NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Kinder-BOA´s in Zwolle als handhavers coronamaatregelen

Ja hoor, de Gemeente Zwolle zet kinderen in om (volwassen) mensen op de coronamaatregelen te wijzen.

Een soort Kinder BOA´s. De kinderen moeten (volwassen) mensen wijzen zich aan de anderhalve meter afstand regel te houden. Zo staan we lekker uit elkaar en zijn we goed zichtbaar voor Big Brother..

Nee, ze hebben geen pepperspray. Dat is niet nodig. De psychische truc dat het kinderen zijn is net zo krachtig.

Wat we hier zien is toch pure indoctrinatie en behoeft voor ieder weldenkend mens toch verder geen commentaar?

Op de foto zie je mensen schaapachtig lachen bij het aanschouwen van dit fenomeen. Het zegt veel.

Het laat zien dat er nog heel veel werk is te doen.

Kinderen worden al voorbereid op het Nieuwe Normaal. Het wordt erin gepompt. We zien het, we worden boos, en we moeten wat gaan doen.

 

 

Gisterenmiddag zijn er tien politiekids in vijf koppels ingezet in de binnenstad van Zwolle. Politiekids werken samen…

Posted by Gemeente Zwolle on Thursday, July 23, 2020

 

Vooral de mensen die zeggen en denken: “Komt wel goed!”, moeten zich gaan realiseren dat het wellicht in hun omgeving wel meevalt. En er niet zo streng gehandhaafd wordt.

Maar de wetten worden gemaakt in Den Haag door dit soort figuren. En die gelden ook voor de “rustige dorpjes”. Je vrijheid wordt aan alle kanten bestraft. Dat wil men vastleggen in de wet. Dat is einde van de, nu al, schijndemocratie. Maar dan voorgoed! Geen weg terug.

 

bron:
https://www.telegramnl.eu/al-het-nieuws/kinderen/pvv-verbijsterd-over-inzet-zwolse-politiekids-in-frontlinie-handhaving-coronaregels-onacceptabel/

4.8 8 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
13 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
willemjob

Tja, het klinkt niet aardig, maar als lieden kinderen inzetten voor hun eigen belang en niet zichzelf inzetten voor de kinderen is er sprake van cultureel kinderporno.
Een fatsoenlijke rechter veroordeelt deze lieden tot een flinke vrijheids-straf wegens het misbruiken en exploiteren van kinderen.
De lieden die dit bedenken, zowel op tv, in de pers of elders, zijn volstrekt de weg kwijt.

R. van Apeldoorn

Moet je hier ook maar eens aandacht aan geven.
https://schooltv.nl/video/tonky-jack-anderhalve-meter/?fbclid=IwAR0UCBKHcaAzFntjPcv2jq0hZufLMwUYiwaCNnfuBYCGN7pjKnUBk9qjZdw#q=Afstand

Even als aanvulling, school TV vindt het blijkbaar nodig om zelfs de allerkleinsten lastig te vallen met liedjes over 1.5m want dat is nodig om je papa mama en grootouders veilig te houden.

Dus onze allerkleinsten worden al verantwoordelijk gehouden voor de zorg van de ouders.

Last edited 1 maand geleden by rvanapeldoorn
Knalkopje1

Volgens NTR is dat toch zo een leuk liedje om ons allemaal, kinderen incluis, binnen te voeren in de verrukkelijke nieuwe utopische anderhalve meter samenleving. Tonky en Jack zijn nuttige idioten van het nieuwe fascisme dat zich onder dekking van een virus breed maakt. Ze weten niet wat ze doen. Wie zegt dat knuffelen even niet kan, Tonky en Jack? Voor hetzelfde geld kan het pas als Pasen en Pinksteren op één dag vallen. Tonky en Jack, hebben jullie nog nooit gehoord van de fascistische Coronawet die De Jonge wil invoeren? Dan ben ik liever een covidioot die zich wel… Lees verder »

Alex i

This will work as well https://schooltv.nl/video/tonky-jack-anderhalve-meter/ Just delete everything after the question mark and then delete the question mark as well. In short, “?fbclid=IwAR0UCBKHcaAzFntjPcv2jq0hZufLMwUYiwaCNnfuBYCGN7pjKnUBk9qjZdw#q=Afstand” can be deleted. Not sure why websites use this gibberish nonsense when it’s working perfectly without it. Must have something to do with adds or cookies, not sure though.

ND

Woorden schieten me te kort. Nederland zit helaas vol met idioten en het is niet uitgesloten dat zon kind, in al zijn/haar onschuld ooit eens de verkeerde aanspreekt. En zon idioot n kind een rot schop geeft. En dan!? Overigens heeft zon mislukte politie agent (boa) totaal geen juridisch man daad om de openbare orde te handhaven, laat staan `n kind. Maar dan staan ze ook wat laf op de zijlijn te kijken, hoe die arme kinderen voor hen de hete kastanjes uit het vuur halen. Dit is je reinste kindermisbruik en dient ad hoc gestaakt te worden en aftreden… Lees verder »

Knalkopje1

Gefeliciteerd, gemeente Zwolle. Kwetsbare en weerloze kinderen gebruiken voor jullie manipulaties. Hier het handhaven van de volstrekt absurde en belachelijke 1,5 m afstand in de buitenlucht, waar besmetting niet plaatsvindt.

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1
Christa gijsman

Lijkt wel de Chinese volkspartij,snap die ouders niet,een kind hoort daar helemaal niet mee bezig te zijn.

Christa gijsman

Walgelijk,

Bibi

Ik ben verbijsterd!
Dit kan toch niet waar zijn . . .
Vraag me soms af of ik in een virtual reality terecht ben gekomen??
Hoe is het mogelijk dat je niet kan zien als ouder hoeveel schade je kind hierdoor op loopt.
Buiten het feit om dat iedereen schade oploopt door de waanzin van de 1.5 meter afstand

Nico

Walgelijk.   :wpds_mad: 

Alex i

Just a comment about that link to the video from, R. van Apeldoorn. I thought kids weren’t that perceptive of getting Covid-19. Since children play a minor role in the spread of the virus, the 1.5 metre measure is less strict for young children: Worldwide, relatively few children have been reported with COVID-19, the disease caused by the novel coronavirus. Data from the Netherlands also confirms the current understanding: that children play a minor role in the spread of the novel coronavirus. The virus is mainly spread between adults and from adult family members to children. The spread of COVID-19… Lees verder »

kniertje

Pardon, welke machtsmisbruikers hebben dit verzonnen.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x