NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

Een vooraanstaande lijkschouwer laat weten dat hij en zijn Europese collega’s geen bewijs hebben gevonden dat er in Europa mensen zijn gestorven door het coronavirus. De Bulgaar Stoian Alexov noemt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een ‘criminele medische organisatie’. Volgens hem is er geen bewijs dat er sprake is van een pandemie.

Hij heeft zelf 140 autopsies verricht. https://www.ninefornews.nl/duitse-lijkschouwer-concludeert-na-140-autopsies-er-is-geen-killervirus/

De voorzitter van de Bulgaarse Vereniging voor Pathologie (BPA) zegt verder dat het ‘onmogelijk’ is om een vaccin tegen het virus te ontwikkelen. Hij onthulde ook dat Europese pathologen geen antilichamen hebben gevonden tegen Sars-CoV-2.

Dat is nogal wat. De uitspraken van de Bulgaarse patholoog doen veel vragen rijzen. Wat zijn al die wetenschappers aan het doen die claimen dat ze aan een coronavaccin werken? En met wat voor antilichamen worden coronapatiënten dan behandeld?

Belangrijkste conclusie

Dr. Alexov deed zijn verbluffende uitspraken op 8 mei tijdens een webinar van de Europese Vereniging voor Pathologie (ESP), waar hij in de adviesraad zit.

Als het lichaam in contact komt met een ziekteverwekker, maakt het antilichamen aan tegen die specifieke ziekteverwekker. Deze antilichamen worden ook wel monoklonale antilichamen genoemd. Aangezien pathologen geen monoklonale antilichamen tegen het nieuwe coronavirus hebben gevonden, kunnen ze niet verifiëren of Sars-CoV-2 aanwezig is in het lichaam. Ze kunnen ook niet vaststellen of iemand is overleden door het virus.

Alexov kan rekenen op bijval van de Duitse lijkschouwer Klaus Püschel, die meer dan 140 coronadoden onderzocht. Hij zei op de Duitse tv dat de hysterie rond het coronavirus overtrokken is. “Alle mensen die gestorven zijn, hadden onderliggende aandoeningen en zouden sowieso snel overleden zijn, met of zonder het virus,” zei Püschel, toevoegende dat er geen ‘killervirus’ is.

Dr. Alexov zei in een interview op 13 mei: “De belangrijkste conclusie is dat de autopsies die zijn uitgevoerd in Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Zweden niet laten zien dat het virus dodelijk is.”

LEES HIER VERDER
Bron van dit artikel ninefornews: https://www.ninefornews.nl/lijkschouwer-schokt-wereld-er-is-niemand-overleden-door-het-coronavirus/

Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

Er zullen er velen zijn die zeggen dat dit totale onzin is. Maar ook wij hebben veel informatie opgedaan de laatste maanden.

Als we kijken hoe die tests worden afgenomen, meerdere artsen naar buiten komen dat patiënten hoe dan ook op de coronadodenlijst moeten worden geregistreerd en de hoeveelheid autopsies die geweigerd worden…

Dan de symptomen..Exact dezelfde als die van de griep. Met het verschil dat je het heftiger mee zult maken wanneer je gelooft, en dus in angst zit, dat het coronavirus echt dodelijk is. De stress maken de milde symptomen erger.

Al in het beginstadium waren er veel twijfels over “COVID19”.

6 AUTOPSIES OP 70.000 “CORONADODEN”? Deze video is door ons gepost op 6 april 2020.

 

Bovenop blijven zitten! 

4.5 10 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanbob

Dit soort mensen moeten hun mond open doen ja. Niet verschuilen achter; ‘Ik doe gewoon m’n werk’, en slaafs alle protocollen uitvoeren.

htmt

Onzin dat een lijkschouwer kan concluderen dat er geen “Coronadoden” zouden zijn, en bijna misdadig om als medicus in deze fase met dit soort uitspraken te komen. Het is nog veel te vroeg om zulke conclusies te trekken. Wat wel zeker is: Er waart een besmettelijke virusinfectie over de wereld, waar mensen aan overlijden. En veel meer mensen dan aan de gewone griep. En dat heeft niets te maken met angst, maar alles met de mate van natuurlijke weerstand. Daarom overlijden er ook veel meer relatief jonge mensen aan Covid dan aan de griep zoals we die de laatste 100… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x