CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

KRAKEN: Amerikaanse militairen vallen CIA-faciliteit binnen in Frankfurt

US Special Operations Forces nemen met succes Dominion Voting System-servers in beslag 

In een baanbrekend interview met WVW-TV beschreef de gepensioneerde 3 sterren luitenant-generaal Thomas McInerney de inval waarbij de Amerikaanse Special Operations Forces met succes Dominion Voting System-servers in beslag namen in een CIA “serverfarm” in Frankfurt, Duitsland. Ook Michael Flynn gaf zijn eerste interview in diezelfde uitzending. (Volledige interview WVW Broadcast Network) 

De gepensioneerde luitenant-generaal Thomas McInerney bevestigde dat de Amerikaanse Special Operations Forces de servers van het Dominion Voting System in Frankfurt, Duitsland, veroverden nadat ze waren gebruikt bij grootschalige verkiezingsfraude.

Major General Thomas G. McInerney, USAF tijdens zijn dienstperiode.

Generaal McInerney legde uit dat de naam Kraken, waar advocaat Sidney Powell vaak naar verwijst, het 305th Military Intelligence Battalion is dat hielp bij het ontrafelen van de delicate missie.

McInerney verduidelijkte dat Powell de gegevens van de 305th en anderen had gebruikt als onderbouwing voor juridische gevechten, waaronder haar rechtszaak in Georgia , waarin wordt beweerd dat de Chinezen, Russen en Iraniërs Dominion hebben gebruikt om zich te mengen in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020.

Latere evaluatie van de beveiligde servers leverde het bewijs op dat China, Iran en Rusland betrokken waren bij de poging tot staatsgreep tegen president Donald Trump, van wie zal worden aangetoond dat hij een overweldigende overwinning voor het Amerikaanse volk heeft behaald, onthulde McInerney.

Deze 2 tweets bevatten korte fragmenten met interessante uitspraken van Thomas McInerney.

https://twitter.com/TheSharpEdge1/status/1332843411607494656

 

 

De dingen die naar buiten zullen komen, zullen de globalisten tot in hun kern door elkaar schudden.

“Speciale troepen hebben de faciliteit in Frankfurt in beslag genomen en ze hebben de servers”, zei McInerney, die bekend staat om zijn hoge leidinggevende posities onder de minister van Defensie en de vice-president van de Verenigde Staten.

Brannon Howse vroeg aan McInerney of de aanval zonder incidenten is verlopen.

McInerney antwoordde: “Ik heb gehoord dat het niet zonder incidenten is verlopen…. Het komt net uit maar uit mijn eerste rapport blijkt dat er Amerikaanse soldaten zijn omgekomen bij die operatie.”

De in beslag genomen server stond in een CIA-faciliteit in Frankfurt. Gevraagd door de interviewer om bevestiging dat de faciliteit die door Special Forces werd overvallen een CIA-faciliteit was, zei McInerney: “Dat klopt.” (bron)

Hij legt verder uit hoe verschillende elementen van de Amerikaanse regering, zoals de Deep State, de uitvoerende macht, de wetgevende macht en de rechterlijke macht, betrokken zijn bij deze staatsgreep.

“Omdat we bij dit alles geen sporen hebben gezien van de DOJ, van de FBI, noch van de geallieerde kant van de CIA is het de ‘Deep State’-kant geweest.” zei McInerney.

“Dit is verraad. We hebben nog nooit in onze geschiedenis verraad van deze omvang gezien ”, aldus McInerney.

McInerney gaat verder uit door te stellen dat president Donald Trump het Oval Office niet mag verlaten voordat het Amerikaanse volk “volledig heeft onthuld wat er aan de hand is”.

“Wat u zegt is dat president Trump zijn eed moet nakomen die hij heeft afgelegd om Amerika te verdedigen tegen zowel buitenlandse als binnenlandse vijanden, en hij mag zich er niet van laten weerhouden die eed na te komen. Is dat wat ik u hoor zeggen?” vroeg de interviewer.

McInerney reageerde door te zeggen: “Dat is precies wat je me hebt horen zeggen.”

De generaal beweerde erop te vertrouwen dat wijdverbreide verkiezingsfraude zal worden onthuld bij inspectie van de Dominion-servers die in Duitsland in beslag zijn genomen.

“We kunnen deze absolute minachting voor de wetten van het land en door rechters en wetgevers niet hebben. Ze moeten dit in handen krijgen.”

Brian Trascher, lid van de Trump Recount Committee vertelde eerder al tegen Newsmax:

“Nu we de servers voor Dominion in beslag hebben genomen die in Duitsland waren, beginnen we daar ruwe data van te krijgen”

“Ik wil dat iedereen naar me luistert. De dingen die naar buiten zullen komen, zullen de globalisten tot in hun kern door elkaar schudden.”

https://twitter.com/BTrascher/status/1329258980397490177

Ook waarschuwde hij dat zodra het The Deep State en de communisten/socialisten duidelijk wordt dat ze echt zijn onthuld en Trump een nieuwe termijn zal veiligstellen, er terreurbewegingen in Amerikaanse steden zullen worden losgelaten om te terroriseren en te vernietigen.

Dat we dit serieus kunnen nemen is al wel gebleken door de bezettingen van de grootste Democratische steden door BlackLivesMatter en Antifa. (U weet wel, die groep waar Mark Rutte zo  graag mee om de tafel gaat).

 

Tijdens hetzelfde interview met McInerney zei Michael Flynn, die een aantal dagen geleden gratie heeft gekregen van president Trump:

“Ik twijfel er niet aan dat Donald Trump deze verkiezing heeft gewonnen. Zonder twijfel. Een aardverschuiving. Waarschijnlijk ergens tussen de 350-400 stemmen van het kiescollege.”

En ook:

“In de afgelopen twee decennia, en waarschijnlijk langer, hebben we een gezien hoe snel het communistische China op weg is de enige wereldwijde supermacht op de planeet te worden.”

Michael Flynn

Het is een opmerkelijk fenomeen hoe de Deep State wereldwijd alles doen om President Donald Trump weg te krijgen zonder dat mensen in de gaten hebben dat er in ieder geval “iets” speelt. Het is vrij duidelijk.

Opmerkelijker is dat de mensen zich laten vangen door de media en hun verslaggeving van de schijnprocessen waar Democratische rechters het werkelijke pad van Donald Trump vrijmaken om in het Witte Huis te blijven. Ook negeren zij massaal de bewijzen en getuigenissen van de onder ede verhoorde mensen. Ze kijken er niet naar. Men neemt alles over van de TV. En de verhoren zie je niet op TV.

Het media-virus is net zo echt als de Deep State. Sterker nog, het is onderdeel van de Deep State.

De psychologie hierachter? Waarschijnlijk straalt de media uit “hoe het hoort” te zijn en hoe je hoort te denken. En dus zijn de Democraten de good guys en Trump de bad guy. Want zo hoort het.

Een grotere vergissing is er niet. Men moest eens weten. Tenzij de mensen het communisme omarmen maar dat zullen er niet veel zijn.

In werkelijkheid helpt men er in grote getale onbedoeld als burgers aan mee de vrije wereld omver te werpen. En dat is exact die psychologische oorlogsvoering.

Hetzelfde geldt voor de coronazwendel. Men zet zonder weerstand mondkapjes op en spreekt hen die dat niet doen er op aan. Men denkt de wereld te redden.

De lachende derde is de overheid (nog wel). Zij zien graag hoe de ene kant de slaafse bevolking de kritische bevolking verraad en bestrijdt.

Wie de “normale” door de media gecreëerde verhaallijn niet volgt, is een complotdenker en verkondigt fakenews.  Zichzelf nooit afvragend waarom dit soort dingen nou net niet op de televisie komen en waar toch al die censuur voor dient. Men ziet de censuur als een overwinning omdat “het toch niet waar is”.

Hilarisch..van afstand bekeken dan.

 

Bronnen:
https://thenewamerican.com/lt-gen-mcinerney-there-were-casualties-in-special-forces-raid-to-get-servers-from-cia-facility/
https://joannenova.com.au/2020/12/cyberwarfare-two-3-star-generals-call-it-treason-and-explain-the-kraken-is-a-military-intelligence-unit/
https://www.burgerfront.nl/dwn-special-rapport-amerikaanse-leger-valt-de-cia-in-frankfurt-binnen-wegens-amerikaanse-verkiezingsmanipulatie/
https://nationalfile.com/the-kraken-retired-general-says-us-military-intel-group-nicknamed-kraken-seized-dominion-servers-in-germany/
https://www.worldviewweekend.com/tv/video/wvw-tv-exclusive-lt-general-michael-flynns-first-interview-president-trumps-pardon
https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/507877/DWN-SPEZIAL-Bericht-US-Armee-fuehrt-Razzia-bei-CIA-in-Frankfurt-wegen-US-Wahlmanipulation-durch
https://headlines360.news/2020/11/29/gen-mcinerney-reports-us-special-forces-attacked-cia-server-farm-in-germany/

Volledige interview met de twee 3 sterren generaals Flynn en McInerney:

https://www.worldviewweekend.com/tv/video/wvw-tv-exclusive-lt-general-michael-flynns-first-interview-president-trumps-pardon

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x