Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Liegen en bedriegen, mark, hugo en het ministerie van waarheid

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het ministerie van waarheid is beschreven in het boek 1984 van George Orwell. Dit ministerie houdt zich met terugwerkende kracht bezig om leugens en onwaarheden die uitkomen te verdraaien en geschiedenis aan te passen zodat het geen leugens en onwaarheden meer lijken te zijn.

 

En dat is precies wat er momenteel massaal gebeurt.

Ik heb al eerder een artikel geschreven over het ministerie van waarheid.

https://commonsensetv.nl/het-ministerie-van-waarheid/

 

Maar het is helaas nodig om er nogmaals over te schrijven.

Een paar dagen geleden plaatste ik een filmpje van een jongeman die ons erop wees dat de domeinnaam www.coronacheck.nl op 25 februari 2020 door de rijksoverheid is geregistreerd.

https://commonsensetv.nl/nog-meer-bewijs-voor-de-plandemie/

Oei, dat was weer een weeffoutje in het smerige spel dat opgevoerd wordt.

 

Het AD berichte echter een dag erna het volgende:

 

Die Adelbert toch….. Het kwam mij erg ongeloofwaardig over dus ben ik verder gaan zoeken. En het (b)lijkt inderdaad zo te zijn.

Factcheck:

https://dpa-factchecking.com/netherlands/211013-99-579955/

Dit was het dus, hier is het bewijs:

https://whois.domaintools.com/coronacheck.nl

Niet echt dus, maar een paar screenshots van een paar twitterberichten zijn er nog te vinden om het allemaal wel echt te bewijzen. Duidelijk toch?

Of zou dit allemaal even snel bij elkaar gelogen zijn?

Kan best hoor! Ze zouden gerust met iets geloofwaardigers op de proppen hebben kunnen komen als het echt zo mocht blijken te zijn.

 

Ook Maarten, de verpleegkundige die inbelde tijdens een radioshow van de staatsomroep, heeft de nodige commotie veroorzaakt.

Was ook allemaal niet waar, zelf verzonnen, die werkt er helemaal niet. 

Maar het moest wel driftig en snel gecensureerd worden.

 

Ook bij CommonSenseTV in de commentaren werd er getwijffeld of de Maarten uit de promotievideo en de Maarten van het telefoongesprek één en dezelfde persoon zijn. Ik heb verschillende keren geluisterd naar de stemmen. De promo video is met professionele audio apparatuur opgenomen, de woorden die Maarten spreekt leest hij af van de autoque. Dat is iets heel anders en dat klinkt heel anders dan wanneer je met je mobiele telefoon naar een radioprogramma belt en daar, terwijl je constant wordt onderbroken, je verhaal probeert te vertellen.

Luister nog eens goed naar de ‘eeehhh’ en de rollende rrrrr van de beide Maartens en vertel me dan nog eens dat dit niet dezelfde persoon kan zijn.

https://commonsensetv.nl/dit-is-maarten-een-ic-verpleegkundige-in-utrecht/

 

De grootste oplichterij van het ministerie van waarheid…

…ben ik tegengekomen toen ik ontdekte dat al in 2017 en 2018 op grote schaal covid-19 pcr-tests werden ingekocht door heel veel landen. Gepubliceerd door World Integrated Trade Solution, een organisatie onder de vleugels van de VN en de Wereldbank, die de internationale handelsstromen registreert. Toen dat, onder andere op CommonSenseTV, werd gepubliceerd, was het ministerie van waarheid er als de kippen bij om te verklaren dat per ongeluk de verkeerde omschrijving was geplaatst bij deze goederen. De correcte omschrijving had ‘medische testkits’ moeten zijn. Reuters-fact-check beaamde het verhaal van het ministerie van waarheid.

Maar ja, het is natuurlijk al gek dat er in 2017 ‘per ongeluk’ covid-19 test-kit verschijnt in de database van de VN. Nog gekker is dat ik diezelfde omschrijving ook tegenkwam in internationale douanedocumenten (World Customs Organisation) en in de Chinese exportstatistieken.

https://commonsensetv.nl/is-er-dan-toch-echt-een-complot-aan-de-gang/

Lijkt heel ongeloofwaardig, covid-19 pcr tests in 2017!?!? Dat kan toch niet waar zijn, zult u denken? Maar bedenk eens dat iets supersimpels als een mondkapje, een lapje stof met 2 touwtjes, aan het begin van de plandemie niet beschikbaar was, maar aan iets gecompliceerds als een prc-covid-19 test, inclusief alle laboratoria waar ze (wellicht zogenaamd) geanalyseerd moeten worden, is nooit nergens op de wereld een gebrek geweest!

U mag gerust overal uw vraagtekens bij zetten en ga er maar vanuit dat geen leugen hun te ver gaat.

 

Ik geloof helemaal niets meer van wat hugo en mark ons allemaal proberen wijs te maken. Pathologische leugenaars, psychopathische leugenaars, misschien vertellen ze heel soms wel eens de waarheid. Net zoals een kapot horloge ook twee keer per dag de juiste tijd aangeeft.

Maar ga er maar vanuit dat zodra je de lippen van dit soort charlatans ziet bewegen dat je leugens hoort verkondigen.

 

Er wordt niet naar elkaars argumenten geluisterd, is een zin die ik tegenwoordig vaak zie voorbijkomen.

En dan denk ik:ja maar wacht eens even, ik zou heel graag naar argumenten luisteren. Maar dan wel naar argumenten met een onderbouwing”.

“Je bent asociaal en een wappie als je die spuit niet laat zetten”.

Dat vind ik geen argument. Dat is een smerige verkoopleugen. Als iemand met medisch wetenschappelijke kwaliteiten en ervaring mij met onafhankelijke onderzoeken kan aantonen dat deze vaccins ergens goed voor zijn, veilig zijn en noodzakelijk zijn, dan wil ik daar graag naar kijken en luisteren. Maar ik zie alleen maar door de pharma industrie vervaardigde rapporten waarvan de voorpagina’s steeds jubelend zijn over de werkzaamheid en veiligheid van de spuiten.

(De noodzakelijkheid daar hebben ze het niet over, maar dat snap ik wel. De noodzakelijkheid is een beslissing van de dokter. Althans, zo zou het moeten zijn, nietwaar 2e klas frikandellenboer?)

Maar als je verder doorleest in de pharma rapporten dan kom je er achter dat zelfs zíj de werking en veiligheid niet met droge ogen kunnen blijven volhouden.

Onafhankelijke onderzoeken wijzen steevast op grote gevaren en gerenommeerde immunologen verklaren u voor gek als u de spuit tot u neemt.

Volgens hugo en zijn mede charlatans is het levensgevaarlijk om de spuit niet in je lijf te laten pompen:

 

 

Tja, wie moet ik geloven? De immunologen? De onafhankelijke onderzoeken? De onderzoeken van Pfizer zelf? ab osterhaus? Of de belofte van een cokesnuivende frikandellenboer. Of moet ik de grote massa mensen geloven die u en mij asociaal noemen, die u en mij een wappie noemen, die u en mij een gevaar voor hun gezondheid noemen, want ze hebben van schoolmeester hugo gehoord dat je niet moet zeuren, gewoon een prikkie moet nemen.

Zij geloven hem namelijk wél.

Laat maar zitten, dan hoef ik de spuit niet. En ik hoef jullie argumenten ook niet.

Dat soort ‘argumenten’ daar kan ik niets mee. Ik doe zelf al vanaf het begin van deze hoax onderzoek naar wat er gebeurt, wat er gezegd en geschreven wordt, naar de ernst van de situatie, naar de effectiviteit van de maatregelen en constateer dat alles wat er gebeurt niets, maar dan ook helemaal niets, met onze gezondheid te maken heeft. Er speelt op de achtergrond een hele andere agenda.

 

Onlangs was ik ‘op café’ met enkele kennissen en vrienden uit ‘mijn’ dorp.

Ik probeer het gesprek over covid, corona en vaccins steeds te vermijden, want waar ik woon doet vrijwel iedereen braaf wat de overheid zegt en er zijn maar heel weinig mensen (alleen mijn vrouw en ik) die zich niet met de gifspuit hebben laten injecteren. De Belgische overheid heeft zijn inwoners trouwens een ‘digitale portefeuille’ beloofd. Dat klinkt natuurlijk veel beter dan een qr code of digitale toegangspas.

Die belgische dictators zijn zo dom nog niet.

Maar goed, op enig moment werd het onderwerp toch aangeroerd. Eén van de aanwezigen, een vriendin van mij, iemand die ik al meer dan 10 jaar ken, een intelligente vrouw, sneed het onderwerp aan, vooral omdat ik niet gevaccineerd ben en dat weten ze. En dat werd even ter discussie gesteld.

Ze weet al dat ik veel onderzoek doe. Maar ik vertelde haar nogmaals dat ik veel onderzoek doe. Ik vertelde haar dat ik beschik over documenten die bewijzen dat dit hele spel al jaren van te voren is gepland.

Ze zei me: Dat geloof ik niet.

“Okay, kijk dan maar even naar de bewijzen die ik heb”.

Nee, ik geloof het niet en als het wel zo is, dan wil ik het niet weten.

Dat was nogal een schok voor mij.

“Waarom wil je het niet weten?”, vroeg ik haar.

Ze zei: Ik heb mijn baan, ik heb mijn lief (zo heet dat in België), ik heb mijn huisje, ik ben gelukkig, ik wil dat graag zo houden.

 

Ik was eerst helemaal stil. En daarna begon ik volmondig te begrijpen wat cognitieve dissonantie nou eigenlijk echt betekent. Ik gun mijn vriendin alle goeds van de hele wereld, maar ze sluit zich op in een cocon en hoopt dat al deze ellende dan aan haar voorbij gaat.

Maar zo gaat het niet zijn. Het is zoals 80 jaar geleden met vele Joden die dachten dat als ze maar braaf de regeltjes zouden opvolgen dat het dan wel een keer voorbij zou gaan. Ik heb in mijn leven gelukkig eens een paar Joodse kerels ontmoet en gekend die niet destijds braaf de regeltjes hadden opgevolgd. Twee broers, die het zaakje niet vertrouwden en er vandoor zijn gegaan. De jongens zijn te voet door België en Frankrijk naar Zwitserland gevlucht en hebben de horror overleefd. In tegenstelling tot de rest van hun familie.

Hoe het dit keer gaat zijn? Dat weten we nog niet precies. Maar zeker is wel: Het gaat niet voorbij, het waait niet over, het wordt alleen maar erger en erger en de cocon waarin je probeert te schuilen gaat je niet beschermen.

 

Cognitieve dissonantie!

Ik had het wel kunnen uitschreeuwen, maar het heeft geen zin. Ik kan beter zwijgen want anders is er weer een relatie verloren.

Ik heb de gekste dingen meegemaakt. U waarschijnlijk ook. Vrienden, kennissen, collega’s, buren die opeens helemaal bezeten zijn geworden van het ‘virus’ en de overheidspropaganda. Mensen die je vroeger voor vol aanzag zijn nu volledig geïnfecteerd met het virus dat hun hersencapaciteit volledig heeft weggevaagd. Vraag ze eens hoeveel mensen ze persoonlijk kennen, die tijdens de meest verschrikkelijke pandemie van de afgelopen honderd jaar, een pandemie die nu al meer dan anderhalf jaar duurt, hoeveel mensen ze persoonlijk kennen die naar het ziekenhuis moesten gaan en/of zijn overleden……. Ik vraag het bij elke gelegenheid aan mensen die ik ontmoet. En de conclusie is altijd: Waar is de pandemie?

https://commonsensetv.nl/waar-heeft-die-pandemie-zich-toch-verstopt/

 

Ik heb echt geen idee hoe we daar mee om kunnen gaan. Er zijn geen argumenten waar we naar kunnen luisteren, want die hebben ze gewoonweg niet.

Behalve hugo, die heeft ze wel:

 

video

 

Misschien is het een test.

Misschien is het doel echt om de wereldbevolking flink uit te dunnen. En waar kun je dan beter van af zijn? De intelligente mensen of de domme schapen en slapers? U en ik weten het antwoord wel. En misschien weet klaus (u weet wel, die goede vriend van mark) ook best waar hij mee bezig is.

Misschien is het allemaal inderdaad een test. Wie houdt het vol, wie blijft sterk, wie blijft weigeren, wie is er sterk genoeg om te zeggen: dan maar niet naar de kroeg of de cinema. Wie heeft voldoende karakter en voldoende intelligentie om de propaganda te negeren, de leugens door te prikken, verzet te blijven bieden…..

De sterke mensen vinden wel hun wegen en houden vol. De sukkels halen elk half jaar of elke 3 maanden hun nieuwe spuit om nog te zijn toegestaan om naar de mc.donalds te kunnen waggelen en nog een walgelijke ‘hamburger’ en een bakje gefrituurde karton die ze daar french fries noemen naar binnen te kunnen proppen. Een leven lang roken, vreten, zuipen, 150 kilo, haal een spuitje en je mag naar binnen. Maar de ‘wappie’ die wel gezond is is opeens de bedreiging voor ‘hun, vretende en zuipende vetzakken, gezondheid’ omdat de echt gezonde mensen geen gifspuit in zijn lijf willen. Fuck you all!!!!!!

Het zou heel goed kunnen dat dat de test is.

En ik hoef dus echt niet naar de argumenten van dat soort mensen te luisteren. Mensen die een klap van de paniekpropaganda molen gehad hebben!

Inmiddels gaat het zo ver dat op de staatspropaganda tv animatiefilmpjes voor de kleine kinderen, videogame animaties voor de jeugd en rapclips voor de adolecenten worden uitgezonden waarin gepropageerd wordt om ongevaccineerden neer te schieten. Om ongevaccineerden te vermoorden.

“Nee, Marcel, nou zit je dikke vette onzin uit te kramen. Dat kan niet waar zijn”.

Helaas lieve mensen, het is echt waar.

 

video

video

 

Kan iemand mij alstublieft uitleggen waarom op de staatspropaganda televisie het toegestaan is om mensen, die zich niet willen laten inspuiten met een compleet overbodige, niet werkende, gevaarlijke gifspuit met de dood te bedreigen en op te roepen om dat ook daadwerkelijk te doen?

Mag ik door hugo en mark met de dood worden bedreigd? Mag hugo oproepen om mij af te knallen?

Als dat mag, kan iemand mij eens uitleggen waarom het strafbaar is om dictatoriale monsters als hugo en mark met de dood te bedreigen?

Als zij oproepen tot dit soort geweld, als zij vinden dat dat ok is, als dat wordt betaald met onze belastingcenten en uitgezonden op de staatstelevisie, dan verdienen zij het meer dan wie dan ook om afgeknald te worden!

Argumenteren heeft geen zin. Leugens onthullen eigenlijk ook niet.

Het maakt niet uit welke leugens en welke wandaden en wantoestanden worden onthuld.

mark van ransbak met zijn paniekcursus, de pcr test die bewezen niet werkt en bewezen al aanwezig was in 2017, het feit dat er nog steeds geen sars-cov-2 virus is, ze blijven gewoon door liegen.

De ziekenhuizen stromen opnieuw vol. Nu met een mix van covid en griep patiënten. Gek he? Die spuiten werkten toch zo goed. En hoe zit het met de mensen die naar het ziekenhuis moeten vanwege de spuiten? Gek he? Die spuiten waren toch zo veilig? En al die mensen die niet meedoen aan deze paniekpandemie, die zich niet laten ophitsen en stand houden, die op hun gezondheid letten, die worden niet ziek. Gek he? Het was toch zo noodzakelijk?

dokter hugo legt het nog even uit:

 

 

Levensgevaarlijk virus, het kan iedereen treffen, houdt u aan de maatregelen, neem elke 6 maanden een spuit, neem de qr code, demoniseer degenen die de spuit weigeren.

Dit zijn namelijk dingen die heel gemakkelijk voor de mensen te begrijpen zijn. Al het gedoe over de pcr test en een virus dat niet bestaat, en een spuit die vol zit met grafeenoxide, dat is voor de meeste brave burgers een brug te ver. Een show te ver van het huiselijke bed.

 

Maar hugo, met jouw vooruitziende blik heb je de ziekenhuiscapaciteit fors afgeschaald. Dat was natuurlijk omdat jij wist dat die spuiten, je weet wel, die ons allemaal beter en jou rijk gaan maken, ervoor gaan zorgen dat we niet meer naar het ziekenhuis hoeven. Leg nou eens uit hoe het kan dat we toch weer de volledige angstporno over ons uitgestort krijgen dat de ziekenhuizen straks weer helemaal volstromen? Veruit de meeste mensen hebben braaf de gen-therapie spuit in hun lijf laten experimenteren. “Door en door getest en volledig veilig”. Heb je zelf gezegd. “Je kan er beter geen 2 nemen”. Dat heb je ook gezegd. “Je kunt er maar beter 3 nemen”. Dat heb je ook gezegd.

Wat is het nu? Werken de spuiten? Waarom stromen de ziekenhuizen dan vol? Of komt dat omdat de spuiten niet werken? Of komt het omdat de mensen zelf zo stom zijn om er 3 te nemen. Ze snapten natuurlijk niet dat toen jij zei dat ze er beter geen 2 moesten nemen, dat het dan beter was om het bij één te laten. Die mensen dachten dat 2 spuiten gevaarlijk was. En 3 spuiten, daarvan had je dan weer gezegd dat dat goed is voor je immunsysteem.

video

 

 

hugo, je hebt elke week een ander praatje. Compleet in tegenspraak met voorgaande praatjes of volledig nieuwe leugens, het maakt jou allemaal geen reet uit. Blijkbaar heb je er een enorm groot belang bij dat de spuiten moeten worden verkocht.

Zijn er nog half slapende mensen die denken dat de spuiten ‘gratis’ zijn?

Allereerst moet je je dan beseffen dat als iets gratis is, dat jij dan waarschijnlijk zelf het product bent. Laat dat maar even goed op je inwerken! Welk product ben jij als je een ‘gratis spuit’ in je lijf gespoten krijgt? Wat gaan ze allemaal nog meer met je doen?

video

 

Maar het is nog veel gekker.

Ze maken je alleen maar wijs dat de spuit gratis is. Je betaalt ‘m gewoon hoor, en de campagnes eromheen ook. Pas nog is er 140 duizend euro uitgegeven aan een dikke vette papzak die ggd arts schijnt te zijn en u met een walgelijke campagne moet gaan aanzetten om toch vooral maar die gifspuit te laten zetten. Zelfs bij zwangere vrouwen.

Alle wetenschapper op de hele wereld zijn het er over eens dat dat een verschrikkelijk slecht plan is. Maar na het zien van deze video heeft u toch zeker geen twijffels meer?

https://www.youtube.com/watch?v=LbpjaPctai0

 

Nou ik heb ook geen twijffels meer.

Gratis vaccins!

Waarom denk je dat je nu 2 euro betaalt aan de pomp? Waarom denk je dat de prijzen van jouw boodschappen de pan uitrijzen? Waarom denk je dat je gas en elektriciteitsrekening 400 euro hoger uitpakt dit jaar? Al die extra centjes zijn voor Pfizer en Moderna, want van dat geld, dat jij betaalt, worden de spuiten gekocht. En geloof maar gerust dat hugo en mark via de achterdeur hun commissie beuren.

Wat ze momenteel ook verzinnen, de belangen die op de achtergrond spelen, het is allemaal zo doorzichtig. Het is zo gemakkelijk om hun leugens door te prikken.

Maar het maakt ze niet uit, als wij weer een leugen hebben doorgeprikt, verzinnen ze gewoon weer een nieuwe.

En de nos en nu en de telegraaf en rtl, ze liegen er lekker achteraan.

 

Update:

 


1984


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
137 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
137
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture