NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Krispijn: Boek een HOTELLETJE en kom vroeg naar Den Haag!

In Duitsland staan de straten al maanden vol.
Op zaterdag 1 augustus vindt in Berlijn de grootste demonstratie plaats in de geschiedenis van Duitsland. Men verwacht 500.000 man.

Symbolisch sluit Viruswaanzin zich aan bij de Oosterburen om op zaterdag 1 augustus in Nederland de Dag van de Democratie te vieren.

Tevens wordt er morgen door Willem Engel opgeroepen tot het aftreden van het voltallige kabinet.

Dat Rutte dan toevallig net op vakantie is mag de feestpret niet drukken.

Burgemeester Jan van Zanen heeft geen maximum gesteld aan het aantal feestvierders.

Viruswaanzin vindt dat het lijkt alsof het in Nederland alleen maar gaat over de blanke mensen in de Randstad!

Maar IEDEREEN is welkom bij de demonstratie, mits je je eerst aanmeldt bij Viruswaanzin.nl.

Viruswaanzin wil burgemeesters van Nederland laten arresteren en in ieder geval voor de rechter slepen wegens het mondkapjes beleid.

Wij verblijven allen nog in afwachting van de vonnissen tegen de Staat der Nederlanden, RIVM en Youtube.

Op 1 augustus 2020 trekken we samen ten strijde tegen de anderhalve meter samenleving!

‘Als je morgen in Den Haag een aanwijzing krijgt van een agent dat je te dicht naast elkaar staat? So what!! Hou gewoon even afstand!
En daarna zien we wel weer!’, aldus Engel.

Er worden tussen 14.00 uur en 16.00 uur veel demonstranten verwacht uit België en Duitsland.

Wij roepen op om zaterdag ALLES op het Malieveld te filmen.

Leg de 5e colonne goed vast!

4.4 7 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
29 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bert van der Horst

Mijn reactie was hier bedoeld, Danny. Die andere mag dan weg. Ik zal het iets korter houden. Dat ik hier reageer is omdat ik mij mateloos irriteer aan u, Chris Collard- U onderschat de meerderheid van lezers van dit soort kanalen. Die zijn heel goed in staat om voor zichzelf ieder artikel te beoordelen. Dat komt namelijk omdat zij beseffen hoe bepaalde stukken te interpreteren.. Daar hebben wij geen Chris Collard voor nodig. Omdat u dat niet beseft loopt u nog een grote stap achter qua common sense. Dit is een prachtig platform, een hele speciale plek om te komen.… Lees verder »

Last edited 2 maanden geleden by Bert van der Horst
Danny

Liever niet dubbelposten, Bert.
Dan gaat het systeem u als spam zien.

Edit. Wat ik bedoel is het letterlijk 2 keer plaatsen eenzelfde comment. Daarom had ik uw comment op het laatste artikel in eerste instantie verwijderd, om dat te voorkomen. Nu zijn de teksten verschillend en is er geen probleem.

De Jantjes

Het hele platform heeft geluk gehad met Danny bedoel je.Hoor je wel wat je zegt man?
Wat een misselijkmakende vooringenomenheid zeg. Laat die negeerknop alsjeblieft komen danny, ik kan deze kerel niet meer aanhoren.

Marian

Ik blijf een onderbuikgevoel houden bij Engel. Hij komt bij mij meer over als een soort Sekteleider. Nee, ik ga niet. Een demonstratie hoort niet tijdsgebonden te zijn, met hun van 14:00 tot 16:00 uur. Dit kan ik geen demonstratie noemen. Een georganiseerde bijeenkomst.

Debbie V

Je onderbuikgevoel zit goed!

schonfeldron4@gmail.com

Zodra het ook maar iets met blm te maken heeft moet je er indd vraag tekens bij zetten. En willem is een van die blm mensen, er is geen insitutioneel rasisme in Ned .

Debbie V

Het is allang bewezen dat die Engel banden heeft met blm. Dat je nog moet vragen waar iemand dat op baseert… Nu begin je des te meer op te vallen. 🙂

Debbie V

Haha! Je kent een Debbie V? Ok… Mijn god wat zit je ernaast! Maar ik snap waarom je dit naar voren haalt. Je moet toch iets… lol

Debbie V

lol 😉

Debbie V

Je zegt dat je ontwaakt bent. Maar dan vraag je via mij om feiten en bewijzen..? Huh?! XD

Etienne Jansen

Beste Chris ; alleen al het feit dat je met een marxistische door George Soros gesponsorde paramilitaire organisatie in zee wil gaan die in Amerika verschillende grote steden heeft gesloopt, moet de wenkbrauwen doen fronsen.

Even achter je oren krabben lijkt mij.

En als ik dan hoor dat ook vrouwen en kinderen uitgenodigd worden op dezelfde demonstratie, dan ontstaat er wat mij betreft een veiligheidsrisico dat niet onderschat moet worden.

RinusP

Deze Chris begrijpt helemaal niet waar het om gaat, Etienne. Kijk naar zijn reactie´s.

Kijk hoe hij hier ook even de beheerder afvalt:
https://commonsensetv.nl/cstv-goes-aluhoedje/

Ik heb daar mijn mening al gegeven. Ik zal het hem een tweede keer besparen.

Debbie V

Dankjewel voor het doorgeven! Ik ken Martin al jaren en ik kon de beste man niet vertrouwen.10 jaar geleden is er een ruzie ontstaan in de alternatieve nieuws wereld. Hopelijk komt Vrijland daar ooit nog eens op terug. Want het was geen zuivere koffie! Maar goed wat hij nu schrijft geeft een stukje vertrouwen terug. Bekijk ook eens Niburu.co zij gaan ook al jaren mee. Niburu is de enige in al die jaren die hun fouten hebben toegegeven. Dat doen alleen oprechte eerlijke mensen.

Debbie V

Niet Marian een schuldgevoel aanpraten met je vinger wijzen. Zij heeft het recht om voor zichzelf te kiezen.

Debbie V

Je doet opvallend je best om die Engel te beschermen. Eerst probeer je haar een schuldgevoel aan te praten en nu opeens zeg je dat dit niet je intenties zijn? Iets klopt er niet… 😉

Debbie V

Juist dat onderbuikgevoel is nu nodig! Mooi om te zien dat mensen weer durven te vertrouwen op die onderbuikgevoel. En natuurlijk probeer jij dat onderbuikgevoel weer belachelijk te maken. lol

Debbie V

De schrijver die iets uit wilt lokken? Is het niet de bedoeling om zeer kritisch te blijven naar alles wat we tegenkomen? Dus de schrijver is juist zeer goed bezig. Alles aan die Engel klopt gewoon niet en wij mensen zijn echt niet blind. Je doet nogal veel moeite om op te komen voor die Engel… lol

Marian

Debbie hoeft niet eerst af te wachten waar dit op uitmond, zo ook ik niet. Ik heb genoeg van zijn acties gezien, bloemetjes leggen, banaantjes leggen, liefde en geduld. Nou, daar bereik je wat mee. Nada, niets! Wij vechten allen tegen dit systeem en huidige maatregelen. Zoals Engel een actie, eerder een bijeenkomst, voert is kansloos! Naar mijn mening voert Engel een dubbele agenda. Als je echt tegen het systeem bent, tegen de huidige maatregelen, dan kom je echt in opstand. Je vraagt geen toestemming, je houdt je niet aan tijden v.v. Nee, je gaat gewoon massaal, minimaal 500.000 mensen,… Lees verder »

Debbie V

Prachtig verwoord Marian! Mijn respect!

Marian

Ik ben in dezelfde tijd opgegroeid. Maar die tijd is geweest. We leven in andere tijden. Het flower power gericht protesteren kunnen we vergeten. Daar bereik je vandaag de dag niets meer mee, helaas. De enigste optie is hard tegen de corrupte Overheid en Elite ingaan. Alleen dan kan het volk winnen. En nee, het hoeft niet uit te monden op een Burgeroorlog en/of met geweld. Hard optreden ja. Met de massa naar het torentje en net zo lang blijven blijven totdat de corrupte regering opstapt, net zo lang totdat de tiran maatregelen stoppen. Zat net even te kijken naar… Lees verder »

Marian

Dat mensen in beweging komen, dat er meer mensen wakker worden, zich ervan bewust worden waarmee men bezig is…daar worden wij allemaal blij van. Maar ik denk, juist de tijd waarin wij leven, wij juist wel vooruit moeten kijken. Er is al veel doorgedrukt. Men is nu bezig met de eindfase. Daarom vind ik het juist belangrijk dat wij vooruit moeten kijken. Een voorbeeld: doodeng-lespakket-bereidt-nederlandse-scholieren-voor-op-chip-in-lijf
Dit moeten wij vandaag al zien te voorkomen. Het is niet alleen onze regering, maar de hele elite moet gestopt worden. Zoveel tijd hebben wij niet meer, de 1 voor 12.

Marian

Dank voor het compliment. Echter, ik ben niet zo’n goede schrijfster 😉

Debbie V

Maar je doet wel mee aan duimpjes omlaag geven..? lol Jij vermoed dat ik een volger ben?  haha Dat je mij veroordeeld dat ik nog niks heb weten te presteren. Mijn god wat ben jij onwetend!!!  Ik zou zeggen sudder lekker door!

Debbie V

Laat Danny erbuiten! Ik hoef daarin geen bewijs te zien. Misschien de nodige zelfinzichten gaan kweken. Mij eerst in een hoekje proberen te plaatsen omdat jij denkt dat je weet waar je overpraat. Man je valt door de mand!!! Toch wel apart dat jij precies de zelfde soort streken uithaalt als een betaalde trol. Ja ik heb het gezegd! lol Ik bestempel je nu als zeer onbetrouwbaar! Van jou neem ik echt niks aan te veel mensenkennis. En onderschat mij niet omdat ik typ fouten maak. 😉

Debbie V

Ik heb gezegd dat je de zelfde streken laat zien als een betaalde trol. Je draait alles steeds om… Maar goed ik ben niet meer gevoelig voor die technieken.

Etienne Jansen

Beste Chris ik begrijp dit bericht niet. Ben je nu voor of tegen vrijheid van meningsuiting ?

Vrijheid van meningsuiting houdt namelijk in dat je ook dingen leest die je NIET leuk zult vinden.

Maar vrijheid van meningsuiting is ondanks dat toch aan te raden.

Waarom ? Antwoord : Omdat alles wat tegen vrijheid van meningsuiting is , een ander wil dicteren wat is.

En we willen van dictaturen af.
Kijk maar hoe fout het is gegaan met bijvoorbeeld politiek Den Haag.

Debbie V

Je naam registreren om te mogen demonstreren… lol Die Engel viel bij mij al meteen door de mand!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x