Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Knuppel kristenen de Kamer uit!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Knuppel kristenen de Kamer uit!

In mijn boeken maak ik onderscheid tussen Christenen en kristenen, tussen Joden en snoden en tussen Moslims en mislims.

De groepen met een kleine letter zijn verwerpelijke hypocrieten, die je evengoed psychopaten zou kunnen noemen.

Neem alleen even de kristenen. Dat zijn de gasten die tijdens de kerkdienst een graai doen uit de collectezak (ponkje in het Fries) die tijdens de dienst rondgaat. Kristenen op het randje doneren een pepermuntje. Dat soort gasten zit bij voorkeur met een uitgestreken smoelwerk voor in de kerk. Daarbuiten belazeren ze de medemens waar ze maar kunnen. Vergelijkbaar met de kristen zijn de snoden en de mislims. Van de drie met een terechte hoofdletter zijn er helaas veel te weinig.

Waarom deze merkwaardige aanloop? Christenen (met ch als chroom en chrysant) zouden geheel anders handelen en reageren dan de meeste kristenpartijleden die je moeilijk volksvertegenwoordigers kan noemen. Hier slechts enkele krantenquotes:

= Omtzigt beschrijft onregelmatigheden rond de lijsttrekkersverkiezingen, voelt zich ‘voor het blok’ gezet als Hugo de Jonge opstapt als lijsttrekker in december en hij vermoedt ook onrechtmatigheden rond partijdonaties

= Partijgenoten zouden tijdens de sollicitatieprocedure voor de kieslijst ook expliciet de vraag hebben gekregen of ze Omtzigt steunden. Zo ja, dan kregen ze een lagere plek op de lijst, stellen diverse CDA’ers die Omtzigt hierover gemaild hebben

= Andere CDA’ers zouden Omtzigt daarbij voor ‘labiel’ verslijten, hem ‘klootzak en teringhond’ noemen. Het is onduidelijk van wie precies die verwensingen komen. Het memo bevat ook een appconversatie waarin de persoonlijke verkiezingsposter van Omtzigt door de mangel gehaald wordt door een CDA’er: ‘Focking eikel met die nazi-posters.” Einde dagbladquotes.

De achterban maakt zich zorgen over de koers van het CDA en terecht. Nadat Omtzigt uitgeteld in Twente vier maanden de tijd neemt weer op verhaal te komen, ging Wopke Hoekstra de koers veranderen. Hoezo democratie? De verhoging met 10% van het minimumloon (zoals in het verkiezingsprogramma stond) kan blijkbaar door één kristen (Hoekstra) ongedaan worden gemaakt. Dit is blijkbaar politiek, dit noemen we al decennia democratie en blijft altijd onder- tot volledig onbelicht in de slaafse massamedia.

Maar psychopaat Hoekstra reageert aldus:” Memo Omtzigt is heel vervelend en ook echt beschadigend” Zijn deze omkeringen symptomatisch voor het CDA, of zou dit politiek breed gedragen kunnen zijn? Dat laatste lijkt het meest waarschijnlijk.
‘Er worden allemaal mensen met naam en toenaam genoemd,’ laat de Friese farizeeër ook nog optekenen. Moeten wij het normaal vinden dat teringhondenblaffers en Hitlersnorretjeskliederaars beschermd dienen te worden en dat de persoon die de Demmink-zaak uit de beerput wilde sleuren, die de echte oorzaken van het neerhalen van de MH17 onder het tapijt vandaan wilde halen en de toeslagenaffaire samen met Renske Leijten na veel tegenwerkingen (topambtenaren wisten hier sinds 2017 reeds van!!!) boven tafel kreeg, een functie elders zouden moeten accepteren? Van de eerste twee zaken is Pieter door de kakkerlakkenstront schijtende zetbazen van hogere rangen afgehaald.

De oprechte Christelijke volksvertegenwoordiger heeft niet alleen voor de gedupeerde ouders hoop en wat geld opgeleverd, maar is politiek gezien nog veel belangrijker. Hij is niet alleen het vlamvattende kruit in het KDA-vat (C is taboe voor deze anti-christenen), maar indirect nog veel belangrijker: de aanzet tot het ontmantelen van het gehele politieke systeem. Een systeem waar enkelingen bepalen en de verkiezingsbeloften in de uitverkoop doen. Een systeem waarin kiezers worden bedrogen, prominente partijleden de mond wordt gesnoerd, fractiediscipline wurgend is en de baantjes onderling op alle niveaus (politiek, rechterlijke macht, topambtenaren, directies (semi)overheidsinstituten) worden verdeeld.

Geloof hoort niet in de politiek, waar kerk en staat gescheiden dienen te zijn. Hypocriete gelovigen kunnen we, zeker politiek gezien, missen als kiespijn.

Pieter, eventueel samen met Renske, is uitermate geschikt om te functioneren binnen een echt democritisch, democraal systeem met AS als speerpunt nummer 1. Zonder hem te kennen lijkt Omtzigt mij een Christen, maar niets in de politiek is zeker.

Het einde van de huidige ondemocratie kan worden ingezet door om te beginnen alle kristenen de Kamer (de politiek) uit te knuppelen. En let wel, ze zitten overal, dus ook in (de top van) alle andere partijen, waaronder refo Rutte, om er zo maar eens eentje bloot te leggen. Als de kristenen zijn geloosd, zullen de snoden en de mislims in rap tempo moeten volgen.

Rients Hofstra.

De boeken van Rients zijn HIER te vinden.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x