Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Manifest Patrick Crusius – De El Paso Killer

https://www.youtube.com/watch?v=Ubgj0aJ6z30

Het houdt nooit op. Je word er sprakeloos van. CNN, NOS, MSNBC, BBC, ABC, Bloomberg en het verschrikkelijke Nieuwsuur met hunj subtiele methodes. Allemaal stonden ze klaar om samen met de Dems, Donald Trump schaamteloos met de grond gelijk te maken. Uit blinde haat. Met het drama van El Paso, en een flinke dosis politieke-correctheid, als wapens in de hand, moet de man worden afgeschilderd als iets heel slechts. Het zou in dit geval niets uit moeten maken uit welke extreme hoek deze dader kwam. Maar vrijwel alle mainstream media maken zich al 3 jaar lang schuldig aan eenzijdige verslaggeving met als doel manipulatie en indoctrinatie. Maar hier vallen ze vies door de mand.

Hieronder staat de Nederlandse vertaling van Patrick Crusius – De El Paso killer – in beeld. Lees hier het hele manifest: https://i.redd.it/nbbivk3teae31.jpg

Lees hier de fragmenten uit het manifest:

“De ongemakkelijke waarheid is dat onze leiders, zowel Democraten EN Republikeinen, ons tientallen jaren hebben laten vallen. Ze zijn, ofwel vooringenomen of betrokken bij één van de grootste verraad tegenover de Amerikaanse bevolking in de geschiedenis. De overname van de regering door ongecontroleerde bedrijven.”

“Mijn ideologie is niet veranderd de laatste jaren. Mijn meningen over automatisering, immigratie en de dateren van voor Trump en zijn campagne voor President. Ik schrijf dat omdat sommige mensen de President of bepaalde Presidents-kandidaten de schuld zullen geven voor de aanval. Dit is niet het geval. Ik weet dat de media me waarschijnlijk toch wel een witte racist gaat noemen en de schuld gaan geven aan Trump´s retoriek. De media is berucht vanwege hun nep nieuws. Hun reactie op deze aanval zullen dat bevestigen.”

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x