nl Nederlands

Kinderverkrachtingen door asielzoekers in Finland

In de Finse Stad Oulu is het aantal zedenzaken gepleegd door buitenlanders met 157.14% gestegen.

In 2018 kwam er een ‘grooming netwerk’ in Oulu aan het licht.

Minderjarige meisjes, waaronder een meisje van tien jaar oud, werden herhaaldelijk verkracht door groepen mannen die als vluchteling naar Finland waren gekomen. Het langdurige misbruik zette een van de meisjes aan tot zelfmoord.

Informatie over de meer dan een dozijn migranten die zich schuldig hadden gemaakt aan kinderverkrachting, werd door de politie en media onder de pet gehouden.

Er werden 29 mensen gearresteerd waarvan er twintig niet in Finland geboren waren, maar als asielzoeker in het land verzeild waren geraakt.

Een Irakees van 25 vluchtte naar Duitsland om vervolging in Finland voor kinderverkrachting te voorkomen.

Aldaar werd hij gearresteerd, maar kwam ‘per ongeluk’ weer op vrije voeten.

Door een ‘communicatiefout’ tussen Duitsland en de Finse politie werd de Irakees vrijgelaten en hebben we sindsdien nooit meer iets van hem vernomen. Hij kreeg geen straf en niemand weet waar hij op dit moment verblijft.

De politie drukt de Finnen op het hart zich op social media nu vooral niet schuldig te maken aan ‘hatespeech’ naar aanleiding van de kindersex-zaak:

“Vluchtelingen kunnen hier niets aan doen. Zij mogen niet zomaar vervolgd worden of bedreigd. Laten wij hen niet blootstellen aan gevaarlijke ‘hatespeech.”

Finse president Sauli Niinistö noemde het onacceptabel dat migranten ‘het Kwaad’ met zich mee hadden gebracht naar Finland.

Vervolgens gaf hij twee miljoen euro bloedgeld aan de stad Oulu om de zaak op te lossen en daarmee was de kous af.

Er zijn tot dusverre geen resultaten geboekt met het geldbedrag. Integendeel.

Er zijn nog meer migranten bijgekomen in Oulu.

De migranten worden uitgenodigd om hardloopwedstrijden voor kinderen bij te wonen en zij mogen als ze willen een dagje komen meedraaien op kinderdagverblijven ter bevordering van de integratie. Als de kinderen lieten blijken dit liever niet te willen werd hen verteld dat ze racisten zijn.

De schuld voor het grootschalige kindermisbruik wordt nu gelegd bij de Finse ouders. Die hadden maar beter op hun kinderen moeten letten. De regering die de diversiteit opdringt aan de Finnen onttrekt zich van elke verantwoordelijkheid.

De hierover van tevoren geuite zorgen werden weggewuifd.

De pedofiele migrantengroep had vlak voor zij werden gearresteerd nog meegeholpen bij de organisatie van een sportwedstrijd voor kinderen in Oulou.

Ouders die het hier niet mee eens waren, ‘omdat men niet weet wie die mensen zijn’, werden beschuldigd van opruiing.

Bronnen:
https://nationalfile.com/exclusive-finlands-migrant-rapes-soar-157-in-one-year-whistleblower-speaks/
https://sputniknews.com/europe/201812191070811667-finland-germany-grooming-gang/
https://politicalbullpen.com/t/finland-s-migrant-rapes-soar-157-in-one-year-whistleblower-speaks/7402

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Steven
Steven
3 maanden geleden

Die auslanders kunnen gewoon hun gang gaan in Europa.. de politie kijkt overal gewoon de andere kant op, of de opgepakte personen zijn door een zogenamde fout weer op vrije voeten. De mensen die ertegen in verzet komen worden aangepakt voor haatzaaien en discrimineren. Laat een blanke vent eens hetzelfde doen… moet je kijken hoe de politie dan reageert… de hoogste straf en je naam erbij!!
U begrijpt heus wel wat de bedoeling is van het niet optreden tegen deze zogenaamde zielige asielzoekertjes……. OMVOLKING!!

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x