Machiel de Graaf (PVV) over intregratie moslims

Machiel de Graaf  van de PVV over de integratie van moslims in Nederland. Kassa voor Allah!

De Graaf staat bekent om pittige uitspraken maar de man heeft een heel goed beeld van wat er speelt in Nederland. Het is ook bekent dat Machiel vriendschappelijke banden heeft met mensen die de Islam hebben verlaten.

Een aantal uitspraken van Machiel:

“Een klein deel van de moslims integreren wel goed! Dit zijn de mensen die de meest belangrijke stap hebben gezet, namelijk het verlaten van de Islam.”

en

“Ik ken persoonlijk mensen die de Islam hebben verlaten. Die hebben een zware tijd gehad en zitten niet te wachten op meer immigratie.”

“Niet omdat ze hen het leven in Nederland niet gunnen maar eerder omdat ze weten dat het aanhangen van de Islam een belemmering is voor het leveren van een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse samenleving.”

“Natuurlijk heeft iedereen voorbeelden van mensen die het wel goed doen maar het is de minderheid. En die behoeven geen extra schouderklopje. Nederlands praten, werken, je aanpassen en belasting betalen is normaal en dat behoeft geen bos bloemen of een veer in de bips.”

Antwoord Groen Links: “Polarisatie!”

De reacties van de andere kant zijn nog steeds dezelfde reacties die we al vanaf 2002 horen.

Zie ook:
Wildersgate – De samenzwering tegen Geert Wilders

 

 

 

Delen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Steun CSTV
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Abonneren op