CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

46 inwoners overlijden na het krijgen van het killer vaccin

46 inwoners van het Spaanse verpleeghuis overlijden nadat ze het COVID-19-vaccin hebben gekregen

Gezondheidsautoriteiten hebben naar verluidt de toediening van de tweede injectie van Pfizers vaccin stopgezet.
Ma 15 februari 2021
Uitgelichte afbeelding

SPANJE, 15 februari 2021 ( LifeSiteNews ) – Zesenveertig verpleeghuisbewoners die begin januari hun eerste dosis van Pfizer-BioNTech’s snelle vaccinatie tegen COVID-19 hadden gekregen, waren tegen het einde van de maand overleden, aldus Spaanse media hebben  gerapporteerd .

Het personeel meldde op 12 januari voor het eerst een uitbraak van het coronavirus in Nuestra Señora del Rosario (Onze Lieve Vrouw van de Rozenkrans), een verpleeghuis in de provincie Cadiz, Andalusië in Spanje, na een campagne voor de distributie van vaccins.

Het ministerie van Volkshuisvesting en Gezin ingegrepen in de prive-faciliteit die tot huizen tot 145 bewoners en waar de lokale media gemeld op 4 februari th dat een verdere 28 van 94 bewoners en 12 medewerkers waren positief voor COVID-19 getest.

In een ander verpleeghuis in dezelfde zuidwestelijke Spaanse provincie, in Novo Sancti Petri, in Chiclani, stierven 22 oudere bewoners  en 103 raakten  besmet na een vaccinatiecampagne.

 

Vergelijkbare uitbraken en sterfgevallen na vaccinatie zijn over de hele wereld gemeld, waaronder:

 •  Kort na de vaccinatie van Pfizer stierven 29 ouderen in  Noorwegen .
 • 13 sterfgevallen onder 40 inwoners na vaccinatie in een verpleeghuis in  Duitsland  werden afgedaan als “tragisch toeval”.
 • Tien sterfgevallen bij  Duitse palliatieve patiënten  binnen enkele uren tot vier dagen na vaccinatie met COVID-19 werden als “toeval” beschouwd.
 • 22 van de 72 bewoners van een verpleeghuis in  Basingstoke, Engeland,  zijn na vaccinatie overleden.
 • 24 senioren in een verpleeghuis in  Syracuse, NY  zouden op 9 januari 2021 zijn overleden aan COVID-19, ondanks dat ze vanaf 22 december 2020 waren gevaccineerd.
 •  Op 28 januari werden 10 gevallen van COVID-19  gemeld onder senioren die beide doses Pfizers vaccin hadden gekregen in een verzorgingshuis in Stockholm, Zweden. De bewoners werden op 27 december en opnieuw op 19 januari ingeënt.
 • Het dodental van COVID-19 in de kleine Britse enclave Gibraltar bedroeg 16 voordat het zijn Pfizer-vaccinatiecampagne lanceerde op 10 januari 2021 en vervolgens 10 dagen later tot 53 doden schoot en zeven dagen daarna tot 70. Volgens een  rapport van Reuters verklaarde de gezondheidsautoriteit van Gibraltar dat er “helemaal geen bewijs was van enig oorzakelijk verband” tussen 6 van de sterfgevallen die werden onderzocht en het vaccin van Pfizer, ondanks dat de individuen vóór de vaccinatie negatief hadden getest op Covid-19, maar positief “in de dagen erna”.
 • 4.500 COVID-19-gevallen in Israël deden zich voor bij patiënten  nadat  ze één dosis van het Pfizers-vaccin hadden gekregen en 375 van die gevaccineerde patiënten moesten in het ziekenhuis worden opgenomen, meldden Israëlische nieuwsmedia   op 12 januari.
 • Zeven volwassenen die in een verzorgingshuis in Saskatoon woonden, testten positief op coronavirus een week nadat bewoners waren ingeënt in het Sherbrooke Community Center, meldde de CBC  . Er waren geen positieve gevallen op het moment van vaccinatie.
 • Zeven bewoners van een   instelling voor langdurige zorg in Montreal testten binnen 28 dagen na vaccinatie met het Pfizer-vaccin positief op Covid-19, wat de provincie Quebec ertoe aanzette de tweede dosis Pfizer uit te stellen.
 • Abercorn Care Home in Schotland, dat op 14 december 2020 met COVID-19-vaccinaties begon, was de thuisbasis van een uitbraak van het virus op 10 januari en de National Health Service van de regio weigerde commentaar te geven op de vraag of gevaccineerde bewoners ziek waren. Een oprichter van een verzorgingshuispersoneelsgroep vertelde aan de Scottish  Daily Record  : “We hebben leden van onze groep gehad wiens ouders het vaccin hadden gekregen en twee weken later positief waren getest op coronavirus.”
 • Alle bewoners van een huis in  Inverness, Schotland,  werden begin januari ingeënt tegen COVID-19, maar 17 raakten besmet met het virus na de eerste dosis.

De UK Medical Freedom Alliance – een groep van artsen, wetenschappers, advocaten en andere professionals die pleiten voor geïnformeerde toestemming in het Verenigd Koninkrijk – publiceerde een dringende  open brief  aan Nadhim Zahawi, minister van COVID-19-vaccinatie; Matt Hancock, de staatssecretaris van Volksgezondheid en Sociale Zorg; en twee toezichthoudende instanties voor vaccins die oproepen tot een onmiddellijke audit van de sterfgevallen na vaccinatie in het VK

De groep verwijst naar grafieken die een sterke stijging van het aantal sterfgevallen in verzorgingstehuizen laten zien en citeert gegevens van het Office for National Statistics dat het aantal sterfgevallen onder bewoners verdrievoudigde in de twee weken tussen 8 en 22 januari 2021 in een tijd waarin het aantal vaccinaties enorm toenam. in verzorgingstehuizen.

Vergelijkbare grafieken voor Israël, Ierland, Bahrein en Jordanië laten een vergelijkbare correlatie zien.

De UKMFA wijst op de “statistisch onbeduidende” veiligheidsgegevens over ouderen in COVID-19, die volgens hen “ondervertegenwoordigd” waren in klinische onderzoeken naar vaccins.

“We stelden dat er mogelijk verhoogde bijwerkingen van vaccins zijn in deze groep, die pas duidelijk zouden worden als vele duizenden van hen vaccinaties hadden gekregen”, zegt de brief.

De Strategic Advisory Group of Experts (SAGE) van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft   op 26 januari haar aanbevelingen voor de vaccinatietoediening van Moderna geactualiseerd en stelt dat hoewel vaccinatie wordt aanbevolen voor ouderen vanwege de risico’s van Covid-infectie, ‘zeer kwetsbare ouderen met een verwachte levensverwachting van minder dan 3 maanden ‘mag niet automatisch worden gevaccineerd, maar moet’ individueel worden beoordeeld ‘.

4.4 11 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven