Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Marc van Ranst snapt het punt niet

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Marc van Ranst snapt het punt niet

Mensen als Marc van Ranst zijn mensen die alleen geven om zichzelf en hun eigen belangen en daar ook naar handelen. 

Dit soort types kennen we allemaal in onze omgeving. Het zijn mensen die kritiek nooit tot zich nemen of zichzelf eens een spiegel voorhouden. Zij handelen vanuit hun grote ego en omdat ze weinig of geen empathie kennen gaan ze heel ver om hun doel te bereiken. Zij willen zich belangrijk voelen. Ze genieten ervan wanneer mensen tegen hen opkijken.

Worden ze bekritiseert dan worden ze gemeen. Dan telt redelijkheid niet meer en worden critici overladen met niet onderbouwde tirades.

Wanneer dit soort mensen door zetbazen in een bepaalde machtspositie worden geplaatst, dan worden ze gevaarlijk. Al overschatten ze zichzelf meestal wel. Hun macht houdt op wanneer een ander in de machtspyramide dat beslist.

Dat ze handelen naar hun enorme ego dat werd maar weer eens duidelijk de afgelopen dagen op Twitter. Hij werd boos op de BPOC2020 en gaat er vol tegenin.

Maar Marc van Rants snapt het punt niet: De mensen luisteren niet naar Marc van Rants, de mensen willen de kop van Marc van Rants zien rollen.

Wat is er gebeurd?

De BPOC2020 (Buitenparlementaire onderzoekscommissie) heeft aangekondigd samen te gaan werken met collega´s internationaal om een aanklacht in te dienen bij het ICC (Het Internationaal Strafhof).

Zij dienen een aanklacht in wegens “foltering en misdaden tegen de menselijkheid in vereniging gepleegd.”, tegen het (demissionaire) kabinet en afzonderlijke verantwoordelijken. (bron)

Dit gebeurt niet alleen in Nederland. Dit gebeurt in landen wereldwijd en van Ranst wéét dat hij ook bij die verantwoordelijken hoort waar zij, en vooral waar alle wakkere mensen, het op gemunt hebben.

Zoals gezegd, deze mensen geven alleen om zichzelf, hebben een groot ego en handelen daar ook naar. Je kunt exact voorspellen hoe deze mensen reageren in bepaalde situaties.

Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie

Van Ranst begint zijn eigen lastercampagne tegen de BPOC. Deze vormen een bedreiging voor hem.

Hij doet zelf “onderzoek” naar de donaties die de BPOC2020 ontvangt. Ze zouden naar een privérekening gaan….goed. Lees de Tweets.

Zijn doel is de BPOC2020 weg te zetten als fake en als “een commissie die arme mensen hun geld afpakt”.

BPOC2020 reageerde als volgt:

“De Belgische viroloog Marc van Ranst heeft op Twitter smadelijke en lasterlijke uitlatingen gedaan t.a.v. de BPOC2020.”

“De BPOC2020 accepteert geen enkele aantasting van haar eer en goede naam. Eén van de advocaten van de BPOC2020 heeft deze sommatie verstuurd aan dhr. van Ranst.” (bron)

Verder is de Commissie er niet op in gegaan. Verstandig.

Van Ranst echter, als door een wesp gestoken, handelend vanuit zijn grote ego, besteedt 11 tweets in één dag, sommigen van zijn Tweets bestaande uit 4 delen, om te laten weten dat hij vooral niet bang is voor de advocaten en de BPOC.

Nee, Marc is de rust zelfde.

Om dat duidelijk te maken stuurde Marc op de 28e juni 5 tweets in een uur en minimaal 11 tweets in totaal de wereld in om aan te geven dat hij doodkalm is en onze Marc natuurlijk altijd gelijk heeft.

Hij retweet zijn eigen tweets zelfs:

 

Marc zal doorgaan van alles de wereld in toeteren om, deze keer, de BPOC af te branden. Hetzelfde doet deze overigens met iedereen die kritiek uit op zaken die niet overeenkomen met zijn natte droom.

Maar Marc snapt het punt niet.

De mensen die doneren aan de BPOC2020, die willen maar één ding: Zij willen koppen zien rollen. Ook de kop van Marc van Ranst.

Het zijn dezelfde mensen die hun geld liever beter besteden en doneren aan vrije media, burgerinitiatieven en gerenommeerde persoonlijkheden die wel geven om de mensheid en die tegen deze hel op aarde ingaan dan aan onzinprojecten, de MSM en de frauduleuze “goede doelen”.

Als ze dan een keer met hun neus tegen de lamp lopen met donaties dan zal dat slikken zijn, maar hun doel blijft hetzelfde. Zij willen gerechtigheid.

Marc, ze willen jouw kop zien rollen.

Het zijn geen arme mensen die afgetroggeld worden van hun laatste geld. Het zijn massa´s mensen die bijdragen. Vaak klein maar vele kleine beetjes…Het zijn mensen die zien dat geld totaal geen waarde meer heeft wanneer er niets gedaan wordt aan deze misdaad tegen de mensheid waar jij ook aan deelneemt.

En deze mensen die ga jij niet van gedachten veranderen. Wat je ook Tweet.

Deze mensen zijn wakker, die hebben, al is het maar gedeeltelijk, door wat hier aan de hand is en die zullen alles doen en alle legale middelen gebruiken om o.a. jou en alle andere verantwoordelijken voor deze gecreëerde crisis te bestrijden en jouw voor het gerecht willen zien zodat je wordt gestraft voor je daden.

Vol trots gaf jij een presentatie in 2019 hoe een pandemie te creëren maar vooral hoe de mensheid te misleiden.

 

Alleen lijk je er tijdens die presentatie geen rekening te houden dat er altijd een grote groep is die, ondanks alle misleiding waar iedereen gevoelig voor is, kritisch is en zich niet mee laat slepen door figuren zoals jij, de media, de overheden en alles en iedereen dit soort misdaden bijdragen.

Die groep is groter dan je dacht en kan en zal alleen maar groeien.

Omdat mensen meestal van nature goede goedgelovig zijn die zich niet in kunnen denken dat mensen zo door en door slecht zijn en het slechtste met je voorhebben, lijkt het alsof het hele land braaf achter jullie soort aanloopt en jullie steunen. Dat slechts een handjevol, die jullie zonder discussie weg denken te zetten als wappies of complotdenkers, daadwerkelijk zien wat er gebeurt.

Maar slapende mensen hebben vaak slechts één knip met de vingers nodig hebben om te doorzien waar jullie soort mee bezig is. En het is diep treurig, maar omdat jullie van geen wijken weten met jullie angstcampagnes (die overigens nooit uitkomen) en zo ver gaan, zullen mensen het op de harde manier gaan begrijpen. Zoals het treurige geval van Lisette Verhoeven (bron)

Dit geval zal alles behalve een geval op zich zijn en dat zal de komende tijd pijnlijk duidelijk worden.

Ieder mens met een hart zal zich uiteindelijk tegen jullie keren. Als je eenmaal bent gezien dan laat je je niet nog een keer pakken. En die groep wordt natuurlijkerwijs groter.

Zij zullen zich beseffen er geen “pandemie” te vinden is in de cijfers in de afgelopen ruim 500 dagen. He-le-maal niets. Dus alle gevolgen van de maatregelen en de gedwongen vaccins…zijn voor niets geweest! Weet je wat dat betekent wanneer dat besef doordringt bij de rest an de bevolking? Oeff… Ja jullie weten het maar het zal erger zijn dan in jullie nachtmerries.

En mensen die het leed hebben moeten ondergaan door jullie criminele propaganda en daardoor mensen verloren zijn, die zullen heel ver gaan. Verder dan de groep mensen die jullie nu nog probeert tegen te houden via legale weg.

Dus beste Marc, wat je ook roeptoetert, behalve de 5% aan woke-figuren heeft niemand enige interesse in jouw als persoon.

De ongeïnformeerde mens kent je niet. De wakker mens moet je niet. De figuren die achter je aanlopen die moet niemand en zij moeten zelf niemand. Zelfde laken een pak.

Weinig mensen maken zich druk om te tweets van van Ranst. De topviroloog van België.

 

Zijn  enige hoop is dat dit kaartenhuis niet in elkaar stort zodat hij in een positie kan blijven zitten waarin hij macht voelt.

Geen echte vent die voor zijn landsbelang strijdt maar neergezet als tool, als puppet voor machtsgeile mensen waar je je ziel aan hebt verkocht.

Zijn plekje is nooit veilig want als je té ongeloofwaardig wordt dan ben je binnen een week vervangen en vergeten.  Een ander zal de plek innemen om het volk te misleiden. Het is eigenlijk best zielig, zou het niet zo ernstig zijn.

Bespaar al die moeite en overweeg eens om een oprecht persoon te worden. Want dit kaartenhuis dondert in elkaar. En dan wil niemand Marc van Rants heten.

Zijn tweets:
https://twitter.com/vanranstmarc

En dan ietsjes naar beneden scrollen… En de tirades beginnen.

 

Lieve mensen die ons gemaild hebben met vragen, we lopen wat achter en zullen z.s.m. antwoorden.

Lees ook:

Vaccinfeest

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
30
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x