Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Kerstvakantie 2019: “Stille Nacht”

Column Gabriël Garcia, Kerstvakantie 2019. ‘Stille Nacht’

De Schitterende Glorie van het multiculturalisme en de Islamificatie:
Kerst in Europa, verwacht een fikse ‘STILLE NACHT’ ( je hoort er heel weinig over)!

Dat wil zeggen: een toename aan – soms dodelijke – Islamitische aanslagen op christelijke doelwitten (zie ‘the religion of peace’ voor info en verslaglegging).

Het staat in schril contrast met de traditionele Kerstboodschap.

Het Christendom, de ‘ziel van Kerst’ behoeft menselijke toewijding en robuuste bescherming.

(liturgische tekst uit de RK. Latijnse mis. Voor ‘Agnus Dei’ van Samuel Barber, het koorarrangement van zijn bekende ‘Adagio for Strings’.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerst in Duitsland; (bronnen CSTV/Nieuws) De Kerstmarkt aan de Breitscheidplatz in Berlijn werd geëvacueerd wegens een mogelijke terroristische aanslag. Zowel de kerstmarkt als de nabijgelegen Kaiser Wilhelm kerk, waar op dat moment een groot Bach kerstconcert plaatsvond, werden ontruimd.

Kerst In Frankrijk; Een kerstmarkt in de Franse kuststad Nice werd deze week ontruimd.

Kerst in Noorwegen; Een leider van de Noorse Christelijke Partij heeft een ton belastinggeld geschonken aan een radicale Islamitische beweging die in Noorwegen actief is. Deze Noorse leider heeft de Islamieten daarmee in staat gesteld een honderd jaar oude kerk Al-H’amdoelillah! om te bouwen tot een moskee.

Kerst in Nederland? Ha! De Hollandse glorie van het multiculturalisme en de PC terreur in Nederland; Fake nieuws en fake debatten over de migratie en de Islam.

Gelukkig worden meer en meer leugens doorzien en stribbelen toch (steeds meer?) mensen in de Nederlandse politiek en in de media tegen.

Echter de misleiding en leugens over immigratie en Islam gaan diep.

Er zijn zelfs fake ‘Islamdebatten’ , rare PC., cultuurmarxistische, pro Islam gesprekken (o.a. nu op Cafe Weltschmerz, een hele serie gesprekken /’misleidingspropaganda’ onder de titel ‘wordt het nog wat met het Islamdebat’?) van zgn. deskundigen en hoogleraren die hun multiculturele / cultuurmarxistische dogma’s volgen en alles uit de kast trekken om het vooral NIET over de ware inhoud van de LEER te hebben.

Gesprekken in de trant van: De Islam is inspirerend voor veel jongeren! [niet: oorzaak van tweedeling, segregatie en ‘jihadisme’], oh neen de Islam is geweldig en divers! [niet: kwaadaardig, tribaal en gewelddadig] En jammer genoeg ietsjepietsje ‘misbruikt’ cq. ‘misverstaan’ cq. ‘gekaapt’, maar werkelijk een verbazingwekkende inspiratie!

Als we ons maar openstellen en divers durven zijn / meewerken aan de aftakeling van onze cultuur en beschaving.

En deze ‘geleerden’ ‘deskundigen’ bespreken NIET de pijnlijke achterlijke, barbaarse, dwingende, criminele werkelijkheid van de Islamitische wereld. Die grote barre wereld wordt juist niet onderzocht, het (al de problemen) ligt vooral aan de Nederlandse afwijzende reactie op de Islam, dat moet worden onderzocht (rechts extremisme! Zie je de bruinhemden niet?) en beter gedaan.

De bloedige historie, de problemen (ideologisch/ tribale vijandschap, (seks)criminaliteit, (seks)geweld, terreur, segregatie, ondermijning, streven naar ‘sharia’usurpatie worden vermeden of weg getheoretiseerd.

Zij de geleerden vermijden/liegen/ verdraaien de vele pijnlijke doctrines: ‘totale onderwerping’, de eeuwige ‘Jihad’ (actueel gemiddeld 4 a 5 dodelijke Islamitische terreuraanslagen per DAG!) de vele leerstellingen die 7e eeuwse barbarij, tweedeling, onrecht, onvrijheid en seksuele exploitatie, in onze tijd en in ons beschaafde land voortzetten, enz.

Het bestaat volgens de propaganda van het Islamdebat gewoon niet!

2018-08-29 15:12:43 epa06981198 People burn a mock of the Netherlands flag and hold placards reading in Urdu ‘Expel The Netherland’s ambassador’ during a protest against the Dutch politician Geert Wilders in Hyderabad, Pakistan, 29 August 2018. Geert Wilders is to hold a Prophet Muhammad caricature competition in November 2018 at his party’s parliamentary offices. Muslims consider the images of the Prophets to be blasphemous. EPA/NADEEM KHAWER

We zien in de MSM / POLITIEK wel de aparte inhoud vd schitterende leugencampagnes voor ‘openheid’ en ‘diversiteit’ (= meer islam, minder Nederland /Europa) en ‘inclusiviteit’ ( = islamificatie); gelijktijdig met propaganda voor vermindering van onze eigen identiteit/ cultuur, tradities, voortbestaan.

We zijn in Nederland langzaam, links-liberaal verholen verworden tot een onbeduidend lidstaatje van een globalistische Unie en hebben geen zeggenschap over wie er in ons land komt wonen.

Migratie en Islam ( = Onderwerping) winnen gestaag terrein in ons neutrale, vreedzame, lage land: islamisering, geweld, terreur, criminalisering en ondermijning van Nederland dat langzaam verrot en zijn cultuur, beschaving en kracht verliest.

Jarenlang dwingende propaganda uit verschillende hoeken : linkse/ liberale/ zelfs christelijke (opgeven, deugen!) moslimse politici, islamitische woordvoerders en apologeten de allerbeste leugenaars (zij hebben t niet van een vreemde!

Muhammad was een sluw-listig politicus, verbreker van beloftes en verdragen, terrorist, volkomen psychopaat en leugenaar), desinformatie, LEUGENS en misleiding over de totalitaire politieke ideologie ISLAM ( = Onderwerping).

In de vuile PC/ globalistische/ Islamitische oorlog tegen Nederland sneuvelde de waarheid als eerste.

Neen, Islam is geen ‘religie’, het is een totalitaire politieke ideologie, een uit de klauwen gelopen ‘cult’, en het betekent zeker geen vrede.
Islam is wel de grootste, langst overlevende en dodelijkste totalitaire ideologie ever (270 MILJOEN DODEN, 14 EEUWEN geweld ‘JIHAD’ terreur/ leugens/ ondermijning tegen de vrije wereld, een KWART van de wereld reeds veroverd en BARBARIJ, TIRANNIE en slavernij onder de achterlijke ‘Sharia’.

We zien in de samenleving de gevolgen van mentale terreur: onbegrip, chaos, angst, demoralisering, conformisme, depressie, moedeloos opgeven van de inheemse bevolking.

Het jarenlang verhullen en liegen door de MSM, Politiek en zelfs van PC cultuurmarxistische ‘Academia’ over de immigratie en vooral ook over de Islam heeft ons murw geslagen en bang gemaakt, niemand weet nog hoe de vork in de steel zit.

Hoe het echt zit met de Islamitische (vijandige, suprematistische, tribale) ‘aard’ en (barbaarse, immorele, Jihadistische, gewelddadige) ‘leer’ en de te voorspellen ‘impact’ van de Islam op de Europese/ Nederlandse samenleving (‘Jihad’, politieke strijd en terreur, ondermijning, exploitatie, chaos, Islamitische overheersing: tirannie en barbarij door implementatie van de ‘Sharia’; vernietiging vd Europese beschaving en rechtsstaat).

We zullen het van de fake MsM en van het fake ‘Islamdebat’ niet leren.
Informeer je zelf over dit onderwerp.

Ga naar : Robert Spencer, ‘Jihad Watch’; Apostate Prophet; B. Warner, ‘Political Islam’; D. Wood, ‘acts17apologetics’; enz.

Nederlands Multiculti liberaal globalistisch Bestuur en onze linkse PC politiek leggen nog steeds geen strobreed in de weg voor de migratie en werken met hun leugens, ‘dhimmitude’ en PC censuur naar een gestage opmars vd Islam en vernietiging van onze beschaving toe.

Word wakker mensen en krijg je moed terug.

Het politieke tij / paradigma verandert, in Europa en over de gehele wereld, naar nationalistisch/ traditioneel/ rechts/ verstandig/ Islam kritisch/ conservatief, veel mensen gaan zich beter informeren over de Islam en zijn niet langer bang.

Zolang je wilt, kun je het tij keren en is het nog niet te laat.

Het is nodig voor onze veiligheid, beschaving en ons voortbestaan , deze achterlijke, agressieve, immorele, totalitaire ideologie – ‘religie’ volledig te verslaan.

Het is nodig Nederlanders van deze ernstige dwang – en geweldsstoornis te genezen.

-Stop de indoctrinatie van deze giftige kwaadaardige ideologie.
-Stop Islamitisch onderwijs, deze diep geindoctrineerde kinderen zijn voor de vrijheid en voor Nl. verloren.
-Controleer alle en Inshaa-e Allah Sluit radicale moskeeen.
-Islampolitici weren uit onze politiek, Islamieten weren uit onze Nl. instituties
-Verminder en Verbied Islamitische privileges, symbolen en machtsvertoon in de publieke ruimte.

Peace Up. Stem FVD / PVV. BAN ISLAM uit Nederland. SHALOM.✌️ SALAAM.😃 peace 🙏 .✌️
Et Gloria in Excelsis Deo (Ere zij God in den hoge).

Ik wens jullie allen een vrolijk kerstfeest/-mis en een gelukkig Nieuwjaar.

Gabriël Garcia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

4
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
dreamteam
Lid
dreamteam

Hallo Gabriël, dit is wat ik u enige weken geleden al duidelijk maakte, uw eerste column is nu een feit en u bent één van de eersten, die vanuit een christelijke (katholieke) achtergrond uw kritiek openlijk durft te uiten naar de islam! Het steeds meer dominerende beeld dat zich opdringt en ons vertelt dat een kerstbrood voortaan maar een feestbrood moet gaan heten, de eenzijdige rekenschap die wij met moslims dienen te houden, verdient het om eens en voor altijd een halt te worden toegeroepen! Een samenleving is niet gebaat met een parallelle variant, twee naast elkaar bestaande culturen met… Lees verder »

Gabriel Garcia
Lid
Gabriel Garcia

Ha ha ja leuk, daar sta ik dan netjes in een column en bedankt Chris! Wat rustiger, denk ik, om mensen hier beter te informeren, dan t moeizame ondankbare vuile werk op sociale media waar ik bijna overal ben geblokkeerd . ..Ik zal die EU resolutie 1743 door gaan lezen. Ik kan idd beter hier op cstv mijn ‘werk’ doen, meer tijd en ruimte om de Islam zonder sluier te beschrijven en complexe zaken uit te duiden. Akelige werk ook want het zijn lastige studies, nare onderzoeken en in de regel ook nare boodschappen. ..Ik geef geen kritiek vanuit een… Lees verder »

Michel
Gast
Michel

Zeer goed verwoord, mijn dank daarvoor. Ik kreeg nog mee dat er een Jihadistische terreurcel in Oostenrijk was opgerold die een aanslag hadden voorbereid op een kerstmarkt in Wenen afgelopen week.

Ik wens jullie allen een vreedzame mooie kerst.

Michel.

Gabriel Garcia
Lid
Gabriel Garcia

Dank je! Daar komt Europa goed weg. Toch moet zij de oorzaak aan gaan pakken (groei vd Islam). De islam als ideologisch stelsel heeft zeer veel kenmerken van “het oerfascisme” (Umberto Eco). Islam is fascisme met een barbaarse straffende God en een perverse pedofiele Profeet. Islamofascisme In het M.O., Azië en Afrika mn. aan de randen vd Islamitische wereld; Nigeria, Burkina faso, Tsjaad, Mali (of is dat al helemaal Islam?) Congo bijv. hebben de niet moslimse mensen ‘kafir’, waaronder christenen, nu met speciale aandacht wegens kerst, minder ‘geluk’. Islam is daar sterker vertegenwoordigd, en de ‘Jihad’ is er in een… Lees verder »

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
%d bloggers liken dit: