Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Laten we het eens heel simpel houden

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Dat valt niet mee in de complexe idiote wereld waarin we nu opeens in leven. Maar voor de mensen die maar niet wakker kunnen worden schets ik het plaatje even Jip en Janneke:

 

De aantallen ‘besmettingen’ zijn nog nooit zo hoog geweest als nu.

Hoger dan vorig jaar rond deze tijd.

De lezers van CSTV weten dat ik geen enkele waarde hecht aan ‘de besmettingen’, maar goed, daar coquetteren ze altijd mee. Dus voor dit Jip en Janneke bericht ga ik er even in mee.

Ook het aantal hospitalisaties is nu hoger dan vorig jaar rond deze tijd.

Het aantal (volwassen) gevaccineerden bedraagt thans 87 %.

Zou het kunnen zijn dat de vaccins dus blijkbaar niet werken?

U heeft er al 2 gehad en binnenkort komt er nog een en daarna nog een.

Als die vaccins ook maar enigszins zouden werken, dan zou het aantal besmettingen en hospitalisaties toch juist veel lager moeten zijn dan vorig jaar, toen nog niemand was gevaccineerd?

Nou, dit geeft al enig stof tot nadenken, vindt u niet?

Maar ik ben nog niet helemaal klaar.

 

Ik heb nog een berichtje voor u: Momenteel sterven er in het Verenigd Koninkrijk 2,5 tot 3 keer zo veel mensen in de leeftijdscategorie tot 60 jaar die gevaccineerd zijn.

(Even een kleine uitleg, het Verenigd Koninkrijk is één van de weinige landen waar betrouwbare cijfers op een niet al te ingewikkelde manier beschikbaar zijn. Vandaar dat ik die vaak gebruik in mijn analyses.)

Dus met de spuit is de kans op overlijden 2,5 tot 3 keer zo groot als zonder de spuit. Terwijl de vaccinatiegraad op ca. 63 % ligt.

Weet u wat, ik laat een plaatje zien:

 

Maar ondanks dat het VK een van de weinige landen op de wereld is waar betrouwbaar cijfermateriaal beschikbaar is, wordt er daar ook wel wat gesjoemeld. Want als we inzoomen op de resultaten van recent, wordt het plaatje nog vervelender. Kijk maar naar deze tabel:

Hier blijkt dat zich onder de niet gevaccineerde bevolking 538 sterfgevallen hebben voorgedaan, veroorzaakt door vermeend covid.

Onder de gedeeltelijk gevaccineerde populatie 85 sterfgevallen en onder de volledig gevaccineerde populatie 2447 sterfgevallen

Dit betekent dat 83% van de sterfgevallen door het vermeende Covid-19 tussen 4 en 31 oktober voor rekening kwam van de gevaccineerde bevolking, terwijl slechts 17% voor rekening kwam van de niet-gevaccineerden.

 

Met enig speurwerk is ook in Nederland en Duitsland boven water te krijgen dat er zeer veel meer totaal aantallen sterfgevallen (niet door covid en zeker niet door de gevolgen van de gifspuit hoor, u krijgt een ander labeltje om uw grote teen) te betreuren zijn dan de meerjarige gemiddelden. In de VS ligt de sterfte dit jaar 16 % hoger dan het meerjarig gemiddelde. In Nederland is dat momenteel zelfs 20 %.

Dus héél even nadenken: De kans op overlijden is groter en de kans op hospitalisatie is groter als u gevaccineerd bent.

Dat geldt dus voor de kans op overlijden wegens (vermeend) covid en wegens alle andere mogelijke doodsoorzaken nadat u die gifspuit tot u heeft genomen!!!

Gelooft u dan de prietpraatjes van hugo nog?

 

 

Okay, tot zo ver Jip en Janneke.

Ga hier eens even rustig over nadenken en vraagt u zich dan nog eens af of die hugo echt wel het beste met u voor heeft?!?

 

Voor de wat meer geïnformeerde mensen heb ik ook nog het één en ander te melden.

Ik kwam nog een berichtje tegen van één van onze volksvertegenwoordigers. Werkelijk één van de meest walgelijke figuren die daar rond mag lopen en een volslagen nitwit die zichzelf helemaal geweldig vindt.

 

 

Goede sier proberen te maken met een uitspraak van Benjamin Franklin. Maar let goed op, voor de goede verstaander, hij heeft wel gelijk. Hij werkt er hard aan mee om zowel onze vrijheid áls onze veiligheid af te pakken. De woorden van Benjamin heeft hij omgebogen voor zijn eigen….. tja, voor zijn eigen wat eigenlijk?…. Wat wil deze volledige mafketel ons nou eigenlijk allemaal zeggen en aandoen?

Weg ermee!

https://commonsensetv.nl/persoonlijk-mogen-ze-van-mij-weg/

 

Even over die enorme toename van het aantal positieve testen.

U en ik zijn niet zo stom om ons een gifspuit te laten injecteren. Wij weten wel beter. Mijn stellige overtuiging is dat mensen die zich goed geïnformeerd hebben over de gifspuiten ook wel het één en ander afweten van de rt-pcr-test en daar ook helemaal geen zin in hebben. Ikzelf heb nog nooit zo’n wattenstaaf in mijn neus laten douwen en ik vermijd elke situatie waarin dat verplicht is (of ik zoek daar een slimmere oplossing voor, want ik ben natuurlijk geen stommerd).

Dus ik zat onlangs wat na te denken over wie er nu allemaal massaal naar die teststraten gaan? Wellicht zijn dat een paar mensen die met hun test wel een avondje uit mogen, mits natuurlijk niet (vals) positief. Mijn broer gaat graag elke week naar een restaurant en gelukkig is hij niet bezweken voor de terreur van rutler en hufter. Dus uit arren moede haalt hij elke zaterdag een toegangstestbewijs.

Maar de mensen die dat doen dat zijn dan zeker geen mensen die zich ziek voelen. Als je al loopt te hoesten en te proesten dan heb je helemaal geen zin om naar de disco, restaurant of de kroeg te gaan en ga je dus ook niet naar de teststraat. Dus vanuit die groep geïnformeerde mensen, als ze al naar een teststraat gaan, komen weinig positieve testen.

Dan de goed geïnformeerde vaccin weigeraars die lekker thuis hun biertje, wijntje en biefstukje nuttigen, die gaan hélemaal nooit naar de teststraten. Simple comme bonjour!

Dus het gros van de mensen die daar naartoe gaan, correct me if I’m wrong, zijn dan de gevaccineerden met een snotneus of erger. Die mensen zijn natuurlijk al helemaal gehersenspoeld en als ze iets van een verkoudheidje of een griepje voelen raken ze helemaal in paniek en willen ze weten of ze misschien, ondanks de dubbele spuitdosis, misschien toch covid hebben opgelopen.

Nou ik kan je verzekeren dat als je een snotneus of een hoestje hebt, dat de kans levensgroot is dat je pcr test positief uitpakt.

(beetje gek eigenlijk wel dat dat positief heet. Vond ik met HIV ook altijd al, want zo positief vind ik het allemaal niet).

 

Het is dan ook precies om die reden dat ze niet langer willen dat mensen met een negatieve test nog ergens naar binnen mogen. Want het enige dat deze onzin heeft opgeleverd is dat vroeger of later het duidelijk wordt dat dit nergens op slaat. En dan mag natuurlijk niet blijken. Ergens houdt de leugencapaciteit van rutler en hufter natuurlijk een keer op!

Dus 20.000 positieve testen op een dag, betekent 100 tot 200 duizend mensen naar zo’n teststraat zijn gegaan, waarvan, ruwe schatting, 90 % gevaccineerd is.

Dat is waarschijnlijk ook allemaal gelogen. Want met die positieve testen kunnen ze manipuleren wat ze maar willen. Alles voor de paniek!!

In zo ongeveer alle landen werd tot voor kort beweerd dat alle patiënten in het ziekenhuis ongevaccineerd waren.

Misschien klopt dat wel. De mensen die zich niet hebben laten gek maken door de covid paniek hysterie waren lange tijd niet welkom in het ziekenhuis voor serieuze behandelingen.

Heb je kanker en geen covid?, krijg jij de tering maar!, dit bed houden we vrij voor een mogelijk paniekgriep geval. Wie denk jij wel dat je bent met je echte ziekte! Ga maar dood!

Goed, in de zomer is er weinig griep dus konden ze beginnen met het verwerken van de lange wachtlijst van echte patiënten. (Helaas kwam dat voor een goede vriendin en een lieve neef van mij te laat, maar dat valt onder het hoofdstukje ‘collateral dammage’)

En ja, daarvan waren er vele niet gevaccineerd. Oh jee, de ziekenhuizen stromen vol met ongevaccineerden.

Inmiddels is het herfst en is het snotneuzenseizoen begonnen.

Verschillende ziekenhuizen hebben al officieel verklaard dat vrijwel iedereen die nu wordt opgenomen gevaccineerd is. Als reactie op de wereldwijde propaganda die wordt uitgestrooid dat het de ‘ongevaccineerden’ zijn die nu, geheel onterecht, uw ziekenhuisbed bezet houden.

Ook weer zo’n rare leugen die vrijwel iedereen, overal op de wereld hoor, klakkeloos overneemt.

Waarom houdt de ‘ongevaccineerde’ onterecht een ziekenhuis bed bezet voor de ‘gevaccineerden’ die eigenlijk niet meer ziek zouden hebben moeten zijn??

Ja, het wordt een beetje meer ingewikkeld en mensen met het niveau van hufter die kunnen nu niet meer volgen.

Dus? Hoe zit het nou?

De onbespotenen moeten worden gedwongen een spuit te nemen waarvan blijkt dat die bij de bespotenen niet werkt. Met als reden dat het de schuld van de onbespotenen is dat de ziekenhuizen vol stromen met (onderschat het psychisch effect niet) gewone griep patiënten die de spuit wel hebben laten injecteren!!!!!

Heel veel onafhankelijke wetenschappers hebben dit al voorspeld.

Niet alleen zijn de gifspuiten van zichzelf al zeer schadelijk voor uw bloed, uw hart, uw hersenen en uw longen, ze tasten ook nog eens uw natuurlijk immuunsysteem aan.

En ja, dat geeft dan als resultaat dat de ziekenhuizen nu volstromen en er vanaf dit jaar wel forse oversterfte aan ontstaan is.

De oplossing die ze bedacht hebben voor dit probleem is: nog meer spuiten in de lijven van de gehersenspoelden steken.

Wil je dat niet, dan mag jij voortaan ook niet meer naar binnen.

 

In de bejubelde landen Portugal en Spanje,

héé daar horen we de laatste tijd opeens weinig meer van, rijzen de overlijdens ook de pan uit en hier op de Spaanse televisie wordt dagelijks melding gemaakt van de enorme drukte in de ziekenhuizen. En dat terwijl het snotneuzen en griepseizoen hier nog maar net begonnen is. Tot een paar dagen geleden was het hier overal nog prachtig weer.

 

De grote grote vraag die u en ik ons stellen is natuurlijk: Waarom??????

Waarom gebeurt dit? Waarom wordt er niet gedacht, onderzocht en geanalyseerd zoals wij doen?

Er is maar één triest antwoord te bedenken:

Dit gaat niet over een virus. Dit gaat niet over covid-19, dit gaat niet over uw en mijn gezondheid. Hier is iets heel anders aan de hand.

En er zijn natuurlijk heel veel mensen, ook in mijn omgeving, die wel onraad ruiken, maar zich niet kunnen voorstellen dat hier zoveel leugenaars bij betrokken zijn en hier aan meedoen.

Maar lieve mensen, ik weet wel dat de meesten van ons in wezen weinig kwaad in de zin hebben. Maar als het gaat om geld, om omkoping, misschien zelfs chantage van en door de rijke machtige illuminatie, dan zwichten er velen. Vergeet niet dat je in de jaren 40 – 45 van de vorige eeuw een knaak en later zelfs 5 gulden kreeg als je een ondergedoken Jood wist te verraden. Nergens in Europa zijn er relatief zoveel Joden opgepakt als in Nederland.

Zo zitten mensen in elkaar. Salonsocialisten, bazen, vrienden enzovoort, hebben allemaal het beste met u voor, totdat hun eigenbelangen een andere kant op gaan.

Nu we toch bezig zijn doen we er ook nog maar even wat sterfte en verwondingscijfers van de gifspuiten bij. Dit is niet het vaccin dashboard maar we zitten inmiddels op bijna 30.000 gemelde overlijdens en op bijna 3 miljoen bijwerkingen door de gifspuiten in de EU landen.

Let even goed op mensen, bijna iedereen die vorig jaar overleed aan een hartaanval, aan dementie, aan kanker en aan weet ik veel waar je nog meer aan kan overlijden, werd geregistreerd als een covid-dode. Inclusief mijn eigen vader. Als je al deze vals geregistreerde overlijdens uit de cijfers zou halen dan blijkt dat er maar héél weinig mensen zijn overleden aan zuiver de covid of de griep. Aan de gifspuiten zijn vele malen meer (jonge gezonde) mensen overleden.

Ik heb verse cijfers van VAERS, uw weet wel, het nauwelijks toegankelijke registratiesysteem in de VS, over de overlijdens van baby’s:

 

Hier ga je toch gewoon van huilen!!!!!

 

Dit soort berichten hebben mij bereikt vanuit diverse andere landen. De sterfte onder baby’s (van gevaccineerde moeders) blijkt abnormaal hoog te liggen.

Inmiddels is het circus begonnen rondom de verplichte gifspuiten. Vergis u niet, ook dit is allemaal georkestreerd. Eén voor een beginnen landen daar aan of toch tenminste daartoe balletjes op te gooien. Ik neem aan dat de meeste Jip en Janneke lezers al lang zijn af gehaakt, maar bedenk het volgende eens:

Een overheid die jou en/of mij wil dwingen om mij een medicijn te laten inspuiten, ik ben niet ziek, ik wil het niet, maar ze dwingen het…….

Kan je je een ergere vorm van dictatuur voorstellen? jozef mengele was hier gewoon nog maar een amateur bij. U weet toch wel dat de Neurenberg Code is opgesteld juist vanwege de gruwelijkheden die jozef mengele heeft uitgevoerd op mensen? De Neurenberg Code was er niet om jozef mengele tegen te houden, de Neurenberg Code is ervoor bedoeld om hufter de jonge en zijn mede terroristen tegen te houden.

 

Maar ze hebben er schijt aan.

Bijna alle deelnemende landen hebben nieuwe wetten aangenomen die de terroristen dictatoriale macht geven. In mijn geliefde Spanje wilde de provincie Baskenland de vaccin toegangsbewijzen erdoor duwen. Het hoge gerechtshof heeft het verboden. De andere provincies waren nog wat afwachtend ten aanzien van deze maatregel. Maar deze gerechtelijke uitspraak is een grote zegen voor het land en zal hopelijk verhoeden dat ook hier deze nazi praktijken gaan worden ingevoerd.

 

Waarom zou een mens die gezond van lijf en geest is zich een substantie in het lijf laten spuiten die bewezen buitengewoon schadelijk kan zijn op de korte termijn en waarvan de schade op langere termijn nog onbekend is.

Waarom zou een mens dat laten doen? Dan moet er toch wel een hele grote dreiging zijn! Dan moet je het risico om griep te krijgen, een ziekte waar de meeste mensen weinig last van hebben, wel heel fout inschatten. Die inschatting is alleen maar gebaseerd op de paniek de overheden en media over u uitstorten. In uw nabije omgeving is geen pandemie. In mijn nabije omgeving ook niet. Vorig jaar niet en nu alweer niet.

Verdorie toch!!

Ja, maar de ziekenhuizen dan! Hoor ik u denken. Tja, ziekenhuizen zijn ziekenhuizen. Behalve de bezoekers en het personeel is vrijwel iedereen daar ziek. Ik ben eens bij iemand op bezoek geweest in het Anthony van Leeuwenhoek. Mijn God wat een tristesse is dat daar. Iedereen heeft daar kanker! Maar dat betekent niet dat iedereen overal kanker heeft. (oh jee, foei Marcel, dat mag geen kanker meer heten. ‘Nieuwvormingen’ heet dat tegenwoordig).

Stel dat u of ik (God verhoede het) kanker zouden krijgen en de overlevingskans zou vrij minimaal zijn.

Stel dat dan Pfizer op de proppen zou komen met een experimenteel medicijn dat ons mogelijk zou kunnen genezen maar over de bijwerkingen is nog niet zo veel bekend. Zou u het dan nemen?

Ik wel!

Dat is een afweging van risico en rendement.

Maar het rendement van deze gifspuiten blijkt niet of nauwelijks aanwezig en de risico’s zijn nu al overweldigend aanwezig.

De enorme hoeveelheid aan problemen die zijn ontstaan na toediening van de gifspuiten zou elk fatsoenlijk denkend mens op andere gedachten brengen dan het verplichten daarvan.

Afschaffen die handel!!

Hoe is het mogelijk dat regimes daar koste wat het koste mee door willen gaan. Daar is geen logische verklaring voor anders dan een verklaring van financieel gewin, machtsbeloftes of chantage.

 

Voor hufter de jonge zitten we nu al op een veel te hoog level te filosoferen en te analyseren.

Ik hoop dat hij het Jip en Janneke gedeelte even op zich laat inwerken maar ik vrees dat dat ijdele hoop is. Hij heeft wel iets anders aan zijn hoofd.

klaus en bill lijken wel aardig maar zijn in werkelijkheid heel streng.

 

Moeten we het ook nog hebben over het politiegeweld?

Dat neemt nu ook zo langzaamaan ongelimiteerde vormen aan. Onderdeel van fase 5 van de Lockstep. Vergist u zich niet alstublieft. Er is inmiddels overweldigend bewijs dat het de nieuwe opgezette Euro moordbrigades zijn die komen assisteren bij locale conflicten. Het zijn deze huurlingen die onschuldige burgers neermaaien en neerknallen. Zodat grapperkwaus later kan zeggen dan zijn agenten niks fout hebben gedaan. En over de Euro moordbrigades heeft hij natuurlijk geen zeggenschap.

Willem, Jeroen, onze echte volksvertegenwoordigers, ga het maar in een of andere Europese rechtbank uitvechten. Veel succes. Dat is het nieuwe normaal!!!

https://www.stopdebankiers.com/eurogendfor-de-nieuwe-zeer-gevaarlijke-europese-politie-de-nieuwe-gestapo/?fbclid=IwAR22aZ4zVkrltaGrDnZIoKAK3amde6FDp7SCcgJ_Tk8UY9O5atGli1bupXY

 

Beelden uit België en Nederland:

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien zijn er mensen die denken dat ook dit allemaal maar complot theoriën zijn………

 

https://www.defensie.nl/onderwerpen/internationale-samenwerking/politiekorpsen-en-bewaking-buitengrenzen/europese-samenwerking-militaire-politiekorpsen

 

Nee hoor, fase 5 is nu in werking! 

 

 

 

 

hufter de jonge, trek je van al dit soort gegevens gewoon helemaal niks aan hoor. Dat doen jouw belgische, franse, duitse, spaanse, portugese, canadese, australische, nieuw zeelandse collega’s allemaal ook niet.

Jouw back-up komt van bruls en de koopheks. Daar kan jij je lekker achter verschuilen. En dat jouw opdrachten eigenlijk van bill en klaus komen, dat weet toch bijna niemand.

Ik heb gemerkt dat je media traininkjes hebt gevolgd. Maniertjes om je boodschapjes op een meer overtuigende wijze over te kunnen brengen. Maar wakkere mensen blijven echt wel doorhebben dat dat allemaal schone schijn is om jouw leugens te verhullen.

Die wakkere groep mensen die het allemaal wel doorhebben……

En er komt een dag, jonge, dat we je komen ophalen…..

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
21 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
21
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x