Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Landelijke actie ‘Blijft in jouw zaak iederéén altijd welkom?’ op zaterdag 25 september. Help je mee om er een groot succes van te maken?

Verspreid de vrijheid!

Van Keuze Vrij Bij Mij

Op zaterdag 25 september, de dag dat het coronapaspoort wordt ingevoerd, gaan de ambassadeurs van Keuze Vrij Bij Mij massaal het land in. Op die dag gaan we in gesprek met duizenden winkeliers en horecaondernemers over de belangrijke vraag: Blijft in jouw zaak iederéén altijd welkom?

Als het antwoord hierop ‘ja’ is, wordt direct de Keuze Vrij Bij Mij sticker op het winkelraam geplakt, de poster opgehangen en de flyer gedeeld met informatie over hoe de ondernemer zich op www.keuzevrijbijmij.nl aanmeldt.

Op deze manier gaan we ondernemers helpen zich uit te spreken voor keuzevrijheid en tegen uitsluiting. En om dit zichtbaar te maken aan al hun klanten.

De reden waarom we dit doen is duidelijk; Keuze Vrij Bij Mij staat juist voor een samenleving waar iederéén altijd welkom is. Ook zonder QR-code of testbewijs. Een samenleving gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creativiteit waarin ieders individuele keuzes over lichaam en gezondheid gerespecteerd worden en geen ruimte is voor uitsluiting.

 

Om deze actie tot een groot succes te maken, is jouw hulp nodig! Laat weten in welke stad jij wilt meehelpen en vul dit formulier in: https://keuzevrijbijmij.nl/landelijke-aktie/
Wij gaan ervoor zorgen dat je wordt uitgerust met flyers, stickers, posters en t-shirts.

Help je mee? We gaan er samen een geweldige dag van maken! Meld je snel aan.

In onderstaande video, geeft Ed Kortekaas van het Keuze Vrij Bij Mij team toelichting op de actie.

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
26 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
26
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x