Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Fritz Vahrenholt uit bestuur gezet vanwege kritiek op klimaat-hysterie

Verspreid de vrijheid!

Fritz Vahrenholt (70) is een Duits politicus en was bestuurslid van de Duitse Wild Life Foundation. 

Deze baan is hij nu kwijtgeraakt vanwege “het ontkennen van klimaatverandering.” Absurde term die overal te pas en te onpas gebruikt wordt wanneer je je kritisch uit over dit fenomeen.

Wikipedia

 

 

 

 

 

 

 

 

Het niet geloven in de naderende ramp door Co2 heeft Fritz de functie van bestuurslid van de foundation gekost.

Fritz zelf zegt nooit ontkend te hebben dat klimaatverandering plaatsvindt maar hij gelooft niet in het doemdenken dat er een echte catastrophe op komst is. Hij beschrijft het klimaatdebat in zijn algemeen als iets hysterisch en waarschuwt voor de hervormingen die overal klakkeloos plaatsvinden vanwege de opwarming van de aarde. (bron)

Hij heeft zich altijd al kritisch opgesteld over de hysterie rondom het klimaat maar toen Fritz eenmaal stelde dat de aarde waarschijnlijk alleen maar groener zal gaan worden, was dat voor de stichting de druppel.

De officiële verklaring van de foundation zegt: “verschillende ideeën over de positionering van de stichting in de huidige discussie over klimaatbeleid.” (bron)

Vahrenhold werkt al sinds de jaren 70 als milieupoliticus voor de SPD en wordt gezien als een pionier op het gebied van windenergie en milieubescherming. (bron)

Maar dat mocht allemaal niet baten. Het irrationele doemdenken zit zo diep geworteld in de maatschappij dat je als een crimineel behandeld wordt wanneer je kritisch durft te uiten over dit vraagstuk. Het is sommigen bijna niet kwalijk te nemen. Wanneer je iedere dag wordt bestookt met deze waanzin en je omgeving ook dan wordt het moeilijk, maar eigenlijk mag het geen excuus meer zijn. Robert Jensen: “Google het en je komt er vrij snel achter.” 

Dat is in ieder geval bij de Duitse Wild Life Foundation het geval. Wanneer je niet gelooft in het vergaan van de aarde door Co2 uitstoot en een klimaatoptimist bent, dan is er in ieder geval geen plaats voor je bij deze stichting.

Hoe deskundig je ook bent en hoe goed je het ook voorhebt met het milieu en het klimaat.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x