Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Kerst column – Vertelling

Voorwoord:

Zo nagenoeg aan het einde van van 2019 gaat Common Sense TV op krachtstroom over.

2020 nadert met rasse schreden en voor wie denkt dat als hij/zij de ogen sluit dat alles dan weer koek en ei is, die heeft het toch wel grondig mis, kabinet Rutte III zit er helaas nog steeds met hun boosaardige plannetjes, het interesseert ze geen moer of hier de mensen volledig naar de knoppen gaan, ze hebben geen compassie met boeren die ons hier een eerlijk product willen bieden, want uit landen als Oekraïne kan hier de bevolking ook vlees en groente krijgen voor veel goedkoper!

Uiteraard zit daar wel een ander prijskaartje aan, wat te denken van de bestrijdingsmiddelen, die daar gebruikt worden, of de medicijnen die dieren daar krijgen toegediend, welke gratis extra mee op uw bord belanden, dat wordt vast wel genieten van de BSE-burger uit de buurtsuper, misschien gaat u dan ook begrijpen waarom Groen Links zoveel veganisten telt!

Dat erin landen als de Oekraïne vreselijke armoede heerst door corruptie, daar doet men in Brussel en Straatsburg geen oog minder om dicht, het was jammer voor ze dat ze niet konden toetreden, want daar maakten de anti-globalisten een punt van, net als bij Turkije, maar als de bevolking volledig murw is geslagen, dan worden ze alsnog toegevoegd!

Maar nu even wat vrolijkere geluiden, dit door middel van een kerstcolumn vertelling, met daarin Chris Aalberts alias Don Quichot oftewel Don Quichot Aalberts en Cas Mudde alias Cas Sancho Panza!

Deze rugridder en zijn schandknaap gaan de strijd aan tegen de oorspronkelijke windmolens van Nederland, dus niet tegen die horizon vervuilende witte krengen, die als ze dan eens productief zijn, zwaar vervuilende stoffen schijnen te lekken en de dood betekenen voor de nodige vogels en andere dieren van Nederland.


Het was de dag na het congres van Forum voor Democratie dat Don Quichot Aalberts het licht had gezien.

Een vreemd schijnsel veroorzaakt door het diffuus zonlicht, van wat er rond de decembermaanden zo schaars  gezien wordt deed hem besluiten om op zijn snorscooter te stappen, om naar zijn maatje Cas Sancho Panza te gaan.

Cas Sancho Panza was iemand, die nogal politiek gekleurd was, zijn broer Tim was ooit een belangrijk extremistenleider geweest, dus had Cas daar wel de nodige kennis over, dus zo gezegd zo gedaan tufte Don Quichot Aalberts door de zure regenbommen en de opgewarmde aarde richting zijn vriend Cas.

Tijdens de rit begonnen zijn banden spontaan te smelten door de global warming en de klimaatextremen daalden op hem neer, terwijl de walmen van de snorscooter ten hemel stegen, want het was nog geen elektrische uitvoering, uiteraard had hij deze wel willen kopen, maar toen hij daarvoor in de winkel was, zag hij Geert Wilders daar, die zich liet informeren en vluchtte dus snel en ongezien de zaak uit!

Hagelstenen zo groot als golfballen vlogen hem om de oren, uiteraard behoorde dit ook bij de veranderingen van het klimaat, terwijl er een warme wind, (niet door hem gelaten) hem zelfs twee kilometer harder deed rijden dan normaal, snel kneep hij zijn rem in, hij zou maar eens te hard rijden, waardoor er vreemdsoortige stikstofverbindingen zouden kunnen ontstaan en de golfballen zouden veranderen in choco ijsjes of supergrote kauwgomballen, ja in de wereld van Don Quichot Aalberts was niets meer vreemd, behalve dan het extremisme waar hij zo fel op kon reageren, uiteraard wel vanachter zijn pc!

Natuurlijk was hij zeer voorzichtig tijdens het congres geweest, stel je voor dat ze hem herkend hadden en flikkerlicht op ON hadden gezet, dan was hij ongehoord gebleven, dan had zijn reis naar Barneveld voor niets geweest, dan was dit wel een enorm windei geweest, dan zou hij door de mand zijn gevallen als zogenaamd onafhankelijk journalist.

Don Quichot Aalberts wilde nu eenmaal zijn kerstboom optuigen en de versiering hiervoor vloog hem letterlijk om de oren, hij had het script voor weer een geweldige belevenis en Cas zijn trouwe hond zou hem uiteraard vrolijk begroeten, desnoods met geblaf en dan kon hij hem commanderen!

Cas Sancho Panza was eigenlijk een mislukte boer, en zeg nou niet een boer is een scheet die de weg naar je reet niet weet,nee het was een boer die geloofde wat dit kabinet van clowns hem allemaal wijs maakte, het lukte hem maar niet om knollen voor citroenen te verkopen, hij had maar weinig vrienden en vluchtte naar de VS, totdat koffieboon Barry Soetoro plaats moest gaan maken voor Donald Trump, die hem keihard met zijn trumpet in de oren blies, waardoor hij weer terug moest keren naar Nederland, waar zijn familienaam inmiddels dus geschiedenis had geschreven.

Zijn tante Fenna Vergeer Mudde zal ongetwijfeld niet blij zijn met deze twee neefjes en ook niet blij zijn met de nicht, die zich als Don Quichot Chris Aalberts de strijd aan gingen tegen de Nederlandse cultuur, ook zij zal waarschijnlijk vol bedenkingen zijn als oud SP lid, welke koers dit kabinet en vazallen nu voert, dit gaat niet meer over de kap van dennenbomen, waarvoor er weer terug geplant wordt, dit gaat over bomen die de shredder ingaan vanwege EU besluiten, of het nu dennen zijn of beuken ze moeten allemaal weg, vanwege het versnipperende Rutte III beleid.

Don Quichot Aalberts en Cas Sancho Panza trokken beiden ten strijde, nadat ze beiden de klok hadden horen luiden, de één op zijn snorscooter, de ander op zijn bakfiets, Aalberts brak zijn lans pen in een wiek van een molen, daarna kreeg hij een klap van de volgende wiek, Cas Sancho Panza sleepte hem moedig bij deze molen weg, maar begreep echter niet wat een impact dat had, want het hele landschap keerde zich in de kerstsfeer en of de broden dan kerststol of feeststol heten, een globalist is niet in staat om dit feest de kop in te drukken!

De poedersuiker daalt onbarmhartig neer over de lieden die Nederland tot een provincie willen maken, we hebben enkel wijzen uit het Oosten nodig en geen dwazen, die hebben we al genoeg in eigen land en die krijgen vroeg of laat de zwarte Piet echt wel toebedeeld, we zijn dit avontuur begonnen en in 2005 kraaide de Balkenende haan nog drie maal, Rutte slachtte de kip die de gouden eieren lag, maar zijn haan gaat echt geen vier keer meer kraaien, hij wordt straks geslacht, ook al kakelt hij nu nog steeds als een kip zonder kop!

Voor dergelijke lieden is er geen plaats meer in Nederland, dus mensen hou even vol, schiet dit kabinet af als een vuurpijl, er breken echt andere tijden aan, we hebben geen flikkerlicht meer nodig van Don Quichot Aalberts, laat staan van zijn schandknaapje met zijn racistenmeter, laat hen maar spitten in hun verleden!

Wij wensen een toekomst, waarbij we weer grenzen gaan trekken, waarbij de bevolking weer telt, waarbij de bevolking ook aftelt naar een echt nieuw jaar, zonder nepnieuws, waar Ongehoord Nederland gehoord gaat worden, waar de politiek weer naar de mensen gaat luisteren, Ik wens de lezer een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar toe!!!!!

 

Chr.C.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on reddit
Reddit

6
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
3 Comment draad
3 Draad antwoorden
3 Volgers
 
Comment met meeste reacties
HOT! comment
4 Comment schrijvers
dreamteamDannyKareltjeJolinkGer Recente comments schrijvers
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
JolinkGer
Lid
JolinkGer

Hihi, Don Quichot Aalberts. Wat een vreselijke druiloor is dat toch. Als bijna heel Nederland het met je oneens bent dan mag je ook eens zelf in de spiegel kijken, denk ik?

dreamteam
Lid
dreamteam

@jolinkGer, heel eerlijk gezegd ben ik er persoonlijk nooit een voorstander van om op de man te spelen, maar als je kijkt waar deze zogenaamde journalist zich bezigt, dan is dat een soort van stalken van Thierry Baudet, hij is zo gefixeerd op deze persoon, dat hij er zelfs een boek over schrijft.
En mocht dit nog van enig niveau zijn alla, maar het is gelijk aan het plaatselijk sufferdje, zo’n dorpskrantje die totaal volgeschreven wordt door één en dezelfde persoon, die afhankelijk is van de spellingscontrole op zijn pc.

Kareltje
Gast
Kareltje

Dank je Chris helaas je laatste schrijven maar je hebt het weer goed beschreven

Fijne kerstdagen en een te hopen gezond verstand jaar 2020.

dreamteam
Lid
dreamteam

Dag Kareltje, mogelijk schrijf ik nog een column voor het nieuwe jaar hoor, er gebeurt namelijk van alles en uiteraard wil ik daarop zoveel mogelijk kunnen anticiperen.
Mocht je een ander bloemwerkje willen zien bij deze vertelling, dan kun je Danny dat berichten, ik heb namelijk meerdere foto’s van deze andere creativiteit naar hem verzonden.
Jij ook nog prettige kerstdagen toegewenst, ja met een kabinet als dit kun je soms wel eens aan je gezonde verstand gaan twijfelen, dus als ze begin 2020 tot het verleden zouden behoren, zou dat mooi meegenomen zijn!

Danny
Beheerder

Fijne Kerst, Chris! Bedankt voor al je columns zover. We zijn pas net begonnen!
We hebben zo´n smiley-pakketje aangeschaft voor hier in de chat trouwens.

Maakt het wat leuker. smile wink beg

dreamteam
Lid
dreamteam

Dank je Danny, ja het zijn er inmiddels al in de twintig, dus we hebben de lezer genoeg te vertellen.
Nooit verwacht dat we in zo’n korte tijd zoveel volgers zouden krijgen!
Eigenlijk doe ik maar zelden aan smileys maar bij deze smile razz wink grin

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

StudentenlevenStudentenleven