Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Kinderen vaccineren zonder toestemming is verkrachting

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geruchten gaan dat kinderen zonder toestemming van ouders op school getest kunnen/mogen worden. Nog ergere geruchten gaan dat de demissionaire regering plannen ontwikkelt om kinderen ongevraagd te vaccineren tegen een vervelende griep. Een nare griep die vakinhoudelijke onbenullen als zijnde Rutte en De Jonge, maar ook een aantal dierenartsen met een aantekening virologie, krampachtig en tegen beter weten in een dodelijke pandemie noemen.

Er van uit gaande dat covid een onwenselijke nare griep is, zou dezelfde procedure als bij alle voorgaande griepen correct zijn geweest. Vanuit de staat gratis verstrekte vitamine D, E en zinktabletjes zouden al veel leed voorkomen. Als daarnaast HCQ en Ivermectine als geneesmiddelen worden geaccepteerd, is corona beheersbaar. Griep heeft zelfs een helende functie en is ondanks decennialange pogingen met spuiten nog steeds de wereld niet uitgeholpen. Nu een volledige hysterie is geregeld, mede dankzij wanbeleid op de zorg tijdens het 10 jarig bewind van Mark Rutte (veel zorgpersoneel ontslagen, enkele ziekenhuizen failliet en 1000 ic-bedden wegbezuinigd) en ondeugdelijke PCR-testen (waardoor ieder getest persoon zomaar als positief aangemerkt wordt, van wat eigenlijk?) zijn wellicht nu de kinderen aan de beurt.

Waar alle niet bewezen maatregelen niets uithalen en zelfs een kiwi positief test, moeten er nog drastischer maatregelen worden getroffen om de politieke gezichten te redden. Rutte moet zijn staatsliederlijke status vermarkten als we straks weer slaafs naar de stemhokjes rennen. Want hij doet het zo goed, toch?

Nee dus! Hij doet het belabberd. Hij geeft sturing aan een compleet wanbeleid, waarbij positief corona-geteste patiënten zorgvoorkeur krijgen boven patiënten zonder corona, waarvan er velen sterven door geweigerde noodzakelijke zorg. Maar ook oplopende stress -bij met name de jeugd- eist onnodige doden.

Waar patiënten ouder dan 80 en die met onderliggende kwalen sterven, is uitsluitend covid-19 de oorzaak. Waar nu mensen sterven na vaccinatie, komt dat uiteraard door de leeftijd of allerhande onderliggende gebreken. Het kan verkeren (omkeren) zei Cats ooit al eens.

Om voor de verkiezingen nog meer aanzien te genereren, is de kans groot dat de focus op kinderen komt te liggen. Scholen gaan maandag weer open, op voorwaarde dat kinderen en leerkrachten getest kunnen worden. Getest, wanneer er één leerling met een ‘gezonde’ snotneus rondloopt. Dan krijgen alle kinderen een ondeugdelijke PCR-wattenstaaf tot aan de brainblood barrière ingebracht via hun neus, daar waar wangslijm een alleszins redelijk alternatief blijkt te zijn om een even foute uitslag aan  te kunnen tonen.

En dat terwijl een school in Klundert de gehele coronatijd open is gebleven, zonder ook maar één keer bezocht te zijn door “uiterst dodelijke covid-killers”.  Neemt Klundert de victorie vlag van Alkmaar over?

Maar laten we ons eens focussen op een wattenstaafje dat zonder toestemming van de ouders wordt ingebracht. Als een volwassene ongevraagd de eigen tong bij een ander in de mond wurmt, is er sprake van aanranding, verkrachting zelfs. Doet een volwassene dit bij een kind, is het pedofiele verkrachting. Waarom zou een wattenstaafje zonder ouderlijke toestemming en met weerzin van een kind dan wettelijk toelaatbaar zijn? Om van een eventuele vaccinatie maar te zwijgen. Dan wordt er een substantie ingespoten, wellicht met blijvende gevolgen. (en dan bedoel ik niet het voor eeuwig elimineren van alle coronavirussen) Het is een verderfelijke en onwenselijke vorm van penetreren.

Wat ik niet wil goedpraten, integendeel juist, maar bij het penetreren van een kind uit bv. groep 8 door een volwassene, zal de substantie na enkele dagen het kind verlaten, terwijl er wel een enorm trauma wordt bijgeleverd.
Vaccinvloeistof daarentegen komt in de bloedbanen terecht, verspreidt zich overal in het lichaam. Ook in de hersenen. Met welke gevolgen op langere termijn?

Opmerkelijk: de vaccins zijn op diverse plekken als onkruid uit de farma-laboratoria gespoten, amper getest, maar wel met nieuw vacciningredienten als mRNA. Pfizer, Moderna, Jansen en AstraZeneca presenteerden vrijwel gelijktijdig hun DNA manipulerende wondermiddelen. Maar ook Rusland en China schermen met werkende vaccins. Vaccins waartegen, of waarvoor?

Ieder zelfdenkende volwassene is vrij om geïndoctrineerd de valse beloftes te geloven en zich met onbewezen en amper geteste chemische troep te laten volspuiten, maar blijf in gods- of allahsnaam van de kinderen af. Zonder het bewijs van een tegendeel zouden ze op de lange termijn onvruchtbaar geïnjecteerd, of willoos gespoten kunnen worden.

Ik pleit ervoor om spuitgasten die ongevraagd met de covid-naald kinderen belagen, te vervolgen gelijk pedoverkrachters. Regering van volwassenen: blijf van de kinderen af, er worden er al zo veel misbruikt.

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x