege cartoons en kritiek jegens Sihame El Kaouakibi.

En daar komt de aap uit de mouw, want als je kritiek hebt op iemand met zo´n achternaam dan ben je een racist, extreem rechts en alle media proberen hun eigen kritische volk ook dat label op te drukken. Tenminste, als dat ze uitkomt. De media is zo fout in deze oorlog. Schaam je kapot.

Bestel hier!

Maar wie is Sihame El Kaouakibi

Sihame El Kaouakibi is een Belgisch politica, activiste voor jongerenrechten en betrokken in een oplichtingsschandaal. Ze was in 2009 oprichtster en tot 2021 directrice van het voormalige stads- en dansproject Let’s Go Urban (LGU) en werd in 2014 door Knack verkozen tot een van de tien invloedrijkste allochtone Belgen. In 2019 werd ze verkozen als volksvertegenwoordiger voor Open-VLD in het Vlaams Parlement.

In maart 2021 werd ze beschuldigd van fraude met subsidiegeld.

El Kaouakibi zou bijna 1 miljoen euro voor eigen belang hebben gebruikt, waarvan bijna een half miljoen subsidiegeld en bijna een half miljoen van private investeerders.

Begin februari 2021 werd Annemie Moens aangesteld als voorlopig bewindvoerder van Let’s Go Urban. Haar voorlopig verslag van eind maart spreekt van “georganiseerd bedrog” en “verzonnen” facturen. Zij spreekt het vermoeden uit “dat zeker de laatste jaren het financiële geldgewin voor mevrouw El Kaouakibi en de met haar verbonden vennootschappen voorop stond.” (bron)

Of ze nou Truus heet of Sihame El Kaouakibi. Dit is een oplichtster. En op zulk soort mensen worden we heel boos met z´n allen.

Wanneer in Nederland Aboutaleb mondkapjesplichten invoert tegen onze grondrechten in dan worden we met z´n allen heel boos op hem. Niet omdat hij Marokkaan is. Maar omdat hij de grenzen van de wet overschrijdt en zich boven de wet voelt.

Geen schuldgevoel, geen geweten, geen empathie

Wat voor van Ranst geldt, geldt ook voor de media, politici en de andere nepvirologen die een agenda of een script afwerken.

Allen hebben niet het vermogen om ook maar één seconde de schuld bij zichzelf te zoeken.

De media gaan mee in het verhaal dat Jurgen extreem rechts is en zijn overduidelijk, keer op keer, bezig mensen met gezond verstand, normale burgers die terechte vragen stellen, normale kritische mensen het label extreem rechts te geven.

Ze willen de schaapjes doen laten geloven dat mensen die kritisch zijn en voor zichzelf kunnen denken, extreem rechts zijn om Zo een klimaat te creëren dat het volk elkaar in de haren vliegen.

Ja, dan kun je een keer een vernielde auto van de NOS zien en dan kun je als FAKE-journalist een keer tegen de verkeerde aanlopen. Mensen blijven het niet pikken. Wat denk je wel?

Het komt zo mooi uit dat Jurgen een kale militaire man is met veel tattoos voor de media. Ideale foto´s voor de pers om het stereotype plaatje van een extreem rechtse man keer op keer te plaatsen.

Maar het werkt niet meer zo makkelijk zoals ze gewend zijn. Zo’n 50.000 leden telde de steungroep ‘Als 1 man achter Jürgen’ op Facebook binnen enkele dagen. Uiteraard haalde Facebook dit weg.

Oh, en Google heeft inmiddels ook openlijk de aanval ingezet op “andersdenkenden”. Dit is wat we nu continu binnenkrijgen:

.

De zoekresultaten van Google zijn hilarisch wanneer je naar bepaalde zaken zoekt. Ga echt over op DuckDuckGo of een andere zoekmachine want Google is een propaganda-apparaat geworden en hun algoritme is daar op ingesteld.

En om te voorkomen dat overheden bepaalde websites voor je gaan blokkeren zoals Denemarken onlangs Bitchute blokkeerde vanwege “coronaleugens”, koop alsjeblieft een VPN voor die paar euro per maand.

PIA is een uitstekende VPN die privacy bloedserieus nemen. Wij krijgen bij de verkoop van PIA-VPN´s  een kleine commissie en we staan pal achter hun manier van werken. Het helpt ons verder. Maar schaf er in ieder geval één aan, al is het elders.

Voor Android?

https://www.privateinternetaccess.com/pages/android-vpn-app/commonsensetv

Waarom VPN?
https://commonsensetv.nl/waarom-een-vpn-aanschaffen/

Politici, fakejournalisten en alle andere verantwoordelijken:

Het is voor jullie zelf te hopen dat jullie op tijd inzien hoe dit gaat aflopen voor jullie als persoon. Niet het grote plan. Jullie eigen levens. Hoe die er uit zullen gaan zien nadat de massa jullie doorhebben.

Ik zou iedere politici, viroloog of expert aanraden nu clean te komen en aan de bel te trekken. Zo niet dan zijn de gevolgen een natuurlijk proces en die zijn niet fijn voor jullie. En jullie bzen zijn de lachende derde en zoeken weer andere useful idiots op.

Houd ook nog even in het achterhoofd dat er een tribunaal wordt voorbereid waar we dit weekend nieuws over hebben.

Lees ook:

Blijf met je poten van ons en onze kinderen af!

4.8 19 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
21 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
21
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven