nl Nederlands

MACHTSWELLUSTIGE agent ARRESTEERT arts

De Afro-Amerikaanse Dr. Armen Henderson wilde eten en tenten gaan brengen naar de daklozen in Miami.

Hij zegt dat hij al weken de daklozen in Miami bezoekt en corona tests aanbiedt aan zwervers en junkies omdat zij een totaal vergeten groep zijn.

“Het is moeilijk om vlug een corona test te krijgen als je geen beroemde basketballer bent of een Hollywood acteur.”, zegt Henderson.

Armen Henderson

De arts die werkzaam is aan de Universiteit van Miami werd echter gearresteerd door een agent ZONDER mondmasker, die dacht dat Henderson ILLEGALE handel dreef in mondkapjes.

De stoere agent sloeg Dr. Henderson, die zelf wel een mondmasker droeg, in de boeien vlak voor zijn huis en schreeuwde: ‘Call me Sir, call me Sergeant!’

Dokter Henderson stelt dat er spuug uit de mond van de agent op zijn lippen terecht kwam omdat de politieman zeer dichtbij hem kwam staan en met zijn vinger in zijn gezicht zwaaide.

De politie in Miami houdt zich zelf dus NIET aan de social distancing regels.

De dokter moest zich uit alle macht inhouden om niet boos te worden toen de agent niet geloofde dat Henderson arts is en woonde in het huis tegenover hen.

Zijn vrouw kwam toegesneld met ID.

Dr. Henderson eist nu excuses van de politie Miami en een reprimande voor de agent in kwestie wegens het zichzelf niet houden aan het ‘nieuwe normaal’.

Een heel goed voorbeeld waar we, ook in Nederland, rekening moeten houden.

Politieagenten en andere veiligheidsmensen die niet met macht om kunnen gaan, krijgen ineens het gevoel een hele samenleving in hun handen te hebben. En dat kan wel eens gaan kriebelen bij een aantal.

Een samenleving die hun regeltjes moeten opvolgen bij iedere stap die ze zetten.

Dat dit het percentage aan machtsmisbruikers onder de politie verhoogt is geen directe kritiek op de politie maar meer een natuurlijk gevolg.

Daarom zijn DIT hele zorgwekkende berichten:
https://commonsensetv.nl/boas-eisen-pepperspray-en-wapenstokken-tegen-lockdown-overtreders/

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Pascal D.
Pascal D.
Zeer gewaardeerd lid
1 maand geleden

Ik zie 2 kanten aan het verhaal. Tuurlijk is dit niet zoals het moet en een identiteits bewijs vragen kan op een normale manier. Maar van de andere kan, met al die shit die de politie iedere dag meemaakt en niet wetend wie je kan vertrouwen, kan ik me voorstellen dat een agent, zeker in zijn eentje, alle voorzorgsmaatregelen neemt om een pijnlijke escalatie te voorkomen! Jammer voor deze dokter, maar ergens is het wel begrijpelijk! Het enige woord wat ik hier mis is rasisme!

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x