NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Lang leve anarchie!

Ik woon in een buurt waar naast kleine eengezinswoningen ook grote huizen staan met grote tuinen en waar naast normale mensen ook mensen wonen die vinden dat zij in hun huis en in hun tuin mogen doen wat zij willen. Dit ongeacht de tijd van de dag, of liever gezegd de nacht, dat zij dat wensen te doen.

Vrijwel iedere zomer leidt dit tot in bijna ieder weekend een feest in de tuin dat tot de kleine uurtjes in de ochtend doorgaat. Dat mogen zij, want, zoals gesteld, zij mogen in hun tuin doen wat zij willen. Zoiets heet in hun ogen vrijheid en democratie. Dat anderen veel last van hun uitleg van vrijheid en democratie ondervinden, is die anderen hun probleem. Doei!

Dat ooit de dag komt dat een ander, of wellicht zelfs wel een groep anderen, het recht in eigen hand neemt, het zat is om bijna iedere zomer met geluidsterreur van een luidruchtige buur te worden geconfronteerd die hen weer hun slaap en rust, waar ook zij recht op hebben, ontneemt, lijkt mij op termijn onvermijdelijk.

Die ene feestvierende buur vindt het recht te hebben luidruchtig te zijn, anderen hebben het recht hun rust, slaap, gezondheid en leven te verdedigen. Geluidsoverlast is een vorm van geweld, zoals de Amerikanen wel met keiharde rockmuziek als wapen ooit in Panama hebben bewezen.

LEES HIER VERDER:

Bron: EJBron

2.3 3 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x