Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Korte vragen a.u.b.! Het is hier geen gesprek!

Dit geeft aan in hoeverre de Tweede Kamer nog jaren achterloopt en een steeds groter wordende groep van de bevolking onderschat.

Men behoort, zoals aangeleerd, snel naar hun voorbereide vraag te gaan en de spreker dient snel naar het pasklare antwoord te scrollen in zijn hoofd.

Hier zien we een interessante interruptie van Lammert van Raan van de Partij voor de Dieren tijdens het betoog van Thierry Baudet van het FvD over cultuur en onderwijs.

Terwijl een steeds groter wordend deel van de bevolking anno 2019 verder denkt en een transparante politiek wil met hoor en wederhoor, blijft de Tweede Kamer hangen in de oude politiek waarin standpunten worden genegeerd en men alleen bezig is elkaar aan te vallen en vooral níet te luisteren.

Dit irritante gedrag van Khadija Arib  is hier een voorbeeld van..

Zie hier de volledige inbreng met interrupties van Thierry Baudet:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on reddit
Reddit

Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Abonneren op

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

StudentenlevenStudentenleven