Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Links/rechts verhoudingen in onze politiek.

Al geruime tijd probeer ik de lezer aan te geven dat de links/rechts verhoudingen binnen de politiek nagenoeg volledig zoek zijn. 

De VVD welke ten tijde van Frits Bolkestein nog een liberale rechtse volkspartij was, is door de kabinetten Paars 1 & 2 en later Rutte II, welke je eigenlijk Paars 3 zou kunnen noemen, dan zonder nog de behoefte van D’66 als verbindende verlijming, omdat dit door de aanwezigheid van de globalisatie die slinks als sluipmoordenaar naar binnen was geslopen, geheel overbodig was geworden.

Heel veel mensen snappen dus nog steeds niet, dat Rutte III een koers vaart die in een heel aantal punten toch wel verdacht veel op Groen Links lijkt, maar feitelijk ook op de PvdA, dat terwijl er toch van origine toch wel twee in het verleden rechtse partijen kabinet Rutte III vertegenwoordigen.

Maar alle schijn bedriegt, kijk eens naar alle punten waarover VVD, CDA, D’66 en de ChristenUnie over onderhandelden en kijk vooral wat hiervan terecht kwam, helemaal niets, dit was gewoon allemaal vooropgezet voor de bühne.

Het A4tje van Geert Wilders was dan tenminste nog eerlijk.

D’66 kwam zelfs met een catalogus uit, vol met allemaal mooie plannen voor in de bureaulade, om die mogelijk weer eens tevoorschijn te halen bij nieuwe verkiezingen, die hoogstwaarschijnlijk niet eens zover meer weg zullen zijn, want dit kabinet is in zwaar weer verdaagd door allerlei punten, die op die andere agenda stonden, een agenda waar de bevolking niet voor heeft gestemd, maar welke wel wordt uitgevoerd.

Ik kan me uiteraard sterk vergissen hoor, maar waar stond bijvoorbeeld het punt over afschaffing van het referendum?

Nou, dat stond er niet en over warmtepompen, klimaatmaatregelen, stikstof, Pfas en CO2 stonden allemaal in die andere agenda, die u niet mocht inzien, dat is allemaal uit de globalistische agenda, welke ons gedicteerd wordt door Brussel en Straatsburg.

Kentekenplaten voor tractoren zijn er alleen maar om het de boeren nog lastiger te maken, het komt allemaal uit het Brusselse circus, die een compleet ander plaatje van Nederland voor ogen hebben als wat u denkt en veel gebaseerd op het van Coudenhove-Kalergiplan dus niet actueel.

Zoals ik in mijn eerdere columns heb laten zien, bestaat er geen objectieve berichtgeving meer, daarom ontstaan er dus kanalen als Jensen, UP! Network, CommonSenseTV, Ongehoord Nederland, de Ommekeer en zo zijn er ongetwijfeld nog veel meer te noemen.

Eigenlijk zeggen ze allemaal hetzelfde, wij brengen het nieuws, wat de publieke omroep, de NOS, commerciële zenders en dag/weekbladen en kranten, radio ons verzuimt te laten horen, waar de gevestigde orde van politici over blijft zwijgen!

Vorige week behandelde ik in BRIEFJE OVER JAN, hetgeen Tilasmi Frigge overkwam, heeft van doen met dat hij iets duidelijk aangeeft, de stickers dat de NOS nepnieuws verspreidt is gewoon een feit, hetgeen NRC hierover naar buiten heeft gebracht is gewoonweg schandalig te noemen, nu is het al bepaald een krant welke ik bij voorbaat niet lees, maar het gewraakte artikel heb ik dus wel gelezen, nou als dat de journalistiek nog is van Nederland, dan mag van mij daar de brand in, zulk een vunzige riooljournalistiek is een gezond verbrand krant!

Dat is dus heel bewust gedaan om de persoon in kwestie proberen te beschadigen, want wie schrijft er nu over een jongetje van elf jaar oud, die bij de Bhagwan terecht kwam, of over de schulden die hij in het verleden had, dat is louter ordinaire vuilspuiterij.

Dan gaat de laffe rioolrat van een Jan Dijkgraaf daar nog eens dunnetjes overheen, want meneer had wat in het NRC gelezen, nou dat is toch wel heel erg dapper en Danny die niet eens bekend was met BRIEFJE VAN JAN, kreeg deze hieronder geplaatste vermelding!

Nog even terugkomend op de huidige politiek:

Valt het u niet op dat zowel het CDA als de VVD de laatste tijd weer tal van verkiezingsitems uit de bureaulade hebben gevist, eigenlijk is dat niet zo vreemd, want het gaat volledig mis met dit Rampen Rutte kabinet, de mensen stemden namelijk heel ergens anders voor als wat zij kregen, Marrakesh waar zowel Wilders als Baudet zo tegen tekeer gingen, blijkt een totale farce te zijn, in 2019 kwamen er net zoveel gelukszoekers Nederland binnen als de stad Zwolle aan inwoners herbergt.

Dan gaat een Bente Becker van de VVD nog oppositie voeren tegen het eigen beleid en een Madeleine Toorenburg van het CDA doet ook iets dergelijks, ik hoop dat de lezers dit eens goed duidelijk is geworden, want er zijn in Nederland maar twee oppositiepartijen die die echt van zich laten horen, die duidelijk nog niet besmet zijn met het globalisme.

Dat zijn de PVV en het FvD, die Nederland als Nederland wil laten voortbestaan, als soeverein land, als innovatief land, deze EU staat op instorten door wanbeleid, de Duitse Bank is failliet en overal roert men zich nu binnen de EU!

Uiteraard laat de media hier maar weinig van horen en het NRC heeft al te kennen gegeven mijn reactie op het walgelijke stuk van van den Berg niet te zullen plaatsen, want ja ze zullen maar eens met de billen bloot gaan, de blokkering van Jan Dijkgraaf deed me gewoonweg lachen, Tilasmi Frigge heeft gewoon groot gelijk en dat hij die sukkel van een Jan Dijkgraaf bezocht en dat ook filmde geeft wel aan, dat je niet klakkeloos overal maar geld aan moet doneren, dat is namelijk niets anders dan de rijken spijzigen en deze Jan is een held op sokken!

Resumerend op het hier geschreven woord, raad ik dus een ieder aan om op of de PVV of FvD te stemmen, de SGP of de SP is ook nog een optie, maar mocht dit kabinet voortijdig vallen houdt u dan dit advies in de gaten.

Chris Collard.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

1
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
dreamteam
Lid
dreamteam

Hetgeen mij als kritisch schrijver enorm verontrust, is dat heel veel mensen nog steeds blijven denken in de links/rechts verhoudingen die er golden tijdens de periode voor de Europese Unie, de kartelpolitiek anticipeert hier nog steeds op, om maar zieltjes te behouden, vandaar dat ik de dubbele agenda’s naar voren bracht en duidelijk maakte waarom VVD en CDA teruggrijpen naar beloften die ze uiteraard nooit voor u zullen waarmaken. Ze vissen hiermee in de vijver van de PVV, maar dat is louter om mensen te misleiden, wilt u echt verandering, dan zijn de PVV en FvD de enige optie, want… Lees verder »

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
%d bloggers liken dit: