CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Lokken de media en bepaalde politici een rassenoorlog uit?

De hysterie rondom de moord op George Floyd neemt ernstige vormen aan.

Het is stuitend te zien hoe de media en bepaalde politici deze chaos aanwakkeren.

Het slaat nergens op want het is onweerlegbaar feit dat er van beide kanten racisme bestaat.

Het uitvergroten en opblazen van dit incident ligt er zo dik bovenop dat je zou denken dat iedereen het doorziet. Maar helaas leven we (nog) niet in zo´n wereld. Veel mensen vormen nog steeds hun wereldbeeld via de televisie.

De vermoorde George Floyd was een crimineel die al 5 jaar in de bak gezeten heeft voor gewapende overvallen. Daarvoor had Floyd al een behoorlijk strafblad opgebouwd.

Strafblad Floyd

De politieagent Derek Chauvin is ook niet zuiver en heeft tijdens zijn 19 jaar dienst al 18 klachten en 2 officiële berispingen gekregen.”(bron)(bron)

Daarnaast rammelt het hele verhaal over deze moord. Dat zal nog wel eens naar boven komen. Een aantal details zijn onverklaarbaar.

Dit zijn de andere agenten die erbij stonden, niet ingrepen en dus medeplichtig zijn.

Dit is een moord in de VS en het is een politiek spel geworden. En daar gaan wij hier in Nederland ook zo’n heisa over maken? Dan klopt er iets niet.

Ook de Nederlandse media hebben George Floyd bestempeld als een soort martelaar en vergroten het enorm uit.

Als symbool van het “toenemend racisme”. Racisme dat natuurlijk altijd uit de blanke hoek komt.

Het is overduidelijke massamanipulatie en opgezet om chaos en hysterie te creëren en er wordt alle ruimte gegeven aan diegenen die vatbaar zijn voor deze manipulatie.

Al decennia lang belichten de media en politici slechts één kant van het verhaal. De foute blanke man en de zielige zwarte slachtoffers. Om het kracht bij te zetten wordt de slavernij er tot vervelens toe bijgehaald.

Volledig voorbijgaand aan het feit dat racisme tegen blanken ook een groot probleem is geweest en nog steeds is.

In Zuid-Afrika worden blanke boeren en gezinnen levend gekookt. Er vind een ware genocide op blanken plaats. Alleen omdat ze BLANK zijn. Geen enkel woord hierover in de media.

PLAASMOORDE!: GENOCIDE op WITTE BOEREN in ZUID-AFRIKA

Hoe kan men hier eeuwig over zwijgen?

Dit “racismefestijn” wordt bewust gecreëerd en mensen worden lijnrecht tegenover elkaar gezet.

De media blazen het op, de zogenaamde anti-racisten creëren racisme en vechten vervolgens tegen diegenen die vinden dat het afgelopen moet zijn met het gezeur over rassen. Beide groepen zijn tegen racisme en vechten elkaar de tent uit.

Waar zijn we dan in vredesnaam mee bezig?

In Nederland was en is er geen racismeprobleem. Er zullen maar heel weinig mensen zijn die iemand beoordelen op hun kleur in ons land. Mensen of groepen worden beoordeeld op hun gedrag.

Er zullen altijd racistische mensen bestaan, van beide kanten, maar de gewone zwarte en blanke Nederlanders met een beetje gezond verstand zal zich toch ver distantiëren van dit soort demonstraties en opruiing van de media.

Eric Zemmour, een bekende Franse intellectueel, sprak zich onlangs uit over de situatie in Amerika en zijn zorgen over een aanstaande rassenoorlog in Frankrijk.

Floyd is alles behalve een “martelaar” die symbool staat voor racismegeweld tegen zwarten. Deze man heeft al 5 jaar in de gevangenis gezeten wegens gewapende overvallen en was zwaar verslaafd aan cocaïne.” (bron) (bron)

“In Frankrijk denken we dat blanke politiemensen in de VS zwarte mensen vermoorden. Dit is onjuist. Blanke mensen lopen dubbel risico om vermoord te worden in tegenstelling tot zwarten.”

Ook stelt hij dat de zogenaamde anti-racisten en BlackLivesMatter-demonstranten een rassenoorlog naar Frankrijk en West-Europa willen brengen. (bron)

Waar zijn cijfers vandaan komen is niet te achterhalen maar er zijn officiële cijfers:
https://www.statista.com/statistics/251877/murder-victims-in-the-us-by-race-ethnicity-and-gender/
https://www.usnews.com/news/articles/2016-09-29/race-and-homicide-in-america-by-the-numbers

 

Grafiek 2013. Bron FBI

 

Er is dus zeker geen sprake van een eenzijdig racisme-probleem.

Dit gedrag van de media en bepaalde politici is niet te verdedigen. Dan ben je niet zuiver en verantwoordelijk voor hele nare gebeurtenissen.

Wanneer je slechts één kant van het verhaal misbruikt en doet alsof de andere kant van het verhaal niet bestaat dan ben je bewust heel fout bezig. Er is geen enkele andere conclusie te trekken.

We moeten hier heel erg voor oppassen in Nederland. Het wordt ook tijd dat we dat dit met z´n allen doorkrijgen. Het is vrij duidelijk maar men moet het wel willen zien.

De elite lopen wat dat betreft een stap voor. Zij weten dat een eensgezind trots volk de macht weer terug kan brengen naar de burgers.  Alleen wijzelf beseffen ons dat nog niet genoeg.

De 2 werkten een aantal maanden daarvoor nog samen in een club en volgend de eigenaresse waren het dikke vrienden.

https://www.youtube.com/watch?v=Mb3LhQEJBuQ&t=3s

 

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

4.4 37 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven