CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Media: “Trump draagt macht over aan Biden!”

Feestelijke koppen in de kranten van de mainstream media vandaag!

Waarom?

Trump is verslagen!

Er was zelfs te lezen:

“Donald Trump heeft macht overgedragen aan Biden!”

Waar komt dit vandaan?

Media zijn netwerken met activisten die u een bepaalde perceptie van de wereld willen opleggen vanwege hun agenda en eigen belangen. Dit doen ze door bijvoorbeeld de zaken niet evenwichtig uiteen te zetten voor u, maar door het zo te draaien dat het een andere waarheid creëert.

Verwar de media niet met journalistiek. Journalisten werkten vroeger inderdaad bij de mainstream media, maar die tijd is voorbij.

En dat is op zich niet zo erg. Maar het ontbreekt bij veel mensen aan schrikbarend veel motivatie om voor zelf op zoek te gaan. En dus zitten we in de meest absurde situatie die je maar kunt bedenken.

Bedreigingen richting Emily Murphey, haar familie en zelfs haar huisdieren

Donald Trump heeft de The General Services Administration GSA Emily Murphey niet tegengewerkt om haar werk uit te voeren. Ze werd persoonlijk bedreigd en vreesde voor haar familie.

Per officiële brief schreef mevrouw Murphy: “Voor alle duidelijkheid, ik heb geen aanwijzingen ontvangen om mijn besluit te vertragen.”

“Ik ontving echter wel bedreigingen online, per telefoon en per post gericht op mijn veiligheid, mijn familie, mijn personeel en zelfs mijn huisdieren in een poging me te dwingen deze beslissing voortijdig te nemen.” (bron)

Emily Murphey – GSA-chef ontving bedreigingen.

Mevrouw Murphy zegt ook stellig dat ze vanuit het Witte Huis niet onder druk was gezet om de formele overgang uit te stellen.

Donald Trump

Donald Trump vind dat zij haar werk moet doen en dat deze overdracht niets afdoet aan de uitkomst van dit fraude onderzoek.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1331013908971261953

Donald Trump wil de wet niet overtreden. Hij maakt gebruik van zijn rechten om deze elite te ontmantelen in plaats van geweld, intimidatie en wetteloosheid.

Bijbels

Sidney Powell zegt dat het “Bijbels” wordt, zo´n grote climax wanneer alles naar buiten komt.

 

Vergeet niet dat Sidney Powell niet in het Trump-team zit. Ze strijdt uit eigen initiatief om de beerput helemaal leeg te trekken. Al jaren lang is ze het zat wat ze allemaal ziet gebeuren en dit is haar moment. Ze lijkt een ontzettend moedige vrouw die niet opgeeft en zeer zelfverzekerd is. We gaan zien waar dat op uitloopt. Ze heeft zeker contact met het Trump team maar wordt dus onterecht “Trump´s advocaat” genoemd.

Veel mensen hebben blijkbaar geen idee hoe gevaarlijk het is in de Verenigde Staten om er voor uit te komen dat je Trump support.

De Democraten houden lijsten bij van mensen die Trump gesteund hebben zodat zij kunnen worden geweigerd voor werk of andere essentiële zaken. En er bestaan letterlijk geen regels meer bij de Dems en de achterban. Antifa en BLM hebben een carte blanche ontvangen van de Democraten en de media. Een sticker van Trump op je auto is niet aan te raden. Op school kun je ook maar beter je mond houden.

Bestel hier!

Zoveel mensen buiten Amerika, zoals in Nederland denken te hopen dat Donald Trump verliest maar weten niet dat deze man daar ook hun vrijheid staat te verdedigen. Zij hebben geen idee wat er gaande is. Over het geweld. Over de intimidatie. Niets, maar dan ook niets gaat te ver.

Omdat deze man de corruptie wil exposen en strijdt voor de vrijheid van de mensheid. Daar komt die obsessieve haat vandaan omdat heel veel koppen gaan rollen en het afgelopen is met hun eeuwig lijkende wereldje van geld en macht.

Besefte de meerderheid dat maar eens.

De fraude is er. Laat je niet gek maken door de media!

Neem eens een kijkje op deze kanalen. Voor écht over o.a. deze verkiezingsfraude en de corona-hysterie.
NewsmaxTV:
https://www.youtube.com/user/NewsmaxTV
One America News Network:
https://www.youtube.com/user/1americanews

Wij willen de waarheid weten. En dat zou iedereen moeten willen weten. Hetzelfde geldt over corona.

Bronnen:
Donald Trump op Twitter
https://www.oann.com/trump-gives-gsa-official-go-ahead-to-start-transition-to-biden-administration/
https://www.express.co.uk/news/world/1363765/US-election-news-Emily-murphy-GSA-letter-joe-biden-Donald-trump-transition-latest-ont

Zie ook:

Verkiezingen: Trump of Biden? De wérkelijke stand van zaken

ZIE OOK:

Trump vs. Biden: De stand van zaken in Amerika

 

5 4 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven