Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Justitie sluit voor het eerst Telegram accounts wegens aantijgingen kindermisbruik

Verspreid de vrijheid!

Openbaar Ministerie blokkeert Telegram-groepen van complotdenkers

Dat kopt de NOS.

Kinderlijk. Eenzijdig. Alsof we alles voor waar aannemen. Niets over eventuele waarheden hierover. Niets over de andere kant van het verhaal. Nooit. De lippen blijven stijf op elkaar.

En complotdenkers? Wat is de definitie daarvan volgens de NOS? Wat zijn “complotdenkers”? Mensen die niet alles geloven wat ze door de NOS voorgeschoteld wordt? Mensen die voor zichzelf kunnen denken?

Gelukkig zijn er dan genoeg “complotdenkers” in Nederland om de boevenbende van machtswellustelingen in de gaten te houden.

Terwijl steeds meer mensen van het Nederlandse volk de olifanten in de kamer beginnen te zien, slaan Justitie en de media op tilt na een week van heftige aantijgingen van kindermisbruik en erger. Justitie sluit zelfs Telegram accounts af.

Hoe kunnen ze daarbij? Hoe gaat dat in zijn werk?

Het komt allemaal nogal paniekerig en zeer corrupt over. Angst voor waarheden die naar boven komen drijven?

Wanneer hier niets aan de hand is dan laat je het gaan en de betrokkenen kunnen, met de waarheid aan hun zijde, zichzelf hier prima uitpraten. Je zou het van de daken schreeuwen als je van zoiets wordt beschuldigd en je bent onschuldig.

Laat maar komen die getuigen en kijk ze recht in de ogen aan en ontken de aantijgingen en weerleg de bewijzen. Dat zou een normale reactie zijn.

Tenzij je de waarheid niet aan je zijde hebt. Tenzij je niet helemaal onschuldig bent.

In plaats van naar voren te komen verschuilen deze mensen zich achter de politiek, justitie en de media. En dát is wat duidelijk maakt: Hier is iets aan de hand…

De NOS schrijft:

Het Openbaar Ministerie heeft twee kanalen van complotdenkers op chatapp Telegram laten blokkeren. Daardoor kunnen er geen nieuwe berichten worden geplaatst. Het gaat om De Bataafse Republiek en Bataafse Nieuws. Daar werden onder andere complottheorieën gedeeld over satanisch-rituele kindermoorden. Het is voor zover bekend voor het eerst dat justitie met succes Telegram-groepen heeft laten blokkeren.

Wie de kanalen bezoekt, ziet een banner van het OM waarop staat dat ze uit de lucht zijn gehaald in verband met strafbare feiten. Regionale varianten van de kanalen zijn nog wel online.

Volgens het Openbaar Ministerie zijn via de kanalen bedreigingen tegen publieke personen gedeeld. Ze hadden bij elkaar ruim 13.000 leden.

Nieuw kanaal

Op de kanalen werd onder meer beweerd dat RIVM-prominent Jaap van Dissel in de jaren 80 satanisch-rituele kindermoorden heeft gepleegd in Bodegraven. De rechter oordeelde eerder in kort geding dat drie mannen die de verzinsels verspreidden hun ongefundeerde beschuldigingen offline moesten halen, op last van dwangsommen en gijzeling.

Afgelopen week werd er aangekondigd dat op een nieuw kanaal video’s zouden worden geplaatst met bedreigende, opruiende en lasterlijke inhoud. Daarop heeft het OM besloten om maatregelen te nemen. De rechter oordeelde eerder al dat die video’s verboden inhoud bevatten en niet meer online mogen komen. Ook stond er op de nu geblokkeerde kanalen oudere content die strafbaar en bedreigend is. Het aangekondigde nieuwe kanaal is door de eigenaar vrijwillig verwijderd.

Wouter R., Micha K. en Joost K.

De drijvende krachten achter de ‘Bataafse’ kanalen zitten inmiddels vast: Wouter R. (53) werd veroordeeld tot negen maanden cel waarvan drie voorwaardelijk voor doodsbedreiging aan het adres van de advocaat van de gemeente Bodegraven en opruiing tegen Jaap van Dissel. Eerder deze maand werden hem nieuwe strafbare feiten door het OM ten laste gelegd.

Complotdenker Micha K. zit vast in Noord-Ierland en moet vrijdag voorkomen in verband met een uitleveringsverzoek door Nederland. Er liggen meerdere internationale arrestatiebevelen tegen hem na aangiften van het RIVM en van journalisten die door hem worden belasterd. K. moet ook nog een celstraf van een half jaar uitzitten voor smaad en laster. Hij was eerder voorwaardelijk vrijgelaten maar ging door met smadelijke uitlatingen op sociale media en werd daarom opnieuw vastgezet.

Joost K., die claimt hervonden herinneringen te hebben aan satanisch-rituele kindermoorden door RIVM-baas Jaap van Dissel, is uitgeleverd door Spanje en moet begin december voorkomen, net als Hans M. (56), die een internetdocumentaire over K.’s verhaal maakte.

Verder staat er een reportage in het artikel van Nieuwsuur-verslaggever Rudy Bouma over dit onderwerp.

Beerput

Échte journalisten zouden hier bovenop zitten. Maar niets lijkt er op dat er ook maar één journalist het aandurft om de andere kant te laten zien. Het begint er wel heel dik bovenop te liggen dat men nogal bang is dat bepaalde informatie boven komt drijven.

Nu krijgen we ook gelijk bevestigd hoeveel invloed Justitie heeft op kanalen zoals Telegram. Waarheidszoekers en mensen die anders denken dan men graag zou zien, worden dus nauwlettend in de gaten gehouden en als het Justitie niet zint dan wordt je gecensureerd. Ze zitten je op de hielen als andersdenkende.

Het is hun clubje, en daar horen wij niet bij. Wij moeten onze mond houden en ons druk maken over corona. En voor l*l lopen met mondkapjes op vanwege een op lucht gebaseerde “pandemie”

Ja, doei! Die tijden behoren bij steeds meer mensen tot de verleden tijd.

Wat dat betreft leven we in zeer interessante tijden. Vele maskers gaan af en vele beerputten worden opengetrokken.

Bron:
https://nos.nl/artikel/2401241-openbaar-ministerie-blokkeert-telegram-groepen-van-complotdenkers

LEES OOK:

Gideon van Meijeren: Sadistisch ritueel kindermisbruik in de top van onze samenleving

Huig trapt het deksel van de Demmink-doofpot

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
36 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
36
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x