NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Lokken de media en bepaalde politici een rassenoorlog uit?

De hysterie rondom de moord op George Floyd neemt ernstige vormen aan.

Het is stuitend te zien hoe de media en bepaalde politici deze chaos aanwakkeren.

Het slaat nergens op want het is onweerlegbaar feit dat er van beide kanten racisme bestaat.

Het uitvergroten en opblazen van dit incident ligt er zo dik bovenop dat je zou denken dat iedereen het doorziet. Maar helaas leven we (nog) niet in zo´n wereld. Veel mensen vormen nog steeds hun wereldbeeld via de televisie.

De vermoorde George Floyd was een crimineel die al 5 jaar in de bak gezeten heeft voor gewapende overvallen. Daarvoor had Floyd al een behoorlijk strafblad opgebouwd.

Strafblad Floyd

De politieagent Derek Chauvin is ook niet zuiver en heeft tijdens zijn 19 jaar dienst al 18 klachten en 2 officiële berispingen gekregen.”(bron)(bron)

Daarnaast rammelt het hele verhaal over deze moord. Dat zal nog wel eens naar boven komen. Een aantal details zijn onverklaarbaar.

Dit zijn de andere agenten die erbij stonden, niet ingrepen en dus medeplichtig zijn.

Dit is een moord in de VS en het is een politiek spel geworden. En daar gaan wij hier in Nederland ook zo’n heisa over maken? Dan klopt er iets niet.

Ook de Nederlandse media hebben George Floyd bestempeld als een soort martelaar en vergroten het enorm uit.

Als symbool van het “toenemend racisme”. Racisme dat natuurlijk altijd uit de blanke hoek komt.

Het is overduidelijke massamanipulatie en opgezet om chaos en hysterie te creëren en er wordt alle ruimte gegeven aan diegenen die vatbaar zijn voor deze manipulatie.

Al decennia lang belichten de media en politici slechts één kant van het verhaal. De foute blanke man en de zielige zwarte slachtoffers. Om het kracht bij te zetten wordt de slavernij er tot vervelens toe bijgehaald.

Volledig voorbijgaand aan het feit dat racisme tegen blanken ook een groot probleem is geweest en nog steeds is.

In Zuid-Afrika worden blanke boeren en gezinnen levend gekookt. Er vind een ware genocide op blanken plaats. Alleen omdat ze BLANK zijn. Geen enkel woord hierover in de media.

PLAASMOORDE!: GENOCIDE op WITTE BOEREN in ZUID-AFRIKA

Hoe kan men hier eeuwig over zwijgen?

Dit “racismefestijn” wordt bewust gecreëerd en mensen worden lijnrecht tegenover elkaar gezet.

De media blazen het op, de zogenaamde anti-racisten creëren racisme en vechten vervolgens tegen diegenen die vinden dat het afgelopen moet zijn met het gezeur over rassen. Beide groepen zijn tegen racisme en vechten elkaar de tent uit.

Waar zijn we dan in vredesnaam mee bezig?

In Nederland was en is er geen racismeprobleem. Er zullen maar heel weinig mensen zijn die iemand beoordelen op hun kleur in ons land. Mensen of groepen worden beoordeeld op hun gedrag.

Er zullen altijd racistische mensen bestaan, van beide kanten, maar de gewone zwarte en blanke Nederlanders met een beetje gezond verstand zal zich toch ver distantiëren van dit soort demonstraties en opruiing van de media.

Eric Zemmour, een bekende Franse intellectueel, sprak zich onlangs uit over de situatie in Amerika en zijn zorgen over een aanstaande rassenoorlog in Frankrijk.

Floyd is alles behalve een “martelaar” die symbool staat voor racismegeweld tegen zwarten. Deze man heeft al 5 jaar in de gevangenis gezeten wegens gewapende overvallen en was zwaar verslaafd aan cocaïne.” (bron) (bron)

“In Frankrijk denken we dat blanke politiemensen in de VS zwarte mensen vermoorden. Dit is onjuist. Blanke mensen lopen dubbel risico om vermoord te worden in tegenstelling tot zwarten.”

Ook stelt hij dat de zogenaamde anti-racisten en BlackLivesMatter-demonstranten een rassenoorlog naar Frankrijk en West-Europa willen brengen. (bron)

Waar zijn cijfers vandaan komen is niet te achterhalen maar er zijn officiële cijfers:
https://www.statista.com/statistics/251877/murder-victims-in-the-us-by-race-ethnicity-and-gender/
https://www.usnews.com/news/articles/2016-09-29/race-and-homicide-in-america-by-the-numbers

 

Grafiek 2013. Bron FBI

 

Er is dus zeker geen sprake van een eenzijdig racisme-probleem.

https://twitter.com/ErnstLug/status/1267537832039657472

Dit gedrag van de media en bepaalde politici is niet te verdedigen. Dan ben je niet zuiver en verantwoordelijk voor hele nare gebeurtenissen.

Wanneer je slechts één kant van het verhaal misbruikt en doet alsof de andere kant van het verhaal niet bestaat dan ben je bewust heel fout bezig. Er is geen enkele andere conclusie te trekken.

We moeten hier heel erg voor oppassen in Nederland. Het wordt ook tijd dat we dat dit met z´n allen doorkrijgen. Het is vrij duidelijk maar men moet het wel willen zien.

De elite lopen wat dat betreft een stap voor. Zij weten dat een eensgezind trots volk de macht weer terug kan brengen naar de burgers.  Alleen wijzelf beseffen ons dat nog niet genoeg.

De 2 werkten een aantal maanden daarvoor nog samen in een club en volgend de eigenaresse waren het dikke vrienden.

 

4.4 37 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hansz Pint

Okay..MIJN visie, gestuurd vanuit de onderbuik, je weet wel, dat onbestemde gevoel van… tjaaaa… het zou anders mòeten… maar wannèèr dan….?!? en vooral HOE ???????   n Lieverdje was Floyd zo te lezen niet... wat niets af doet aan het feit dat ie daar op straat gedrukt door een politieknie.... gewoon langzaam gewurgd en dus vermoord is, en damagnie... dat hoort niet. De rechter gaat over een strafmaat en niet de net van beveiliger tot Cop... opgewaardeerde jan met de politiebadge, dus heb je daar logische (vreselijk uit de hand gelopen) heisa op straat en niet alleen daar roert men...… Lees verder »

Last edited 3 maanden geleden by Hansz Pint
Willy Veyt

Daarom heeft de NWO jarenlang zonder goedkeuring van de bevolking vreemde volkeren toegelaten waarvan ze wisten dat ze nooit zouden integreren. Nu is duidelijk waarom, als de plandemie niet verloopt zoals gewenst worden de cultuurverschillen aangewakkerd als zijnde racisme en volkswoede uitgelokt , dat allemaal om hun plannen voor wereldoverheersing te realiseren door de aandacht af te leiden. Dit is nog maar het begin.

willemjob

Bovenstaande cijfers kloppen niet. Van alle gevangenen in de USA is 40 % neger. 13 % van de bevolking is neger. Dat betekent dat er 3 x zoveel negers in de lik zitten als men zou verwachten bij gelijke verdeling van criminaliteit. Dat is 5 x zo veel als men vergelijkt met de blanke bevolking. Treurige cijfers en alle reden om te discrimineren. In de criminaliteit zijn negers over vertegenwoordigd. En dat is niet de schuld van de blanken. De positieve discriminatie van de afgelopen 60 jaar heeft niets geholpen. In Zuis Afrika is de situatie nog schunniger, maar daar… Lees verder »

Catrinus van Loon

Perfect verwoord. De media en diverse politici zetten rassen tegen elkaar op. Regeringszender NOS vinden het begrijpelijk dat z.g. wanhopige mensen met de door hen gewenste huidskleur geweld gebruiken. Foei.Racisten zijn idioten, ongeacht hun huidskleur of afkomst. Misbruik van de situatie maken door geweld te gebruiken is altijd verwerpelijk?

Djala Schilders

NOS is links-liberaal-social-marxist joodse propaganda net als alle andere Nederlandse media.

Truth

Aangezien jullie zeer alert zijn op hoe burgers worden gemanipuleerd worden door media en door hoe informatie wordt aangeboden heb ik toch een aanvulling op jullie artikel.   Over de cijfers van interracial crimes waaruit zou blijken dat zwarte mensen meer blanken mensen doden dan andersom. Ik heb de bronnen nagelopen en heb me er verder in verdiept. De getallen kloppen (deze zijn ook te vinden op site VS stats en van de FBI) maar de conclusie klopt niet. De enige conclusie die getrokken kan worden is dat er geen conclusie getrokken kan worden. Waarom? Omdat in deze statistieken ontbreken data… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x