Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Liegende en bedriegende hugo is de gevaarlijkste man van Nederland

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Levensgevaarlijke hugo de jonge liegt en bedriegt de boel bij elkaar.

De levensgevaarlijke demissionaire minister van volksgezondheid heeft er geen enkele moeite mee mensen de dood in te jagen of te verminken.

hugo is slechts een uitvoerder van de werkelijke macht maar dat maakt hem niet minder gevaarlijk. Juist niet.

Hij heeft zijn ego en andere belangen boven het welzijn van de mensheid gesteld. Volledig bewust.

Klinkt hard en overdreven? Dan bent u zich niet bewust van wat dit figuur aanricht en zult u van een koude kermis thuiskomen. Dit móet gezegd worden. Dit moet duidelijk worden voor iedereen. Deze mensen hebben geen empathie en kunnen zich niet inleven in andere personen. Deze mensen hebben een gedachtegang die wij niet kunnen bevatten omdat we geen psychopaten zijn.

Het betreft niet alleen hugo. rutte is van het zelfde laken een pak.

Deze woorden moeten er uit. Dit kun je niet meer nuanceren. De schade is niet te overzien. Deze man is gestoord en gevaarlijk. Het is niet in nettere woorden uit te leggen.

“Je creëert een klimaat waardoor de jonge wel eens bedreigd kan worden.”, zouden andere misselijkmakende politici en de media zeggen. Maar daar trappen we niet in. Het zijn mensen zoals hugo die een klimaat creëren waardoor we lijnrecht tegenover elkaar komen te staan als bevolking zijnde en deze charlatans zijn verantwoordelijk voor onnodige gewonden en doden.

Ze creëren een klimaat waardoor anders denken en de waarheid boven tafel willen halen vaak bedreigd worden. Terwijl ze de andere kant bespelen en ze slaaf van de staat maakt door hun naïviteit te misbruiken. Daar móet je kritiek op uiten want onze cultuur, onze manier van leven en onze vrijheid die staan op het punt ons te worden ontnomen. Veel goede mensen zullen opstaan en er vanuit gaande dat de waarheid en het goede altijd wint, zou ik niet graag in de schoenen van de jonge staan.

Het ontkennen van al zijn leugens en het negeren van alle waarschuwingen over de maatregelen en deze man is het ontkennen van onweerlegbare waarheden. De mensen die dit massaal tóch doen, zijn de grootste reden dat dit sprookje in stand wordt gehouden en dat “nieuwe normaal” er doorheen gedrukt zal worden. De Kamer liet vandaag via stemmingen al weten niet tegen het Chinese Krediet Systeem te staan. Laat dat eens goed bezinken.

En zo begint het. En ja, ze gaan het écht doen. Zoals ze al veel ongelooflijke dingen hebben gedaan waarvan we dachten dat niemand die ooit zou accepteren.

Het is niet te bevatten dat  veel mensen niet even iets verder kijken. Ruzie maken. Schelden. “Complotdenkers” roepen. Argumenten weglachen. Niet naar de waarheid, die op een presenteerblaadje voor ze ligt, bekijken. Laat staan met een open blik.

Je wilt je medemens helpen, iets laten zien. Maar mensen zijn ver heen.

Binnenkort gaan ouders lachend met hun kind de spuit halen. Geen flauw benul waar ze mee bezig zijn.

MC Leeuwarden

Zo gaat deze gestoorde man te werk: 

Bescherm jezelf en anderen. “Wat een gek!”, zou in 2019 iedereen over zo´n man gezegd hebben maar anno 2021 loopt drie kwart loopt in een trance door de media, angst en sociale druk.

De pathologische leugenaar hugo de jonge blijft er mee wegkomen en vernedert, door zijn denigrerende gedrag, gewone normale mensen die zich niet zomaar laten prikken met een experimenteel goedje. Verstandige mensen.

Wanneer je hugo hoort raaskallen met de cijfers ernaast en iedereen zou de context begrijpen,  dan zou het hele volk richting Den Haag trekken en deze knakker met eigen handen uit het Binnenhof slepen.

Er zou een volkswoede ontstaan. God verhoede, wij hebben liever geen geweld.

Maar, en dat is niet te bevatten, veel mensen zien hét niet. Dit terwijl er nog nooit zoveel bewijzen zijn geweest die een leugen van dit formaat zo ontkrachten. Ze willen het niet zien en je komt erachter dat mensen die je dacht te kennen, totaal niet geïnteresseerd zijn in wat jij hebt te vertellen.

Dit terwijl je dat doet met goede bedoelingen. Je geeft om ze en wilt ze waarschuwen voor wat er daadwerkelijk speelt. Het is geen politieke discussie waarin twee mensen hun meningen uitwisselen. Het is het doorgeven van mens tot mens wat de realiteit is. Waarom die haat?

Onze toekomst, als het aan de mensen aan de top ligt, is al uitgestippeld en we zien en staan erbij terwijl we erin gesleept worden. En hoe het ook wordt gebracht. Er is niemand die op die Great Reset zit te wachten. En wanneer je gaat doorredeneren wat het allemaal voor ons inhoudt dan wordt je er onpasselijk van.

Daarom schreeuwen mensen het massaal van de daken. Het is niet voor niets dat de afgelopen anderhalf jaar zo veel is ondernomen door wakkere burgers d.m.v. initiatieven, acties, je vrijheid van meningsuiting uiten in een soort media-formaat of in blogs. Noem het Vrije media. In ons geval is het eerder: Bezorgde burgers die hele andere plannen in hun leven hadden maar zich geroepen voelen.

Ziekenhuis Leeuwarden

Dit is ook een kant en klaar voorbeeld die het doen voor de kudde. Klakkeloos wordt het aangenomen terwijl het grote kolder is.

Kijk eerst naar de bovenstaande tweet en kijk dan naar de werkelijkheid.

Een toneelstukje met treffende foto´s terwijl er in de praktijk niemand ligt. En mensen werken er aan mee.

Het overgrote deel? Hoeveel % van de 0 opnames dan? Of van één of twee als je “geluk” hebt? Bejaarde mensen vooral met hele andere ziektes onder de leden.

 

Bron:
https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/gemeente/GM0080/vaccinaties

En dit beeld zien we in alle gemeentes terug in de ellenlange excel sheet die alle informatie bevat vanaf begin 2020.

Er is niets aan de hand.

Wanneer je vandaag 1 opname hebt en morgen 2 dan heb je inderdaad een stijging van maar liefst 200%. En als twee van de drie is niet gevaccineerd zullen media en politici direct koppen om uw goedgelovigheid te misbruikenZo maak je van niets toch iets.

Het is maar hoe je het brengt.

10 opnames per week. afgelopen week. Het is belachelijk. Het is absurd.

Dat geldt niet voor het aantal vaccinatie slachtoffers overigens. En ze willen doorprikken.

Ze willen dus bewust de cijfers van vaccinslachtoffers en doden opschroeven of deze slachtoffers opschroeven. Maar deze keer niet voor de statistieken. Die worden niet besproken en vragen daarover worden aan de kant gezet als het ondermijnen van de volksgezondheid.

In deze lijst kunt u alle opnamecijfers zien per dag, per regio of gemeente vanaf februari 27 februari 2020.

Hier te downloaden. De cijfers zijn van het RIVM. De cijfers laten het duidelijk zien: Dit is één grote zwendel die veel mensenlevens kost vanwege het BELEID om een doel te bereiken die de overheden wordt opgelegd. Niet door een virus-

 

De lijst laat zien dat we in een opgezette leugen leven. Een illusie. Een niet bestaand gevaar is gecreëerd om te rechtvaardigen mensen gevaarlijke experimentele dingen te laten doen.

De ellenlange lijst gaat overigens door met een overvloed aan nullen.

Maar hugo de leugenaar lacht zelfs gevaccineerden mensen uit. (bron)

hugo de jonge: een meedogenloze crimineel

De manipulatieve psychopaat hugo, die moedwillig mensen verwond en dood maakt, verdraaid de waarheid en misleidt mensen.

U kunt er hier alles over zien:
https://commonsensetv.nl/uw-belangrijkste-video-ooit-de-grootste-leugen-is-ontmaskerd/

Corona is geen novel-virus. Het is niet nieuw. Het is een verkoudheidsvirus waar we al sinds 2002 mee leven. Ze hebben een jaar uitgekozen. Wetende dat het grios van de bevolking denkt dat de griep niet dodelijk is maar slechts een griepje. Dit terwijl er jaarlijks miljoenen mensen aan overlijden. Zo is het altijd geweest.

Vaccins daarentegen zijn wel nieuw en niet getest. We zien met eigen ogen hoe desastreus ze op korte termijn kunnen zijn. Maar misschien komen de allergrootste problemen wel op de lange termijn. Wanneer we naar de uitleg luisteren van o.a. de uitvinder van het mRNA vaccin Robert Malone en andere zeer gerespecteerde wetenschappers (die nu ineens geridiculiseerd worden) dan komen we tot de conclusie dat deze gentherapie het immuunsysteem enorm aantast.

Voordat u een vaccin krijgt, dan is men verplicht u daarover te informeren. Maar niets van dat.

Ook moet u verteld worden dat het geen vaccin is maar een gentherapie. Maar u krijgt niets te horen. Hoe minder u weet, hoe beter. Het is de reden waarom men alles censureert waar de waarheid wordt gesproken.

De vaccinatiedoden zullen wereldwijd de zogenaamde coronadoden overstijgen. In sommige landen is dat nu al het geval. Maar ze blijven door prikken.

De gemiddelde leeftijd van overlijden door het killervirus is 82 jaar. Dat is de gemiddelde leeftijdsverwachting van de mens. Het gros van deze mensen lag al op sterven.

De mensen die slachtoffer zijn van het coronavaccin zijn gemiddeld geen 82 jaar. Het zijn mensen uit alle leeftijdsgroepen die overlijden of ernstige (chronische) klachten krijgen omdat ze erin getrapt zijn. En dat willen ze het allerliefst in kinderen van 2 spuiten. De kinderen zijn het belangrijkste. Die moeten opgroeien in het Nieuwe Normaal. Één of twee generaties verder en men weet niet beter, althans, zo redeneert men hoogstwaarschijnlijk.

hugo de leugenaar wil maar door blijven injecteren. Maakt niet uit in wie. Maakt niet uit welke leeftijd. Het boostershot komt eraan. Dat is het 3e vaccin. En je raakt er nooit meer vanaf. De 4e komt ook. De 5e ook. En blijf je niet doorprikken? Dan vervallen voorgaande prikken en heb je net zo veel beperkingen als niet-gevaccineerden. De chantage is van het aller gemeenste niveau en het is pure psychische mishandeling.

De groep die gewoon verder leeft zoals voorheen dat zijn mensen die verstandig zijn geweest door zich niet in te laten spuiten en mee te doen aan een experimentele gentherapie.

En de Kamer, en vooral deze oplichter, willen die groep buitensluiten. Denk goed na!

Nog maar eens herhalen: hugo de jonge is een psychopaat en een crimineel. Een normaal mens zou hiertoe niet in staat zijn. Deze man moet en zal berecht worden.

Hij is een gevaar voor de samenleving en een verrader van Nederland. Er is geen goed woord over voor hem. Mensen die eenmaal beseffen wat hij aanricht die zullen beseffen dat dit artikel nog zeer genuanceerd is.

We moeten elkaar helpen en dit tuig wegjagen. Voor onze eigen bestwil. Je hebt, als je geluk hebt, 80 jaar dat je hier op deze aardbol rond mag lopen. Gaat u die tijd invullen met angst en als proefkonijn? Wees niet eigenwijs. Dit is serieuze

Word wakker, Nederland! Zie het nou toch eens in. Het is zo makkelijk.

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
174 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
174
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x