NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Het verraad van de Lügenpresse in Nederland

De zwaarste tijden ooit voor ons allemaal en ALLE media keren zich tegen je.

De zwaarste tijden ooit voor ons allemaal en ALLE media keren zich tegen je.
De gevolgen van deze “coronamaatregelen” zijn binnen enkele weken niet meer te overzien.

De eerste hypocriet van de media die ons hier over aan gaat schrijven, moet eerst maar eens terugbladeren na wat zij zelf allemaal hebben gepubliceerd. Daar is dit niets bij.

Mensen met kanker werden niet geholpen. Mensen die een wond hadden werden niet geholpen en duizenden van hen hebben hun been moeten laten amputeren.

Alles moest wijken voor dat k*tcorona waar niemand last van heeft en het is al zeker niet belangrijker dan de andere échte doodsoorzaken.

Het is één grote farce. Een scam! Een overduidelijk spel van politici zonder empathie. Zonder gevoel. Zij volgen een agenda.

Ouderen vereenzamen, sterven uit verdriet. Er heerst een volksdepressie. We worden vernederd, beboet, geterroriseerd door de staat en alles wat we hadden wordt ons afgenomen.

Eerst gaan de bedrijven, dan de banen en niet te spreken over de psychologische schade die dit met zich meebrengt.
De komende dagen en weken zullen we merken hoe ernstige zaken, waar iedereen die de andere kant opkeek niet aan heeft gedacht, zich zullen verspreiden als een olievlek over dit land. En als deze regering en deze media NU niet gestopt worden, na alle schade die ze al hebben aangericht, dan is de schade niet te overzien.

IEDEREEN wordt geraakt door deze maatregelen. Niemand heeft last van Corona.
Deze regering en de media MOETEN STOPPEN.
Goedschiks…of kwaadschiks…

Zij zijn schuldig aan duizenden, tienduizenden slachtoffers. Er kleeft bloed aan de handen van onze media en onze regering. Heel veel bloed.

Ze blijven maar doorgaan…alsof er helemaal niets aan de hand is en we midden in een pandemie zitten. Maar zij gaan die rekening betalen! De “verkeerde” reuzen worden wakker.

5 15 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
9 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Arno

Onze democratieën zullen niet meer hetzelfde zijn. Onze volkeren moeten zich dit gaan inzien. Rutte c.s. spreken in dat opzicht de waarheid…. Rutte heeft gelijk aan de meeste huidige nationale leiders de duistere macht over onze mooie landen uitgespreid. Alle volkeren zullen nieuwe keuzes moeten gaan maken. Deze nieuwe keuzes zullen echter niet de keuzes van de VN en de World Economic Forum (= Rutte c.s.) zijn. De macht zal terugkeren bij de volkeren en een nieuw soort verlichte democratie zal herrijzen uit deze duisternis. De slangen die deze duisternis aansturen zullen hun hoofden gaan verliezen. De huidige duistere machten… Lees verder »

ignorant

Hedenavond op het 8 uur begon het NPOnieuws wederom ,het is tegenwoordig zeer eenvoudig te voorspellen en te volgen , met de corona-hoax en de noodzaak de regels van de overheid op te volgen . Zij claimden zelfs , dat voor het gedrag van inquisiteur Grapperhaus brede steun bestond in het parlement . Het is echt een opeenstapeling van leugens en bedrog . Ik hoop , dat het Nederlandse hier nu eens echt doodziek gaat worden , wat een onvoorstelbare pypocriet is deze man , die zich siert met een Duitse naam . Weet U overigens wat grapper eigenlijk betekent… Lees verder »

Anti-EU

Sorry, maar zijn de eerste beelden niet uit Wit-Rusland?

vrij mens

Nee, het is Trafalgar Square te Londen, te herkennen aan het neoklassieke gebouw van de National Gallery. Je kunt het ook zien aan het Engelse opschrift ‘Plandemic’ op het spandoek en de rode banieren met ‘National Gallery’ aan weerszijden van de portico van het museum. David Icke hield er zijn toespraak voor een kolossale menigte te zien op zijn website. In de introductie van de video noemt Danny Londen al tezamen met Parijs als steden waar gelijktijdig op 29 augustus twee enorme demonstraties plaatsvonden. De informatie is dus wel degelijk correct!

Anti-EU

Ben Ajax fan en de vlaggen van Wit-Rusland lijken daarop, daar zag ik het aan. 

Knalkopje1

Nog een voorbeeld van de bangmakerij door de massamedia, in dit geval door het ANP: ‘734 nieuwe coronagevallen’, 2 september. Het gaat helemaal niet over ‘gevallen’, maar over positieve testen, besmettingen genoemd. ANP-bangmakers, waar zijn de actieve ziektegevallen, de opnames, de sterfgevallen? LÜGENPRESSE!
https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/afgelopen-etmaal-734-nieuwe-coronagevallen-gemeld/ar-BB18DOtX?ocid=msedgntp

Knalkopje1

Het bleek inderdaad niet waar te zijn. De Telegraaf: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/rivm-piek-besmettingen-coronadashboard-door-storing-meldsysteem/ar-BB18DFON?ocid=msedgntp
RIVM: ’Piek besmettingen coronadashboard door storing meldsysteem’

Knalkopje1

Het ANP heeft een nieuwe ziekte gevonden die volgens hen gevaarlijk kan worden voor Nederland. RABIËS of HONDSDOLHEID. Zie:
https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/medisch/in-nederland-wordt-het-oppassen-voor-rabi%C3%ABs/ar-BB18DwMp?ocid=msedgdhp
100% dodelijk als de symptomen optreden en het is een verschrikkelijke dood. Gelukkig kun je er tegen worden ingeënt en je kunt het alleen krijgen door in aanraking te komen met een dol dier, vooral door beten. Je kunt er mensen lekker mee bang maken. Misschien kunnen we de 1,5 m regel ook op deze ziekte toepassen?

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x