NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Mainstream media demoniseert experimenteel COVID-medicijn

Meerdere bestaande medicijnen hebben veelbelovende resultaten getoond in de strijd tegen COVID19, waaronder een medicijn tegen Ebola en een andere tegen HIV.

Het meest besproken medicijn is hydroxychloroquine, een medicijn tegen Malaria. Het medicijn is al 65 jaar op de markt, goedkoop en veilig. Tests in Zuid-Korea en Frankrijk wijzen op positieve effecten voor patiënten. Natuurlijk zijn er meer studies nodig om (bijna) 100% zeker te zijn dat het daadwerkelijk zo’n wondermiddel is, maar de tussentijdse resultaten zijn al hoopgevend.

Trump prijst het medicijn als een oplossing voor het Coronavirus. New York en Frankrijk zetten het al in en de RIVM heeft al een lading ervan besteld. En toen…

Een man overleed nadat hij aquarium-schoonmaakmiddel had gegeten, omdat hij ervan overtuigd was dat de (niet medische versie van) hydroxychloroquine in het middel hem kon beschermen tegen de ziekte.

Ook waren drie Nigerianen overleden aan een OVERDOSIS van het Malaria-medicijn.

Dat was rede genoeg voor de Mainstream Media en de Democraten om het medicijn te demoniseren als “gevaarlijk” en de Democratische gouverneur van Nevada zag schoon kans om het middel te verbieden, zelfs als een patiënt erom vraagt.

Let wel, een patiënt heeft het wettelijke recht om experimentele behandeling te ontvangen, indien gevraagd.

En, oh ja, “Oranje Hitler is pro-hydroxychloroquine, dan moet het wel slecht zijn!” aldus de Democraten en hun leger journalisten. Of dit vįrûs nou dodelijk is of niet is niet relevant in deze. Het feit dat de Democraten hun haat tegen Trump laten zegevieren boven de gezondheid en keuzevrijheid van patiënten wel.

Lees ook:

UPDATE: “Intelligente” lockdown: De botte bijl van Rutte raakt het hart van de samenleving

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x