NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

KOZP MOET VLUCHTEN UIT MAASTRICHT

De gesubsidieerde zeurpieten kregen uiteraard weer demonstratierecht tijdens coronatijd.

Maar hier waren de inwoners van Maastricht het niet mee eens.

De altijd gekwetsten vluchtten al na 2 seconden de McDonalds in, want daar voelen de lowlifes zich het veiligst.

Ze zullen er vast fulltime gewerkt hebben, voordat ze uit de subsidiepot gingen snoepen.

 

Bron: Broeder Bob

CSTV-STORE

Silicon Valley verbiedt nu ook de roetveegpiet

“Als ik Akwasi zie, schop ik hem persoonlijk in zijn gezicht!”

FEYENOORD en FC DEN HAAG unite TEGEN Antifa

Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Jan de Man

Mooi zo, wegwezen en nooit meer terugkomen!

Danny

Deze mensen van KOZP, BLM, Antifa… Je mag ze geen millimeter ruimte geven en direct de kop indrukken. In de media en in dit soort situaties.

Voor deze aandachttrekkende marxistische figuren die onze cultuur en onze trots willen ondermijnen, is geen plek in onze samenleving.

Onze overheid beschermt ons er niet tegen omdat het voor hen (voorlopig) keurig in lijn ligt met de globalistische plannen. Kijk hoe het zich heeft geëvolueerd in de VS.

NIET HIER!

Hetzalwelweer

Idd Danny, BLM, Antifa en KOZP, allemaal hetzelfde soort volk, gesteund, misschien ook nog betaald, door de MSM. Ze mogen allemaal een kopje koffie drinken met Rutte. Wij het volk worden thuis vast gezet, hebben een ophokplicht. Als besmette zieke schapen worden we elke dag weer voorgelogen, terwijl die extreem linkse bende alle vrijheid krijgen en beschermt worden door de politie. Vanaf 1 januari worden in sommige gemeentes BOA’s uitgerust met een wapenstok, als zijnde een test. Wel toevallig dat er een algeheel vuurwerk verbod is in Nederland tijdens oud en nieuw en dat dus deze BOA’s vanaf 00:01 uur deze stok mogen gaan hanteren, uit te testen. Niet op de rellende jongeren in de Schilderswijk of Amsterdam Osdorp Midden. Maar op ouders die ondanks het verbod toch misschien een vuurpijl afsteken of een sierpot. 2020 was een kutjaar voor een groot deel van de Nederlanders, 2021 gaat net zo worden wanneer in maart de VVD weer de grootste wordt, legaal of illegaal. Ik denk persoonlijk dat stemmen op Forum of de PVV weinig uit gaat halen. Want Covid zal ook hier een rol gaan spelen, net als in de USA. We hebben het afgelopen jaar gezien wat de politiek met ons van plan is in 2021. Massaal testen en vaccineren wordt het nieuwe normaal. Alleen met een vaccinpas mag je straks naar de kroeg, concert of supermarkt. Ze gaan er zelfs een beloningssysteem aan hangen. Heb jij je laten vaccineren voor Corona dan krijg je 20% korting bij de aanschaf van een warmtepomp, sarc off. Want 1 ding is mij het laatste jaar heel duidelijk geworden. Links, in alle vormen, gaan over lijken. De Democratie van een land is al lang niet meer belangrijk maar de Demografie. Kijk naar de reclames op tv, de samenstellingen, de diversiteit. https://twitter.com/gerard1945x/status/1124785578711683074

Dit is wat de globalisten willen. HEIL EUROPA, HEIL BRUSSEL……

De draaiboeken van Orwell en Hitler worden ten uitvoer gebracht. 75 jaar geleden zou de oorlog zijn afgelopen. Deze oorlog net als alle andere oorlogen in de wereld hebben maar 1 doel. Meer macht en meer geld. Net als Corona, de rijken worden rijker en de armen worden armer.

Hetzalwelweer

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
4
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x