Kanker Zwarte Piet-schreeuwende “jongeren” volgens laffe Telegraaf

Gisteravond toen de Sint en zijn Pieten volgens eeuwenoude Nederlandse traditie langs de deuren gingen om cadeaus af te leveren in Den Haag, besloot een groep “jongeren” dat Zwarte Pieten niet welkom zijn in hun buurt Laak. 

Dat meldt de Telegraaf.

Sint en de Pieten werden belaagd en nageschreeuwd met “Geen racisme in Laak, broer”, “Geen racist hier!” en “Wegwezen! Kanker Zwarte Piet!”

De “jongeren” waar deTelegraaf over spreekt hadden wel een verdomd Noord-Afrikaans accent.

VIDEO TELEGRAAF

Zullen we het vanaf nu maar eens gewoon gaan benoemen? Op deze manier doorbreken we nooit die levensgevaarlijke muur van politieke correctheid.

In een normale wereld zou het inderdaad geen issue moeten zijn waar daders of oproerkraaiers vandaan komen. Maar anno 2019 worden we volledig onthouden van nieuws over één van de grootste problemen waar we mee kampen in Nederland en West-Europa.

Een goed geïntegreerde, uit welk land dan ook, zal daar geen problemen mee hebben en ziet de realiteit zelf ook wel in. Vaak nog beter dan wij.

bron met VIDEO:
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1909414770/sint-en-piet-belaagd-in-haagse-wijk-laak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steun CommonSenseTV

Deel deze post!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Abonneren op