Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Journalist treft al-Qaeda terrorist OMAR KHADR in vliegtuig

Omar Khadr (33) uit Canada was vijftien jaar toen hij, voor terroristische activiteiten in Afghanistan en voor moord, in Guantánamo Bay terecht kwam.

Hij bekende onder andere de moord op de Amerikaanse sergeant eerste klasse Christopher Speer, naar wie Khadr een granaat gooide.

Khadr maakte meerdere o.a. Amerikaanse slachtoffers tijdens zijn meevechten bij Osama bin Laden’s AL-QAEDA. Hij werd voor nog vier andere oorlogsmisdrijven veroordeeld.

Na zijn bekentenis werd hij naar Canada overgebracht waar hij nog de rest van zijn straf moest uitzitten. Hij werd in 2015 op borgtocht vrijgelaten onder streng toezicht.

Hij smeekte om een tweede kans voor de camera en zei: ‘Ik ben een goed mens’.

Later trok hij zijn schuldbekentenis in en spande een rechtszaak aan tegen Canada omdat zijn rechten geschonden zouden zijn. Dankzij een team van advocaten ontving Khadr na een jarenlange strijd om smartengeld een bedrag van 10,5 miljoen dollar (CA$).

Zijn straf was ondertussen ‘verlopen’ en hij kreeg zijn Canadese paspoort terug.

Hij trouwde met mensenrechten-advocate Mouna Abougoush. Hij leeft als een vorst van zijn miljoenen en kocht in 2019 een winkelcentrum in Edmonton, Canada.

De weduwe van de door de granaat gedode sergeant Christopher Speer eiste een schadevergoeding van Omar Khadr van $134 miljoen dollar (US$). Dit werd afgewezen.

Er zijn emails opgedoken waarin staat te lezen dat o.a. Hillary Clinton zich buitengewoon heeft ingespannen om Omar Khadr vrij te krijgen.

Meerdere Amerikaanse nabestaanden proberen een deel van Khadr’s miljoenen te kunnen opeisen via de rechter. Dit is tot op heden nog niet gelukt. Winkeliers in het winkelcentrum worden online en telefonisch bedreigd vanwege de associatie met Omar Khadr. Hun reviews op internet duikelen naar beneden.

Kinderen worden weggehouden van kinderdagverblijf ‘Bluesky Daycare’ dat in het winkelcentrum gevestigd is. Veel mensen zijn geschokt over het feit dat Omar Khadr wordt uitgenodigd als spreker op Universiteiten. Hij krijgt veel geld voor zijn lezingen.

Toen een journalist hoorde dat Omar Khadr op 10 februari ’s avonds een lezing zou komen geven voor studenten op de Canadese Dalhousie University ging hij er direct op af.

Omdat de reporter het godgeklaagd en tenhemelschreiend vindt dat Khadr een podium krijgt en gewoon vrij rondloopt, wou hij dit filmen.

Tot zijn afgrijzen had hij toevallig dezelfde vlucht geboekt als Omar Khadr. Khadr zat een paar stoelen voor hem in het vliegtuig van Toronto naar Halifax.

Hij vroeg zich hardop af hoe het mogelijk is dat een terrorist zomaar in een vliegtuig wordt toegelaten aangezien eerder bekend was gemaakt dat Khadr op de no-fly-list staat. Omar Khadr gaf geen antwoord maar bleef slechts grijnzen.

De reporter werd onder dwang afgevoerd door de politie. 
Hij zou een gevaar vormen voor de mensen op het vliegveld.

Bron:
National News Watch

Bron bedreigde winkeliers:
https://www.thestar.com/edmonton/2019/03/13/businesses-harassed-after-omar-khadr-revealed-as-new-owner-of-edmonton-strip-mall.html

Beelden confrontatie op het vliegveld:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
Abonneren op

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.