Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Live: Protesten Oostenrijk tegen coronamaatregelen en lockdown

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Op dit moment in Oostenrijk.

Voorgaande artikelen waren gisteren geschreven maar pas vandaag geplaatst vanwege technische problemen hier.

Het is een bizar schouwspel wat zich voor onze ogen afspeelt op dit moment in Oostenrijk en wereldwijd.

Oostenrijk is het eerste land dat officieel niet gevaccineerde mensen discrimineert, uitsluit en demoniseert. (bron)

Voorheen voelden overheden zich nog superieur. De zogeheten volksvertegenwoordigers deden allemaal, linksom of rechtsom, mee met het verraden van het eigen land. En het leek “veilig” onder de vleugels van grote internationale medeverraders, schwabjes en de instituten die meewerken aan deze bizarre “great reset”. En laten we de media niet vergeten. Zonder hen was het nooit zo ver gekomen.

Maar het loopt niet zoals de overheid van Oostenrijk had gehoopt, alhoewel chaos kweken zeker één van de wapens is van de overheid, het was niet de bedoeling dat de politie en de krijgsmacht zich ook tegen de maatregelen zouden keren en dus tegen het beleid van de overheid.

Dat betekent niet dat ze iedere knokpartij toelaten, maar de politie en de krijgsmacht hebben zich duidelijk uitgesproken. Zij handhaven de coronadictatuur NIET. (bron)

Alles of niets

Spijt is te laat voor de verantwoordelijken.

Terugkrabbelen of excuses aanbieden kan niet meer in hun positie, zo zien zij dat.

Zij weten hoe fout ze zitten en wat ze hebben aangericht,.

En als de politie en ook het leger nog eens niet achter de overheid staan én de steeds groter wordende groep woedende burgers tegen je in opstand komen dan voelen deze mensen die zich onaantastbaar voelden de hete adem in hun nek. Nu wordt het persoonlijk.

Zouden deze mensen zich daadwerkelijk moeten verantwoorden tegenover een tribunaal dan zou dat de doodstraf betekenen.

Die spuiten móeten erin bij alle burgers. Een misdaad van vanjewelste op zich. En dan nog de slopende coronamaatregelen de afgelopen anderhalf jaar.

Wat triggert deze figuren toch om zó dat ze zo ver gaan om dit te bereiken? Hoe kunnen ze zichzelf eigenlijk nog recht in de ogen aankijken?

Wat staat er tegenover voor ze of zijn ze chantabel? Wat gebeurt er met ze als ze hun opdracht niet uitgevoerd krijgen? Wie zet hen onder druk en met wat?

We gaan het vanzelf zien. Alles lijkt zich langzaam te ontvouwen. We wisten allang dat ze weer met lockdowns en maatregelen zouden komen.

We weten dat het niet bij deze demonstraties gaat blijven. Het is oorlog. En niet zo´n klein beetje ook al realiseert de helft van het volk het nog steeds niet.

Maar gelukkig inmiddels de andere helft wel. Ik ben altijd positief geweest over de afloop van dit wereldwijde drama. Het goede en de waarheid kan niet verliezen tegen het kwaad dat met een klinkklare leugen de bevolking eronder probeert te krijgen.

Demonstraties

Op dit moment zijn er demonstraties door heel Oostenrijk aan de gang maar de ogen zijn vooral gericht op Wenen.

video

De collaborateurs, met de media als grootste verraders, zetten de demonstranten vooral in een negatief daglicht. Heel goedkoop maar het heeft lang gewerkt.

Een aantal politieke partijen, enkele MSM die lijken te draaien als poging om aan de goede kant van de geschiedenis te blijven staan, en alternatieve media waarschuwen openlijk dat men vanuit de regering zal proberen, met hulp van ingehuurde figuren, geweld en desinformatie uit te lokken.

Wochenblick hoofdredacteur Elsa Mittmannsgruber wijst hier in een bericht op.

“Laat je niet provoceren tot geweld. Maar kom ALLEMAAL! We koken allemaal van woede, maar het verzet moet nu heel slim zijn. Er is nog maar weinig tijd over. Laat je niet ontmoedigen!”

 

Ook Herbert Kickl, voorman van de politieke partij FPÖ, die heeft opgeroepen tot deze demonstratie spreekt de mensen toe via zijn Telegram kanaal. 

Daarnaast roept Herbert Kickl op om beeldmateriaal als bewijs van uitlokking rechtstreeks te uploaden op de website van de partij.
https://meinewolke.fpoe-klub.at/s/ycMtLXi7aEKQk3L

Ook uit andere landen, zoals Italië, Zwitserland en Roemenië, zijn mensen naar de hoofdstad van Oostenrijk gekomen om te protesteren.

Blijft (voor mij) een raadsel waarom velen tóch zo´n mondmasker dragen terwijl men juist ook daar tegen protesteert. Doe die onzinmaskers massaal af!

De FPÖ biedt ook een livestream van de demo op hun Facebook-pagina:

 

Ook hier zijn livebeelden te zien:

 

We gaan een bizarre tijd tegemoet. Wat heeft al die politici getriggert toch zo om mee te doen aan deze grote leugen die veel mensenlevens kost?

Hoeveel mensen er precies op de been zijn dat is niet te tellen. Het kan gaan over tienduizenden, wellicht honderdduizenden.

Maar de slapende reus is wakker aan het worden en heeft het slaapzand uit zijn ogen gewreven. Jammer dat hij zo langzaam loopt. De reus kan in 1 dag afrekenen met deze dictatuur wereldwijd. Maar de reus heeft zelf nog niet in de gaten hoe sterk hij daadwerkelijk is.

Wij houden u op de hoogte!

Nog enkele beelden:

video

 

video

De video´s waar de media en overheid op wachten:

video

 

 

Treffende teksten. Volgens de Kurier hooligans die voorop lopen in de strijd:

 

LEES OOK:

Opstand krijgsmacht en politie tegen corona dictatuur: Regering krijgt klappen

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture