Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Lockdown geen effect, maatregelen verwoestend. En het had zo simpel en mooi kunnen zijn.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

We leven in een tijdperk waar het gezonde verstand blijft groeien maar nog steeds het merendeel zeer oppervlakkig denkt en redeneert. Kennis moet deze mensen voorgeschoteld worden via een televisie of een krant met een bekende naam. Zo niet, dan is het niet echt. Exact zoals overheden hun burgers het liefst zien.

Lockdowns nutteloos en schadelijk

Uit een groot nieuw onderzoek door Duitse wetenschappers van de Universiteit van München is wederom gebleken dat lockdowns geen enkel effect hadden op het verminderen van het aantal zogenaamde coronavirusinfecties, de vervanger of herdefiniëring van de influenza griep. 

Universiteit van München

“Statistici van de Universiteit van München vonden geen direct verband tussen de Duitse lockdown en dalende infectiecijfers in het land”, meldt de Telegraph.

Het is moeilijk voor te stellen dat deze wetenschappers zich daadwerkelijk baseren op nutteloze onjuiste “infectiecijfers” die niet te meten zijn met een PCR test, maar zo melden de media het.

Dit is zeker niet de enige studie die heeft geconcludeerd dat lockdowns volkomen nutteloos zijn en niet werken.

Nutteloos voor de bevolking. Niet voor de belanghebbenden.

In maart vertelde Dr. Jay Bhattacharya, medisch professor aan Stanford dat lockdowns “de grootste fout waren in de volksgezondheid in de afgelopen 100 jaar”(bron) (bron)

Eerder dit jaar concludeerden academici van Duke, Harvard en Johns Hopkins dat er in de komende twee decennia ongeveer een miljoen extra sterfgevallen zouden kunnen zijn als gevolg van lockdowns. (bron) (bron)

Een ander onderzoek heeft geconcludeerd dat lockdowns “ten minste zeven keer meer jaren van het menselijk leven zullen vernietigen i.p.v. ze te redden.” (bron)

“Op basis van een breed scala aan wetenschappelijke gegevens heeft Just Facts berekend dat de angst die wordt veroorzaakt door reacties op Covid-19 – zoals thuisbevelen, bedrijfssluitingen, overdrijvingen in de media en legitieme zorgen over het virus – op korte termijn veel mensenlevens vernietigen. ten minste zeven keer meer mensenlevens dan mogelijk kan worden bespaard zonder lockdowns om de verspreiding van eht (zgn.) virus onder controle te houden. Dit cijfer is een absoluut minimum, en het werkelijke cijfer is waarschijnlijk meer dan 90 keer groter.” (bron)

[the_ad id=”45576″]

Antivaxxers: een domme beschuldiging

Mensen zetten ons en anderen vaak zomaar weg als antivaxxers. Hoe oppervlakkig. Het klinkt ook zo lekker denigrerend. De media smullen ervan. Net als het vaak verkeerd geïnterpreteerde woord complotdenker. Het heeft een andere definitie dan de definitie die media, en dus de volgers, aan het woord geven.

Als er een goed vaccin bestaat tegen iets waardoor we langer kunnen leven en mensen kunnen redden, natuurlijk zijn de meesten daar dan niet tegen.

Wel zijn we altijd tegen dwang en we zijn heel kritisch op een vaccin dat nu al veel meer mensen heeft gedood dan alle vaccins bij elkaar van de afgelopen 15 jaar.

En dit is ruim een maand geleden, dus reken maar door. En we zijn pas net begonnen.

video

 

Het gaat hier niet om Tucker Carlson. Het gaat om wat hij voorleest uit de CDC cijfers (de Amerikaanse CBS/RIVM) en de VAERS documenten. VAERS die al jaren, meerdere malen, publiekelijk is beschuldigd van het achterhouden van HET GROS van de vaccinatiedoden nog voor corona. Google de naam maar.

Dan nog de overduidelijke intenties van het WEF met uithangbord onze eigen Klaus Schwab, die hele duistere intenties heeft met ons. Ook voor het WEF zijn die vaccins belangrijk. Redeneer even door.

Neemt u ons niet kwalijk dat we dus zeer kritisch zijn over deze vaccins

Hetzelfde geldt voor het absurde woord klimaatontkenners.

Hoe kun je nou een klimaat ontkennen? We stellen vragen en ik denk dat we onszelf als mens zwaar overschatten door te pretenderen dat wij het klimaat van een 30+ miljard jaar oude planeet als kunnen controleren en klimaatverandering kunnen beïnvloeden. Dat is pas een complottheorie.

De metingen zijn zinloos, een paar jaar koud, wat warmer,  een half meetbare mini-sample van hooguit 100 jaar van een tientallen miljarden jaren oude planeet. Wie denken we wel niet dat we zijn?

De rampen die voorspeld worden horen we al eeuwen en ze komen nooit uit.

We zijn niet tegen vaccins. We zijn niet tegen een goed milieu en een schone leefomgeving. We zijn niet tegen meer groen en schonere soorten brandstof. Het wordt juist tegengewerkt door de verkeerde aanpak. De reden van de verkeerde aanpak is omdat de klimaatplannen niet bedoeld zijn voor een beter klimaat maar voor een verdergaande controle op de burgers en een grotere kloof te creëren tussen rijk en arm.

We zijn tegen gevaarlijke onnodige injecties en grote leugens die er voor zorgen dat wij moeten gehoorzamen en in de pas moeten lopen ten gunste van een kleine groep psychopaten en hun uitvoerders.

Wanneer je de wanhoop ziet van mensen die een verhaal in stand moeten houden waarvan iedere logica ontbreekt dan zie je direct dat er iets niet klopt en moet er direct een enorme alarmbel gaan rinkelen.

Dit fragment is daar een voorbeeld van. Je ziet dat hier een “minister” staan die een verhaal in stand moet houden waar zelfs kleuters vraagtekens bij zouden zetten. Je ziet dat hugo voelt dat hij door de mand valt.

Met een goede media, was deze plandemie er nooit geweest want met scherpe vragen debunk je deze coronahoax in één avondje TV. Maar de échte vragenstellers komen gewoonweg niet aan bod en daadwerkelijke gesprekken zien we niet op de TV.

Het had zo simpel kunnen zijn

We hadden er zo volwassen mee om kunnen gaan.

De onderstaande tekst is een utopie want we weten dat rutte en zijn boevenbende het allang wisten. Ruim voordat “hét uitbrak”.

Reiner Fuellmich legt dat hier heel simpel uit:

video

Maar een soort aanpak zoals het volgende zouden wij als mensen toch allemaal wenselijker moeten vinden dan wat er nu gebeurt?

Je hoort iets over een virus en je gaat rationeel om de tafel zitten. Je wilt alles behalve paniek. Na een tijdje heb je meer informatie en dan kun je het volk gerust stellen.

Je spreekt de burgers er op aan dat ze voorzichtig moeten zijn en je zet de statistieken in de juiste context zodat iedereen ze begrijpt.

Dat had allang moeten gebeuren met de griep, voordat deze “coronacrisis” werd gecreëerd, maar beter te laat dan nooit. Mensen hebben vaak geen flauw benul hoeveel mensen overlijden door of met de griep. Afgelopen 400 dagen hebben we pas echt gezien hoeveel mensen er jaarlijks overlijden aan de griep. Heel veel. 11.000 in 2018.

Zou men ieder jaar verslag doen van de griep zoals men dat nu doet met corona dan blijven mensen ieder griepseizoen stijf van angst op de bank zitten. Het zou exact hetzelfde plaatje zijn. Als goede regering zijnde geef je dat aan aan de mensen en werk je niet mee aan een media die angst zaaien. Je verzet je er tegen.

Je zegt dat iedere media die op zo´n wijze verslag doen zich schuldig maken aan angstzaaierij en je vervolgt ze.

Je informeert de burgers dat het sterftecijfers van dit virus gelijk is aan die van de verdwenen griep en dat het, wanneer je het grote plaatje ziet, niets is om je onnodig zorgen over te maken. Je laat zien dat het de feiten zijn waar niemand omheen kan.

Je laat de cijfers duidelijk zien en vergelijkt het met voorgaande jaren voor de mensen.

Je vraagt van je burgers zelf verantwoordelijk te zijn en een les te trekken dat de griep niet zomaar een griepje is voor mensen in een risicogroep. Dat ze wanneer ze zich ziek voelen even niet naar opa of oma gaan. Of naar hun werk of elders.

Je sluit geen ouderen op. Of zij een risico willen nemen is volledig aan hen in een vrije samenleving. Je informeert ouderen.

Je laat weten dat coronavirussen allang bestaan en in de volksmond altijd al onder de verzamelnaam “griep” vallen.

Je maakt duidelijk dat je onder de 70 vrijwel onmogelijk direct kunt sterven aan dit virus en zelfs boven de 70 is direct sterven aan corona, de griep of welk verkoudheidsvirus dan ook, nog steeds zeer klein. Indirect overigens ook percentagegewijs.

Je laat zien dat ook mét achterliggende aandoeningen er slechts een klein percentage overlijdt door of met dit virus.

Je laat heel goed doordringen dat ruim 90% van de overledenen MET en niet DOOR een virus zijn veroorzaakt en je legt duidelijk uit hoe mensen dat moeten lezen. De gemiddelde leeftijd en het feit dat 90% achterliggende aandoeningen heeft zegt zo ontzettend veel.

Je informeert de mensen dat we, door iets verantwoordelijker met ouderen en andere kwetsbare mensen om te gaan, gemiddeld wellicht de mens nog langer kunnen laten leven door wat meer gezond verstand te gebruiken in de omgang met hen.

Hetzelfde geldt voor omgang met jongere mensen die een aandoening hebben van dien aard waardoor griepvirussen ook voor hen gevaarlijker zijn dan voor anderen.

That´s it!

Maar dat zou alleen een regering doen die geeft om haar burgers en om het land.

In plaats daarvan bleef men de bevolking in angst houden met dystopische voorspellingen die nooit uitkwamen en niet uit gaan komen.

Want een oprechte overheid die het beste met ons voor heeft doet alles behalve het inzetten van: 

Fascistische, levensgevaarlijke en verwoestende maatregelen

Lockdowns, avondklokken,  mondmaskers, een regering die bepaalt hoeveel mensen je in huis hebt, lege voetbalstadions, gezonde mensen anderhalve meter afstand laten houden, je handen kapot wassen, dagelijkse angstporno van de media die een live-show maken van een griepvirus, een economie slopen door alles dicht te gooien, ouderen op sluiten en weg laten kwijnen, mensen verplichten hun eigen geliefde of familie alleen een half uurtje te mogen zien met glas ertussen, mensen niet laten zingen in een kerk en mensen “Hun bek laten houden”.

Dat is niet wat een oprechte overheid doet. In geen enkel geval.

En wat een regering al helemaal niet doet is, naast de genoemde maatregelen, mensen DWINGEN een (gevaarlijk) vaccin te nemen en ze anders hun rechten af te pakken.

En dat alles is wél gedaan door onze regering zonder enig overleg met de burgers. 

Het referendum is niet voor niets van de kaart geveegd.

Levensgevaarlijke overheid

Échte leiders stellen het volk gerust met de feiten die we na dik 400 dagen verzameld hebben.

Maar onze overheid is levensgevaarlijk gebleken.

Deze regering sloot ouderen op en deed hetzelfde met gezonde mensen. Deze regering heeft alles kapot gemaakt wat ons lief is. Zonder reden. Overal ter wereld waar men niet meedeed aan deze gekte, alle personen die niet meededen aan deze gekte, zijn beter af. rutte en zijn gevolg sleepte ons wel in deze waanzin. Die keuze heeft hij bewust als hoofdverantwoordelijke voor Nederland gemaakt.

Vaccinpandemie

Nu zitten we midden in een vaccin-pandemie.

En die pandemie gaat wél heel veel onnodige levens verwoesten met de dood of chronische aandoeningen.

Mensen die overlijden aan een verkoudheids- of griepvirus, of noem het maar covid19 als u dat wilt, sterven een natuurlijke dood. Ze zijn gemiddeld 83 jaar en ruim 90% wereldwijd heeft hele andere aandoeningen op de achtergrond zoals kanker, hartproblemen of longproblemen.

Dit zijn onweerlegbare feiten. Het gegoochel eromheen is om u te misleiden.

We kennen vrijwel geen mensen die aan covid19 zijn overleden omdat het het laatste zetje was voor duizenden oudere mensen die hele andere ziektes hadden.

Het afweersysteem is vaak volledig vernietigd en een virus geeft het laatste fatale, of soms door hevig lijden het verlossende, zetje.

Dit is exact wat er met vrijwel alle “coviddoden” in Nederland is gebeurd afgelopen 400+ dagen.

Het is het leven zoals we het kennen. Net als ieder jaar met de griep die, nogmaals, verdwenen is volgens de officiële cijfers.

Kent u een beroemdheid die rechtstreeks is overleden aan corona? Nee. Iemand uit uw buurt dan? Nee, tenzij u iemand van de 0,3% kent die rechtstreeks overleden aan één van die virussen. Maar u bent dan een uitzondering. Dat kan.

De rest merkt er niets van omdat er geen verschillen zijn met voorgaande jaren.

Coronamaatregelen

Het enige dat ons aan een virus herinnert zijn de maatregelen, zoals vooral mondkapjes en de andere waanzinnige maatregelen.

Zouden ze mondkapjes uit de samenleving verwijderen dan weet men dat de mensen meer geneigd zullen zijn al hun vrijheden zelf weer terug te pakken. Er is dan toch niets meer wat eventueel nog zou kunnen beschermen tegen een eventueel virus.

Je ziet het heel vaak terug bij mensen die wel twijfelen maar toch voor de zekerheid maar meewerken. Dat doen die mondkapjes.

Dus rekent u nou niet dat wij van deze maatregelen afkomen want dat gaat niet gebeuren als we zelf niets doen. Gelukkig doen steeds meer mensen wel wat en gelukkig doen mensen als Fuellmich en zijn leger van goede mensen in de rechtbanken ook veel.

Dat zou ze nog wel eens kunnen dwingen het goede te doen maar reken er maar niet op dat de overheid zelf ons hier uit haalt. Dan begrijpt u niet wat macht inhoudt en hoe mensen met macht redeneren en denken.

We zouden hooguit tijdelijk wat meer mogen maar onnodige regels blijven en de blauwdruk is er al. De schaapjes zijn makkelijk weer in hun hok te zetten. Ze hebben het voor de allereerste keer, zonder geweld, geprobeerd en het is ze gelukt. De tweede keer is een makkie.

Dat mensen niet weten wat er speelt in de wereld is geen schande. Juist niet, want er wordt niet verwacht dat iedereen de hele dag het wereldnieuws op de voet volgt. We hebben een leven te leven en je wilt vertrouwen op eerlijke media en een eerlijke overheid.

Maar er zijn altijd mensen die het wél doen en 24/7 volgen wat er speelt in de wereld. Vaak het beste voorhebbende met de wereld en vooral met hun eigen landgenoten. Luister wel eens naar die mensen zou ik zo zeggen, i.p.v. ze weg te zetten als idioten zoals de media en politici dat graag zien

De situatie is zo ernstig voor onze toekomst en die van onze kinderen.

De overheid haalt ons hier niet uit. Hooguit tijdelijk maar de blauwdruk is er al en de schaapjes zijn makkelijk weer in hun hok te zetten.

Ondanks dat openlijk wordt gezegd dat de mondkapjes geen medische functie hebben maar ter gedragsbeïnvloeding dienen: Mensen zijn zo gehersenspoeld en horen het niet eens meer.

video

 

Vaccins zijn gevaarlijk!

Deze vaccins gaan heel veel (bekende) jonge en oude mensen het leven kosten zonder dat deze mensen ziek zijn.

In tegenstelling tot corona gaat dit daadwerkelijk schrijnende verhalen opleveren.

Nogmaals, ruim 90% van de coviddoden stierven in principe aan een andere ziekte. Een natuurlijke dood.

De doden die vallen door het vaccin zijn gewoon kerngezonde mensen (natuurlijk ook zwakkere mensen, ze prikken iedereen) en gaan onnodig dood. Soms vrijwillig omdat ze staan te springen om een gratis bakje friet of omdat ze daadwerkelijk geloven dat er werkelijk een pandemie gaande is. Maar triest genoeg ook mensen die het niet willen maar worden gechanteerd. Of een vaccin of je bent je werk en je vrijheid kwijt.

Een grotere misdaad tegen de mensheid is niet voor te stellen. Al helemaal vanwege de grote gevaren en desinformatie over de vaccins. Oei, wat gaat dit op langere termijn doen met de geïnjecteerden?

En ze komen nu voor uw kinderen.

Daar weten we ook al het volgende over en het zal helaas niet anders zijn bij andere vaccins en er komen nog meer schrijnende verhalen aan.

 

 

Kom uit die irrationele angst, gebruik je gezonde verstand. STOP met de waanzin. We zijn mensen. LEEF! 

Het corrupte kaartenhuis stort in elkaar als we nadenken en ons niet laten dwingen en wij leven nog lang en gelukkig.

Meer verbonden dan ooit tevoren omdat we samen alles doorzien. Is dat geen mooi vooruitzicht? Een samenleving gebaseerd op gezond verstand met verenigde burgers?

Voor ons wel, voor hen niet.

Had iedereen dat maar door. Dit is geen links-rechts verhaal. Dit gaat niet om meningen. Dit is een verhaal waarin een betrekkelijke kleine groep machtige mensen altijd zal blijven proberen polarisatie te kweken door de schuld bij de mensen zelf neer te leggen. Crisis op crisis op crisis op crisis.

[the_ad id=”40511″]

LEES OOK VOORAL DIT ARTIKEL van Marcel van Tol:

Het is zo goed dat we 3 dagen van Facebook gebanned zijn door de Nederlandse factcheckers.

Dit terwijl de feiten zijn gebaseerd op The Lancet, een peer-reviewed medisch tijdschrift van, voor en door artsen en wetenschappers wereldwijd.

Niet 95 % effectief, maar slechts 1 %

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture